naco ked to bolo v zaruke, dalsie 2 zdroje som dostal zadarmo v ramci zarukyheker napísal:Sheep: Vidis ty trubka, mal si si kupit prepatovu ochranu.
ked uz sem daco pises tak ty ju mas?
Ale predsa, nejde o to ako si dostal tie ďalšie 2 zdroje,ale aj na vybavenie záruky má predávajúci 1 mesiac, treba potom zbytočne čakať. A takto vrazíš 1000,- sk do ochrany a nemusíš nikde behať, prípadne nikam posielať. A v dnešnej dobe kúpiš aj lacnejšieSheep napísal:heh niceked dakto napise ze ma kvalitny zdroj to neznamena ze mu nemoze odist, ziadny zdroj nemusi vydrzat cca 280V naraz a ked ti neodide komp ktory je za ochranou tak ti odide daco ine
Lenze ty mas "zdroje" ja mam zdroj, tzn. ze prepatova ochrana priamo v nom je samozrejmost.Sheep napísal:nie vzdy to musi platit, za posledne 4 roky mi odisli uz 3 zdroje, vsetky sa odpalili pri napatovom naraze zo siete, v case po zniceni zdroja som v zastrcke nameral asi 280V
momentalne uz viac ako pol roka mam Silent Giant 420W a zatial drzi
tak hej boli dost sracky zdroje, premier, ec, frontier take neznackove to boli takze ked odisli, moc som sa tomu necudoval, kupim si prepatovku ale zapojim ju pred cele pracovisko nie len pred samotny kompt0m4s3 napísal:Lenze ty mas "zdroje" ja mam zdroj, tzn. ze prepatova ochrana priamo v nom je samozrejmost.
toto by zaujimalo aj mna ked nie tak potom co v tej cene od asusuAXO napísal:chcem vas poziadat o radu, tie divne tvarovane pasivy co su na doske ASUS P5Q chladia dostatocne, alebo mam radsej pozret inu dosku s klasicky tvarovanymi pasivmi ?
Kód: Vybrať všetko
http://partner.halnet.cz/exim_37677/