hlavne si zabalte do ruksaku krem na opalovanie, aby sa nespalila
Tak v prvom rade mu pomozem determinovat vyborne napadyqwerty-xyz napísal:NEopieraj sa do mna ale rad kolegovi nie ?
//
Tak v prvom rade mu pomozem determinovat vyborne napadyqwerty-xyz napísal:NEopieraj sa do mna ale rad kolegovi nie ?
NO A??? nepopisuj mi stavy, ... tie stavy sa musia prekonat, a drasticky. To ze bude pri nej sediet a vraviet jej ako ju lubi, nepomoze, ona si akurat zase pomysli, chcem drogu aby mi nebolo zle. Taketo veci treba rozchodit, ked budes sediet na prdeli tak zase ti bude behat len ze si chces pichnut, alebo snupnut.mi-chau napísal:hypertenzia, triaska, zavrate, nevolnost, trpnutie koncatin, bolest hlavy, studeny pot, psychicka nervonovaha, citlivost na svetlo, celkove oslabenie...
hlavne si zabalte do ruksaku krem na opalovanie, aby sa nespalilaTak v prvom rade mu pomozem determinovat vyborne napady
qwerty počuj a rozmýšlal si o tom že pokial zoberieš na detox niekoho kto je ťažko závislý na P na vylet do hor zeby mohol ten odtycny covek dostat taký absťák že by ho to mohlo aj zabiť? hm? a čo spravíš ak ten dotyčný človek ti tam odkvecne a budete niekde kde bude trvať kym sa k vam dostane pomoc? akože troška uvažujqwerty-xyz napísal: takeho cloveka MUSIS rozhybat, uputat jeho poroznost a aktivitu inym smerom, aby sa fyzicky aj psychicky unavil, nedat mu priestor mysliet na drogy a ani aby mal ku nim pristup, a je to len napad. NEopieraj sa do mna ale rad kolegovi nie ? Taka zavislost to urcite nie je sranda, ... myslim ze ten moj sposob aspon s tym jej frajerom by bol bohovy. a to uz ako ju on odputa od myslienky snupnut si je na nom, ale tak ked je to tazka zavislost tak aj opatrenia musia byt radikalne.
tak to naplanujem tak, aby bolo miesto a cas vybrane tak aby sa taketo daco nestalo alebo to nejako minimalizujem. Proste po troske.dekarbon napísal:
qwerty počuj a rozmýšlal si o tom že pokial zoberieš na detox niekoho kto je ťažko závislý na P na vylet do hor zeby mohol ten odtycny covek dostat taký absťák že by ho to mohlo aj zabiť? hm? a čo spravíš ak ten dotyčný človek ti tam odkvecne a budete niekde kde bude trvať kym sa k vam dostane pomoc? akože troška uvažuj
vies ja sa len bojim ze toto cele tvoje usilie bude mat holka tazko v P, lebo drogy su silna vec a nakoniec to blbo dopadne. Neviem co treba robit, snazit sa dalej, drzat ju od toho prec, odstav ju od zdroja, a skonzultuj normalne s protidrogovym cetrom co mas robit, naco by sa dievca chytilo, ako jej uputat pozornost aj na nieco ineho. Straz ju maximalne, tahaj ju z tej sracky vonku. urcite su lieky nato aby nemala abstaky, ... Musia nejake byt, nejaka miernejsia alternativa drogy na ktorej fici, a postupne, neviem fakt neviem....pikiliki napísal:hmm, nieje to take lahke. Na niečo taketo je treba vela času a v neposlednom rade aj penazí, ktoré mi teraz nejak chybajú, stale mi vraví že sa pre nu život skončil (bola tehotna a skončilo sa to zle) píše mi SMSky že už ma nechce, že sa to nemalo stať že ma nenavidí za to že jej mením život, že ma miluje a najradšej by mi za to dala facky... musel som za nou ísť, prespal som u nej 2 dni, stale si chcela ísť von niečo vybaviť, nepustil som ju, bola hrozne nervozna....bolel ku každy sval, klbik na celom tele...videl som ju na dne, myslel som že to nepredýcham....hrozne to vyčerpava aj ju aj mna, kedže som snou bol skoro 2 noci hore, čo cez den spala chcel som aby si zobrala volno v praci a šla so mnou do Prahy na byt ktorý mame s chalanmi v prenajme, ale v to som ju už neprehovoril, nechcela, hanbila sa, bála sa....nemohol som ju uniesť, a zaroven ja som nemohol ostať, pretože mam skušky, nemôžem koli tomu spavať, strašne sa bojim čo sa bude diať dalej....ale som v maximalnom nasadení.... cestujem cez pul českej republiky vždy ked ju chcem vidieť, aby ste mali predstavu.....
nie, bol som pri nej... ona to zvladne, ked na to nemyslí... teraz som znova na škole, vydržala 17 dní bez pika v žilemi-chau napísal:Ako vies? Povedala ti?
Ako to dopadlo s tým piko výletom ?pikiliki napísal:kontaktoval som toho človeka... možno mi niekedy odpoviemusí mať toho vela..