Priateľka schizofrenička na drogách, smer - troska

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Priateľka schizofrenička na drogách, smer - troska

Príspevok od používateľa mi-chau »

hypertenzia, triaska, zavrate, nevolnost, trpnutie koncatin, bolest hlavy, studeny pot, psychicka nervonovaha, citlivost na svetlo, celkove oslabenie...
hlavne si zabalte do ruksaku krem na opalovanie, aby sa nespalila :wink:
qwerty-xyz napísal:NEopieraj sa do mna ale rad kolegovi nie ?
Tak v prvom rade mu pomozem determinovat vyborne napady

// :lol: skoda debat..
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

mi-chau napísal:hypertenzia, triaska, zavrate, nevolnost, trpnutie koncatin, bolest hlavy, studeny pot, psychicka nervonovaha, citlivost na svetlo, celkove oslabenie...
hlavne si zabalte do ruksaku krem na opalovanie, aby sa nespalila :wink:Tak v prvom rade mu pomozem determinovat vyborne napady
NO A??? nepopisuj mi stavy, ... tie stavy sa musia prekonat, a drasticky. To ze bude pri nej sediet a vraviet jej ako ju lubi, nepomoze, ona si akurat zase pomysli, chcem drogu aby mi nebolo zle. Taketo veci treba rozchodit, ked budes sediet na prdeli tak zase ti bude behat len ze si chces pichnut, alebo snupnut.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Tu si precitajte http://www.drogy.net/portal/ilegalni-dr ... 09_29.html

Vyberam: K bezpočtu pokusů, jak najít recept na komunikaci s dítětem na heroinu, přidává Milan setkání s vedoucím zmíněné protidrogové poradny Renarkon. "Vyčetl mi mé pokusy přilepšit jí - placení nájmu a poskytování potravin prý jen oddaluje pád na dno, který je beztak nevyhnutelný." Jiná pomoc podle expertů neexistuje. "Jana se prý musí prodrat až do stavu, kdy zjistí, že se sama sobě hnusí. Až pak prý bude možná šance na záchranu."
it_novice
Expert
Expert

Príspevok od používateľa it_novice »

co je to opium?
helicos
Darca
Darca

Príspevok od používateľa helicos »

it_novice napísal:co je to opium?
tak toto ma dostalo :smt044
http://sk.wikipedia.org/wiki/%C3%93pium
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dekarbon »

qwerty-xyz napísal: takeho cloveka MUSIS rozhybat, uputat jeho poroznost a aktivitu inym smerom, aby sa fyzicky aj psychicky unavil, nedat mu priestor mysliet na drogy a ani aby mal ku nim pristup, a je to len napad. NEopieraj sa do mna ale rad kolegovi nie ? Taka zavislost to urcite nie je sranda, ... myslim ze ten moj sposob aspon s tym jej frajerom by bol bohovy. a to uz ako ju on odputa od myslienky snupnut si je na nom, ale tak ked je to tazka zavislost tak aj opatrenia musia byt radikalne.
qwerty počuj a rozmýšlal si o tom že pokial zoberieš na detox niekoho kto je ťažko závislý na P na vylet do hor zeby mohol ten odtycny covek dostat taký absťák že by ho to mohlo aj zabiť? hm? a čo spravíš ak ten dotyčný človek ti tam odkvecne a budete niekde kde bude trvať kym sa k vam dostane pomoc? akože troška uvažuj
qwerty-xyz

dekarbon napísal:
qwerty počuj a rozmýšlal si o tom že pokial zoberieš na detox niekoho kto je ťažko závislý na P na vylet do hor zeby mohol ten odtycny covek dostat taký absťák že by ho to mohlo aj zabiť? hm? a čo spravíš ak ten dotyčný človek ti tam odkvecne a budete niekde kde bude trvať kym sa k vam dostane pomoc? akože troška uvažuj
tak to naplanujem tak, aby bolo miesto a cas vybrane tak aby sa taketo daco nestalo alebo to nejako minimalizujem. Proste po troske.
pikiliki
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pikiliki »

hmm, nieje to take lahke. Na niečo taketo je treba vela času a v neposlednom rade aj penazí, ktoré mi teraz nejak chybajú, stale mi vraví že sa pre nu život skončil (bola tehotna a skončilo sa to zle) píše mi SMSky že už ma nechce, že sa to nemalo stať že ma nenavidí za to že jej mením život, že ma miluje a najradšej by mi za to dala facky... musel som za nou ísť, prespal som u nej 2 dni, stale si chcela ísť von niečo vybaviť, nepustil som ju, bola hrozne nervozna....bolel ku každy sval, klbik na celom tele...videl som ju na dne, myslel som že to nepredýcham....hrozne to vyčerpava aj ju aj mna, kedže som snou bol skoro 2 noci hore, čo cez den spala chcel som aby si zobrala volno v praci a šla so mnou do Prahy na byt ktorý mame s chalanmi v prenajme, ale v to som ju už neprehovoril, nechcela, hanbila sa, bála sa....nemohol som ju uniesť, a zaroven ja som nemohol ostať, pretože mam skušky, nemôžem koli tomu spavať, strašne sa bojim čo sa bude diať dalej....ale som v maximalnom nasadení.... cestujem cez pul českej republiky vždy ked ju chcem vidieť, aby ste mali predstavu.....
qwerty-xyz

pikiliki napísal:hmm, nieje to take lahke. Na niečo taketo je treba vela času a v neposlednom rade aj penazí, ktoré mi teraz nejak chybajú, stale mi vraví že sa pre nu život skončil (bola tehotna a skončilo sa to zle) píše mi SMSky že už ma nechce, že sa to nemalo stať že ma nenavidí za to že jej mením život, že ma miluje a najradšej by mi za to dala facky... musel som za nou ísť, prespal som u nej 2 dni, stale si chcela ísť von niečo vybaviť, nepustil som ju, bola hrozne nervozna....bolel ku každy sval, klbik na celom tele...videl som ju na dne, myslel som že to nepredýcham....hrozne to vyčerpava aj ju aj mna, kedže som snou bol skoro 2 noci hore, čo cez den spala chcel som aby si zobrala volno v praci a šla so mnou do Prahy na byt ktorý mame s chalanmi v prenajme, ale v to som ju už neprehovoril, nechcela, hanbila sa, bála sa....nemohol som ju uniesť, a zaroven ja som nemohol ostať, pretože mam skušky, nemôžem koli tomu spavať, strašne sa bojim čo sa bude diať dalej....ale som v maximalnom nasadení.... cestujem cez pul českej republiky vždy ked ju chcem vidieť, aby ste mali predstavu.....
vies ja sa len bojim ze toto cele tvoje usilie bude mat holka tazko v P, lebo drogy su silna vec a nakoniec to blbo dopadne. Neviem co treba robit, snazit sa dalej, drzat ju od toho prec, odstav ju od zdroja, a skonzultuj normalne s protidrogovym cetrom co mas robit, naco by sa dievca chytilo, ako jej uputat pozornost aj na nieco ineho. Straz ju maximalne, tahaj ju z tej sracky vonku. urcite su lieky nato aby nemala abstaky, ... Musia nejake byt, nejaka miernejsia alternativa drogy na ktorej fici, a postupne, neviem fakt neviem....
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Pikiliki
To chce detox-tvrdy.Zavriet do klece a davat jest a popr.nejake antidepresiva.Fyzicka zavislost sa vyriesi za mesiac,dva...Potom vsak nastava ta horsia cast-odstranit zavislost psychicku a zaradit sa do zivota ako bezny clovek,ktory sa dokaze radovat z beznych malickosti,ktore zivot prinasa...

Tu prvu cast by som nechal na odbornikov.Ju len presvedcit aby tam sla.No a po navrate sa mozes pokusit o tazku vec na ktorej stroskotalo vela ludi-jednoducho nedokazali najst stasie a zmysel zivota.Tieto pocity sa dostavia len na fete...

GL
pikiliki
Medium Expert
Medium Expert

už 9 dní je čístá :)
mi-chau
Darca
Darca

Ako vies? Povedala ti?
pikiliki
Medium Expert
Medium Expert

mi-chau napísal:Ako vies? Povedala ti?
nie, bol som pri nej... ona to zvladne, ked na to nemyslí... teraz som znova na škole, vydržala 17 dní bez pika v žile
... a už mi dala informaciu o tom, že sa dnes zastaví u kamaradky, že s nou dlho nebola (u tej čo s nou fetovala 6 rokov) .... hned som jej volal a mali sme rozhovor... nakoniec mi povedal že "uvidí" či sa u nej po praci zastaví, teraz mi nezdvíha telefon, neodpoveda na SMS..... mám nervy že by som trhal stromy zo zeme... nieje ešte dosť silná na to aby si nedala... je*bne ma..
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

odomna len jedna rada : skontaktuj sa s tymto clovekom
http://www.drogy-sos.sk/kontakty/

dostat ju z toho sam nemas sancu - vyzaduje to strasne vela sil, casu a obety (ty ako student by si musel minimalne prerusit studium...o dalsich veciach, ktore by si musel obetovat radsej ani pisat nebudem)
V prvom rade musi chciet ona, kedze psychicka zavislot bude u nej urcite vybudovana brutalne.

Prekonat tieto stavy (bez drogy) sama urcite nezvladne ... neni sanca, bol by to zazrak a tomu nemozes predsa verit.
Clovek na to, aby ich prekonal musi SAM chciet opustit vsetkych svojich drogovych "priatelov", citit oporu a mat pocit istoty a vnutornej sily.
Rovnako sa treba dobre pripravit a seriozne odvykat.
Psychicky - robit a objavit veci z ktorych ma radost (pocuvat hudbu, relaxovat, rozpravat sa, chodit do prirody)
Materialne - veci co sa tykaju jedla, hygieny a neruseneho byvania (len ty a ona)

Bez tohto sa to neda - V opacnom pripade sa treba obratit na odbornika, kde mozes uz len dufat, ze jej spomenute bude vediet poskytnut.

Vela stastia

P.s. : nemysliet na piko nestaci ... treba na neho mysliet a vediet odolat
pikiliki
Medium Expert
Medium Expert

kontaktoval som toho človeka... možno mi niekedy odpovie :) musí mať toho vela..
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

pikiliki napísal:kontaktoval som toho človeka... možno mi niekedy odpovie :) musí mať toho vela..
Ako to dopadlo s tým piko výletom ?
mi-chau
Darca
Darca

Ty si to tak pekne pomenoval, ze by som sa aj sportovo obliekol a siel s nimi :-)
// :sok:
pikiliki
Medium Expert
Medium Expert

:cry: HIV+ .... tak toto bol šok, ktorý som nečakal a z ktorého sa nikdy nespamatám... NACO ! NACO TO ROBILA ! Som zvedavý na moje vysledky za 2 tyždne. Niekedy vie životík navariť velmi kyslú polievočku. :( Veď už to bol mesiac čo si nedala... a toto ? ... Keby sa dal vrátiť čas.
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

pane boze tak to sa modli nech to nemas aj ty
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

No jo, no.... ešte v začiatkoch tejto diskusie som jasne písal o akom type osôb sa pojednáva a zrejme som mal (ostatne ako vždy :-) ) pravdu...... a zas sa naplňuje staré známe mnou obľúbené príslovie...... Kto ako hreší, tak aj skončí.....
Napísať odpoveď