Este by som chcel aby si zmenil dosku na asus, procesor intel a nejaky dvoj jadrovy, a ramky kingston najlepsie by bolo cim najviac moze byt az 6gb?a dvd napalovacku mi netreba.
Lyson2580q napísal:Este by som chcel aby si zmenil dosku na asus, procesor intel a nejaky dvoj jadrovy, a ramky kingston najlepsie by bolo cim najviac moze byt az 6gb?a dvd napalovacku mi netreba.
No vsetko komplet, ze ked to pride domov tak nech uz iba poskladam a nech to bezi vsetko komplet tak ja neviem naco treba chladenie to by si mal vediet asi ty.
Lyson2580q napísal:No vsetko komplet, ze ked to pride domov tak nech uz iba poskladam a nech to bezi vsetko komplet tak ja neviem naco treba chladenie to by si mal vediet asi ty.
Ano mal by som to vedieť ja, ale pýtam sa dám ti chladič na CPU a ty mi povieš, že si chcel do skrinky Chladiče podsvietené asi byť nemusia, že ?
GIGABYTE napísal:Ano mal by som to vedieť ja, ale pýtam sa dám ti chladič na CPU a ty mi povieš, že si chcel do skrinky Chladiče podsvietené asi byť nemusia, že ?
Nemusia byt podsvietene, aj do skrinky aj na cpu a aj tam kde este treba.
Len to ešte neobjednávaj počkaj ale 2 dni, možno niekto príde z neakou rozumnejšou zostavou, alebo chladením Ale myslím, že je všetko ok, no nech sa vyjadrí odborník brm
ok tak si vezmem tuto predsalen je o dost lacnejsia... mno a z tych dvoch grafik ktoru? (ak by bola lepsia kupa inej graficky napr o tisicku dve drahsia mozno zvazim) a myslis ze ten zdroj co tam mam to utiahne poho? dik