Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
dominator7
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU

Príspevok od používateľa dominator7 »

Hľadám komédiu so Stevom Martinom.Steve Martin v nej vystupuje ako nejaký veliteľ kasární. Celý dej sa odohráva okolo nejakého tanku, ktorý je robený na princíp vznášadla. Z filmu si pamätám jedine tak začiatok. Ked prichádzal na nävštevu generál, vojaci hrali na izbách hokejbal. V hangári sa hrali hazardné hry a jeden vojak sa preťahoval s koňom o lano. Vie mi prosím vás niekto povedať názov tohto filmu ? :roll:
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

podla včetkeho sa film vola: Seržant Bilko
http://www.csfd.cz/film/10416-serzant-bilko-sgt-bilko/
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

Lukáš Kumančík napísal:Zdravím, potrebujem názvy dvoch filmov:

1. film:
Dievča príde na prázdniny a spozná chalana, zalúbia sa do seba, ale potom bude musieť odísť domov, po rokoch zbadá v novinách fotku, na ktorej je on aj s rekonštrukciou jeho domu, tak sa ho rozhodne navštíviť.

2. film:
Tento film je o chlapcovi, ktorého mama potrebuje niekam odísť, tak ho zavedie na prázdniny za starými rodičmi, ktorí mu budú rozprávať príbehy, čo zažili keď boli mladí. (okrem toho aby som pomohol, jeden ten dedko je námesačný a nakoniec film skončí tak, že tá jeho mama príde s nejakým chlapom, ktorý bude vedieť o tom, že tí dvaja dedkovia majú veľa peňazí, tak sa ich bude snažiť získať).
Takže názov filmu o tom dievčati a chalanovi som zhodou náhod zistil behaním po ČSFD, volá sa "The Notebook" alebo po SK "Zápisník jednej lásky", neviete niekto ešte názov toho druhého filmu?
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

Hladam film strasne znamy o gladiatoroch, dvaja bratia su povolani bojovat su to gladiatori a viem ze maju este jednu sestru ktora bude tiez bojovat, jedneho z nich ale zabiju a potom uz neviem....
dakujem :)
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

IamMartinQo napísal:Hladam film strasne znamy o gladiatoroch, dvaja bratia su povolani bojovat su to gladiatori a viem ze maju este jednu sestru ktora bude tiez bojovat, jedneho z nich ale zabiju a potom uz neviem....
dakujem :)

Volá sa to prekvapivo gladiátori :D
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

aha :D vdaka to ma naozaj nenapadlo ze sa to tak bude volat, este raz dakujem :D
fofofofo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa fofofofo »

Nedavno som videl na nete jeden film, len jeho trailer ale viem ze uz je von DVD kvalita. Neviem nazov ale je to tocene zrejme vo velkej britanii a je tam nejaky gang alebo co. Sudim podla traileru, zabudol som na ten film a rad by som si to kukol, vie niekto o co ide ? sa mi zda ze film sa moze VOlat ONE , ale nikde to nevidim
vlaman
Novice
Novice

Príspevok od používateľa vlaman »

Dovozcovi zeleniny zo Španielska do Francúzska, francúzski pestovatelia zeleniny bránili v dovoze a podpálili mu kamión, v ktorom mu zhorela manželka. On sa im potom pomstil a postupne ich zabíjal. V minulosti bol príslušník ETA. Išlo to v kinách v 80-tych rokoch a myslím, že potom aj v telke.
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

fofofofo napísal:Nedavno som videl na nete jeden film, len jeho trailer ale viem ze uz je von DVD kvalita. Neviem nazov ale je to tocene zrejme vo velkej britanii a je tam nejaky gang alebo co. Sudim podla traileru, zabudol som na ten film a rad by som si to kukol, vie niekto o co ide ? sa mi zda ze film sa moze VOlat ONE , ale nikde to nevidim
Myslim ze Public Enemies
http://www.csfd.cz/film/236238-public-enemies/
Googler1
Star
Star

Príspevok od používateľa Googler1 »

Ako sa vola sci-fi film v ktorom boli Hýbači - ludia ktorí pohybovali predmetmi videči - ludia ktori videli buducnost a potom tam boli este ludia ktori sa vedeli dostat do mysle cloveka a prikazat mu aby sa napr. zabil este tam boli ludia ktori ovonali predmet a dokazali tak vystopovat cloveka hlavny herec bol hybac ktory nevedel ovladat svoje schopnosti a spoznal sa s videckou ktora mu jeho schopnosti vysvetlila potom spolu zabili aj s ich bandou nejakeho bossa oni isli proti nejakym aziatom je to film z roku 2009 alebo 2008
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Googler1
Star
Star

Príspevok od používateľa Googler1 »

presne to je on THX
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Hmm, no ako začať. :D Film ktorý hladám, šiel už dávno na Markíze (pár rokov do zadu). Celý film sa odohráva v zime. Zo začiatku sa to odohráva na jednej chate, kde budú takí mladí chalani. Časom sa na tu chatu dostane vodič snežného pluhu, ktorého sa mi zdá, že nájde niekto s tých chalanov a privedie ho na tu chatu. Ten vodič má nejakú chorobu, najprv začne brutálne kašlať, potom sa mu začne nadúvať brucho (ako keby tam niečo živé mal), začne mu ísť krv z očí, uší, úst a tak ide na WC dostať zo seba von to čo tam má. Žial nepodarí sa mu to. Keďže tam už je dlho ide sa za ním pozrieť jeden s tých chalanov. Nachádza ho mŕtveho a všade je plno krvi. Následne vyskočí z WC taká ako keby larva, alebo čo, s takými divnými zubami. Ten chalan má pušku, chce ňou tú larvu zastreliť, ale je dosť rýchla a odhryzne mu prsty na ruke.

Toto je v podstate začiatok filmu. Celý dej spočíva v tom, že sa tam šíri nejaká, nákaza, choroba, mor a napadá to aj zvieratá. Nakoniec im pomôže taký jeden chalan, ktorý sa bude tešiť s toho, že sa prevezie na policajnom aute s húkačkou. Na konci filmu im ten chalan pomôže zneškodniť tú larvu aby si nedostala do centrálneho vodného systému a nezamorila celú krajinu.

Tak snáď som to napísal v pohode. :D Ak niekto budete vedieť o aký film sa jedna, hoďte sem link. K :plus:, istá. Dik :wink:
hashis
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hashis »

Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hashis > :smt023 :aasmile29: Paráda, je to ono! Ďakujem. K :plus:, ako som slúbil. :wink:
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Hladam ceske titulky k filmu shutter island, nemozem sa k nim dopracovat. Link cez ss, K+
Proximin
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Proximin »

Zdravim.
Hladam jeden film co siel davnejsie na HBO myslim ze je to thriller/horror. Začiatok som nevidel ale je to myslim o tom že jednej mladej holke co strazi nejake deti vzdy niekto vola a neozyva sa a nakoniec sa zisti ze je v jej dome a potom pred nim zdrhaju.
ďakujem...
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

pryja > Skús niektoré z týchto, sú tam aj CZ, aj SK. :)

Proximin > http://www.csfd.cz/film/217974-na-lince ... ger-calls/
trend
Expert
Expert

Príspevok od používateľa trend »

Pred cca 10 rokmi zevraj bol naky film /velmi tazky horor/ ktorý sa volal asi Truhlička alebo nejako tak neviem uz presne a premietal sa v kinách a v nejakom kine kde sa to premietalo tak sa zbláznili nejaky ludia a uplne to vysadili z kín a nikde na internete neni aj z predaja ho stiahli. Tak ze ci o tom nieco neviete aspon nejake informacie pripadne presnejsi nazov ci link nieco o tom filme. Ak som na nieco zabudel piste. THX :)

16.03.2010 edit:// tak nikdooo?
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

nahodou povod vzniku nevies ze? dost by to pomohlo...resp ci tam hrali aziati alebo normalny belosi
Napísať odpoveď