Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
aha
vdaka to ma naozaj nenapadlo ze sa to tak bude volat, este raz dakujem 
Nedavno som videl na nete jeden film, len jeho trailer ale viem ze uz je von DVD kvalita. Neviem nazov ale je to tocene zrejme vo velkej britanii a je tam nejaky gang alebo co. Sudim podla traileru, zabudol som na ten film a rad by som si to kukol, vie niekto o co ide ? sa mi zda ze film sa moze VOlat ONE , ale nikde to nevidim
Dovozcovi zeleniny zo Španielska do Francúzska, francúzski pestovatelia zeleniny bránili v dovoze a podpálili mu kamión, v ktorom mu zhorela manželka. On sa im potom pomstil a postupne ich zabíjal. V minulosti bol príslušník ETA. Išlo to v kinách v 80-tych rokoch a myslím, že potom aj v telke.
-
Royalflush
Guru wannabe
Myslim ze Public Enemiesfofofofo napísal:Nedavno som videl na nete jeden film, len jeho trailer ale viem ze uz je von DVD kvalita. Neviem nazov ale je to tocene zrejme vo velkej britanii a je tam nejaky gang alebo co. Sudim podla traileru, zabudol som na ten film a rad by som si to kukol, vie niekto o co ide ? sa mi zda ze film sa moze VOlat ONE , ale nikde to nevidim
http://www.csfd.cz/film/236238-public-enemies/
Ako sa vola sci-fi film v ktorom boli Hýbači - ludia ktorí pohybovali predmetmi videči - ludia ktori videli buducnost a potom tam boli este ludia ktori sa vedeli dostat do mysle cloveka a prikazat mu aby sa napr. zabil este tam boli ludia ktori ovonali predmet a dokazali tak vystopovat cloveka hlavny herec bol hybac ktory nevedel ovladat svoje schopnosti a spoznal sa s videckou ktora mu jeho schopnosti vysvetlila potom spolu zabili aj s ich bandou nejakeho bossa oni isli proti nejakym aziatom je to film z roku 2009 alebo 2008
presne to je on THX
-
Clean_Up
Professional
Hmm, no ako začať.
Film ktorý hladám, šiel už dávno na Markíze (pár rokov do zadu). Celý film sa odohráva v zime. Zo začiatku sa to odohráva na jednej chate, kde budú takí mladí chalani. Časom sa na tu chatu dostane vodič snežného pluhu, ktorého sa mi zdá, že nájde niekto s tých chalanov a privedie ho na tu chatu. Ten vodič má nejakú chorobu, najprv začne brutálne kašlať, potom sa mu začne nadúvať brucho (ako keby tam niečo živé mal), začne mu ísť krv z očí, uší, úst a tak ide na WC dostať zo seba von to čo tam má. Žial nepodarí sa mu to. Keďže tam už je dlho ide sa za ním pozrieť jeden s tých chalanov. Nachádza ho mŕtveho a všade je plno krvi. Následne vyskočí z WC taká ako keby larva, alebo čo, s takými divnými zubami. Ten chalan má pušku, chce ňou tú larvu zastreliť, ale je dosť rýchla a odhryzne mu prsty na ruke.
Toto je v podstate začiatok filmu. Celý dej spočíva v tom, že sa tam šíri nejaká, nákaza, choroba, mor a napadá to aj zvieratá. Nakoniec im pomôže taký jeden chalan, ktorý sa bude tešiť s toho, že sa prevezie na policajnom aute s húkačkou. Na konci filmu im ten chalan pomôže zneškodniť tú larvu aby si nedostala do centrálneho vodného systému a nezamorila celú krajinu.
Tak snáď som to napísal v pohode.
Ak niekto budete vedieť o aký film sa jedna, hoďte sem link. K
, istá. Dik 
Toto je v podstate začiatok filmu. Celý dej spočíva v tom, že sa tam šíri nejaká, nákaza, choroba, mor a napadá to aj zvieratá. Nakoniec im pomôže taký jeden chalan, ktorý sa bude tešiť s toho, že sa prevezie na policajnom aute s húkačkou. Na konci filmu im ten chalan pomôže zneškodniť tú larvu aby si nedostala do centrálneho vodného systému a nezamorila celú krajinu.
Tak snáď som to napísal v pohode.
-
Clean_Up
Professional
hashis >
Paráda, je to ono! Ďakujem. K
, ako som slúbil. 
-
pryja
Darca
Hladam ceske titulky k filmu shutter island, nemozem sa k nim dopracovat. Link cez ss, K+
Zdravim.
Hladam jeden film co siel davnejsie na HBO myslim ze je to thriller/horror. Začiatok som nevidel ale je to myslim o tom že jednej mladej holke co strazi nejake deti vzdy niekto vola a neozyva sa a nakoniec sa zisti ze je v jej dome a potom pred nim zdrhaju.
ďakujem...
Hladam jeden film co siel davnejsie na HBO myslim ze je to thriller/horror. Začiatok som nevidel ale je to myslim o tom že jednej mladej holke co strazi nejake deti vzdy niekto vola a neozyva sa a nakoniec sa zisti ze je v jej dome a potom pred nim zdrhaju.
ďakujem...
-
Clean_Up
Professional
pryja > Skús niektoré z týchto, sú tam aj CZ, aj SK. 
Proximin > http://www.csfd.cz/film/217974-na-lince ... ger-calls/
Proximin > http://www.csfd.cz/film/217974-na-lince ... ger-calls/
Pred cca 10 rokmi zevraj bol naky film /velmi tazky horor/ ktorý sa volal asi Truhlička alebo nejako tak neviem uz presne a premietal sa v kinách a v nejakom kine kde sa to premietalo tak sa zbláznili nejaky ludia a uplne to vysadili z kín a nikde na internete neni aj z predaja ho stiahli. Tak ze ci o tom nieco neviete aspon nejake informacie pripadne presnejsi nazov ci link nieco o tom filme. Ak som na nieco zabudel piste. THX 
16.03.2010 edit:// tak nikdooo?
16.03.2010 edit:// tak nikdooo?
-
Peter_Retep
VIP
nahodou povod vzniku nevies ze? dost by to pomohlo...resp ci tam hrali aziati alebo normalny belosi
neviem, neviem, spytam sa kamaratky ktora mi o tom hovorila zajtra napisem ak bude vedietPeter_Retep napísal:nahodou povod vzniku nevies ze? dost by to pomohlo...resp ci tam hrali aziati alebo normalny belosi
-
AXO
Professional
Ahojte, pravdepodobne sa nejedna o film(ale mozno ano), ale asi skor o serial.
http://www.anime-movie-site.com/themes/ ... odybg1.jpg
Nevedel by mi niekto zbehly v anime(mange) poradit, odkial je tato postava na obrazku ? Nie je to moc odhalujuci obrazok, ale ak to niekto pozna, myslim, ze bude vediet kto to je a odkial.
Za pomoc K+, len sa ozvite cez PM(SS) ak to bude dlhsie trvat, aby som vedel, ze niekto reagoval.
Diky moc
http://www.anime-movie-site.com/themes/ ... odybg1.jpg
Nevedel by mi niekto zbehly v anime(mange) poradit, odkial je tato postava na obrazku ? Nie je to moc odhalujuci obrazok, ale ak to niekto pozna, myslim, ze bude vediet kto to je a odkial.
Za pomoc K+, len sa ozvite cez PM(SS) ak to bude dlhsie trvat, aby som vedel, ze niekto reagoval.
Diky moc
-
Drdek
Expert
hladam cast a seriu simpsonovcov: bola tam parodia na Grof monte cristo : homer bol ten grof monte cristo a isiel sa pomstiť vočkovi čo si zobral za neho marge: prosim ak by niekto vedel napiste cislo serie a epizody diky
-
Grim
Darca
18x11 - 3 sekundy na Google
Hladam film alebo aspon nazov filmu, v ktorom bol tento ksicht za, myslim, kladnu postavu.
Mal by mat oblecenu cervenu sportovu bundu (akoby baseballovu) a rifle.
Je to stare a pamatam si to len matne z detstva.
Obrazok je zo stopnuteho videa, odpustte mi tu kvalitu a ine nedokonalosti.
Mal by mat oblecenu cervenu sportovu bundu (akoby baseballovu) a rifle.
Je to stare a pamatam si to len matne z detstva.
Obrazok je zo stopnuteho videa, odpustte mi tu kvalitu a ine nedokonalosti.