Priateľka schizofrenička na drogách, smer - troska
Re: Priateľka schizofrenička na drogách, smer - troska
Zdravím. Chcel som založiť novú tému ale vidím že nemusím. Mám 21 rokov a spoznal som krasnu blondínu, nebudem písať podrobnosti, ale zamiloval som sa do nej po dlhšom písani a stretavkach. Lenže moje zistenie ktoré nasledovalo potom bolo pre mna zdrcujuce, že tato krasna osôbka už maturovala pod vplyvom 3 čiar pervitínu čo bolo pred 5 rokmi.....videl som jej na očiach že už nevladze a potrebuje niekoho kto jej pomôže. Rodičia sa za nu hanbia a tym to hasne. a teraz to hlavne, ma kamaradku ktora ma 32 rokov a už 10 rokov pikuje, prišla o manžela ktory sa predavkoval opiom a o 2 dcerky ktore jej zobrali koli fetu. Takuto osobu by som zavrel do vezenia na dlhy čas, ked nieje ochotna sa zmenit koli svojim detom, ktore prišli aj o otca. No a na koho ostala naviazana ? No na moju "priatelku" .... prečo "priatelku" v uvodzovkach ? .... pretože som zistil že miluje mna, ale ma priatela ktorý si snou rad da do nosa.... už snim nechce byť a boji sa mu to povedať. Ked sa spolu vypravame, povedala že začala myslieť na veci ,na ktore nemyslela tych dlhych 5 rokov, hrozne sa do mna zamilovala, i ked je staršia o 4 roky..... ta holka ma 45 kilo, nechuti ji jest, piť...teda okem alkoholu bez ktoreho nezaspí. Študujem na Karlovej Univerzite filosofii, takže mi to bere hodne času. Ale co vim jiste je to že jej chcem pomoct. A už som aj začal, uviedol som ju do reality, čo je zač ta jej kamaradka ked sa nechce zmenit koli vlastnym detom....nejdriv se na me nastvala a rekla ze uz me nechce videt, ale neskor mi volala ze som mal pravdu. Takze teraz, ked sa o mne dozvie ta 32 ročna troska, bude ju chciet proti mne poštvať... pretože nikoho nema, len mladu babu, ktora ma zivot pred sebou a je na nu velmi naviazana. Neviem si povedať že "fetakov je vela a umieraju každy den" Ked jej nepomozem bude ma to mrziet do konca zivota, bude ma mrziet ked sa koli mne predavkuje..len preto že jej prepne v hlave nejaký emosyndrom a nebude sa vediet rozhodnut. Ma za sebou i par pokusov o samovraždu predavkovanim liekmi. Taky se mi priznala že uz pul roku nemela menstruaci. Musim ji donutit jit k doktorovi. Neviem ktorym bodom začať.... Oznamiť jej priatelovi ktory ju ma len na sex a nezaležii mu na nej že je koniec, povedať 32 ročnej kamaradke že ked ich uvidim ešte raz spolu zabijem ju... Ale asi by sem vyzkoušel tu možnost s chatou nekde pryč od civilizace.... problem je ten že je to češka a ja v čechah len studujem, takže je to dost naročne na cestovanie... lebo aj moja škola je dost vzdialena od jej domu a nemozem byt snou 24/7 ...ale dakujem tu za všetky napady a riešenia čo tu píšete.... ešte raz diky a všetkym ludom čo si vybrali tu ťažšiu cestu a pomoct drogovo zavyslim, držim palce.
-
qwerty-xyz
co takto aktivity??? skusal si to ?? ... ked si s nou ist trosku do extremu, vyber si cestu a drz sa toho curevsky. vies co myslim? ber ju na hory, turistika, na miesta ktore budu romanticke a zaroven narocne. Vtedy nejako nebude cas na drogy, proste ked to dobre zorganizujes tak nebude cas, a ked holku unavis tak zaspi aj bez poldecka. Vravel si o chate, tam by to nemuselo skoncit dobre, pokial na nej nebude kreativna cinnost. A chlapci s drogami mate problem? Ja NEVERIM ze je problem vytocit 158 ku, s tym ze na tej a tej ulici mas podozrenie ze tam niekto predava drogy a videl si aj samopal ako ma, a ze sa bojis o svoj zivot, a ja ti garantujem ze ceska policia posle celych nadrzanych kuklacov len aby to isli omrknut, oni si radi udru, zbavis sa jej byvaleho priatela, vycitky by som neriesil je to fetacka svina takze spravis len dobre, a on urcite bude doma nieco mat co kuklaca potesi ze nasiel. 32 rocnu kamaratku zober so sebou niekam, normalne v trojici vyrazenie si niekde. Chlape, si uvedom si CHLAP, chces holku? vidis ze je do teba blazonko? rob vsetko preto aby to bolo v pohode. Neverim ze mas problem zhabat 32 rocnej krave pervitin popripade ho zamenit za nieco ine. Okrem toho ked 32 ka nebude spolupracovat, tak ju normalne pories, jej povedz najprv po dobrom ako sa veci maju. a potom po zlom, ziadne vyhrazky.... a si student filozofie? kamo, trosku agresie,vtipu a drzosti a musis 32 rocnu holku vypi*ovat tak ze sa z toho posra . . .pikiliki napísal:Zdravím. Chcel som založiť novú tému ale vidím že nemusím. Mám 21 rokov a spoznal som krasnu blondínu, nebudem písať podrobnosti, ale zamiloval som sa do nej po dlhšom písani a stretavkach. Lenže moje zistenie ktoré nasledovalo potom bolo pre mna zdrcujuce, že tato krasna osôbka už maturovala pod vplyvom 3 čiar pervitínu čo bolo pred 5 rokmi.....videl som jej na očiach že už nevladze a potrebuje niekoho kto jej pomôže. Rodičia sa za nu hanbia a tym to hasne. a teraz to hlavne, ma kamaradku ktora ma 32 rokov a už 10 rokov pikuje, prišla o manžela ktory sa predavkoval opiom a o 2 dcerky ktore jej zobrali koli fetu. Takuto osobu by som zavrel do vezenia na dlhy čas, ked nieje ochotna sa zmenit koli svojim detom, ktore prišli aj o otca. No a na koho ostala naviazana ? No na moju "priatelku" .... prečo "priatelku" v uvodzovkach ? .... pretože som zistil že miluje mna, ale ma priatela ktorý si snou rad da do nosa.... už snim nechce byť a boji sa mu to povedať. Ked sa spolu vypravame, povedala že začala myslieť na veci ,na ktore nemyslela tych dlhych 5 rokov, hrozne sa do mna zamilovala, i ked je staršia o 4 roky..... ta holka ma 45 kilo, nechuti ji jest, piť...teda okem alkoholu bez ktoreho nezaspí. Študujem na Karlovej Univerzite filosofii, takže mi to bere hodne času. Ale co vim jiste je to že jej chcem pomoct. A už som aj začal, uviedol som ju do reality, čo je zač ta jej kamaradka ked sa nechce zmenit koli vlastnym detom....nejdriv se na me nastvala a rekla ze uz me nechce videt, ale neskor mi volala ze som mal pravdu. Takze teraz, ked sa o mne dozvie ta 32 ročna troska, bude ju chciet proti mne poštvať... pretože nikoho nema, len mladu babu, ktora ma zivot pred sebou a je na nu velmi naviazana. Neviem si povedať že "fetakov je vela a umieraju každy den" Ked jej nepomozem bude ma to mrziet do konca zivota, bude ma mrziet ked sa koli mne predavkuje..len preto že jej prepne v hlave nejaký emosyndrom a nebude sa vediet rozhodnut. Ma za sebou i par pokusov o samovraždu predavkovanim liekmi. Taky se mi priznala že uz pul roku nemela menstruaci. Musim ji donutit jit k doktorovi. Neviem ktorym bodom začať.... Oznamiť jej priatelovi ktory ju ma len na sex a nezaležii mu na nej že je koniec, povedať 32 ročnej kamaradke že ked ich uvidim ešte raz spolu zabijem ju... Ale asi by sem vyzkoušel tu možnost s chatou nekde pryč od civilizace.... problem je ten že je to češka a ja v čechah len studujem, takže je to dost naročne na cestovanie... lebo aj moja škola je dost vzdialena od jej domu a nemozem byt snou 24/7 ...ale dakujem tu za všetky napady a riešenia čo tu píšete.... ešte raz diky a všetkym ludom čo si vybrali tu ťažšiu cestu a pomoct drogovo zavyslim, držim palce.
Maximalne sa snaz dostat holku OD zdroja drog a centra kde by na nich bola, vytvaraj jej prilezitosti na ine veci, odputavaj jej pozornost maximalnym sposobom od drog, psychicky znic jej kamaratku, a nedovol jej aby ti posrala do holky. Zaclen ju do inej komunity ludi a spolocenskych zaujmov, je to tazke, ale ked ta ma holka rada a ty ked sa vynajdes tak blahozelam, a s byvalym sprav co som ti povedal, fakt ver mi, kuklaci su nadrzani, v telefone ked to dobre zahras tak to bude este aj v telke, .....
No neviem ci je najrozumnejsie brat 45 kilovu osobu s navykom na P na detox na turu.. Skor by som povedal, ze je to najprijeb@nejsi napad co som tu za poslednych par mesiacov nasiel.
Gratulujeme qwerty
Gratulujeme qwerty
-
qwerty-xyz
takeho cloveka MUSIS rozhybat, uputat jeho poroznost a aktivitu inym smerom, aby sa fyzicky aj psychicky unavil, nedat mu priestor mysliet na drogy a ani aby mal ku nim pristup, a je to len napad. NEopieraj sa do mna ale rad kolegovi nie ? Taka zavislost to urcite nie je sranda, ... myslim ze ten moj sposob aspon s tym jej frajerom by bol bohovy. a to uz ako ju on odputa od myslienky snupnut si je na nom, ale tak ked je to tazka zavislost tak aj opatrenia musia byt radikalne.mi-chau napísal:No neviem ci je najrozumnejsie brat 45 kilovu osobu s navykom na P na detox na turu.. Skor by som povedal, ze je to najprijeb@nejsi napad co som tu za poslednych par mesiacov nasiel.
Gratulujeme qwerty
qwerty moj... a co o tom uz len ty mozes vediet?
takemu cloveku musi "rupnut" v bedni aby prestal... inak s nim mozes aj pol roka robit co chces a on sa k tym drogam vrati... skus si najst konecne niekde vzadu na hlave taky cudlik s napismi on/off a prepni do polohy "on" po 20 rokoch ... uz by sa ti zislo
hypertenzia, triaska, zavrate, nevolnost, trpnutie koncatin, bolest hlavy, studeny pot, psychicka nervonovaha, citlivost na svetlo, celkove oslabenie...
hlavne si zabalte do ruksaku krem na opalovanie, aby sa nespalila
//
skoda debat..
hlavne si zabalte do ruksaku krem na opalovanie, aby sa nespalila
Tak v prvom rade mu pomozem determinovat vyborne napadyqwerty-xyz napísal:NEopieraj sa do mna ale rad kolegovi nie ?
//
-
qwerty-xyz
NO A??? nepopisuj mi stavy, ... tie stavy sa musia prekonat, a drasticky. To ze bude pri nej sediet a vraviet jej ako ju lubi, nepomoze, ona si akurat zase pomysli, chcem drogu aby mi nebolo zle. Taketo veci treba rozchodit, ked budes sediet na prdeli tak zase ti bude behat len ze si chces pichnut, alebo snupnut.mi-chau napísal:hypertenzia, triaska, zavrate, nevolnost, trpnutie koncatin, bolest hlavy, studeny pot, psychicka nervonovaha, citlivost na svetlo, celkove oslabenie...
hlavne si zabalte do ruksaku krem na opalovanie, aby sa nespalilaTak v prvom rade mu pomozem determinovat vyborne napady
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tu si precitajte http://www.drogy.net/portal/ilegalni-dr ... 09_29.html
Vyberam: K bezpočtu pokusů, jak najít recept na komunikaci s dítětem na heroinu, přidává Milan setkání s vedoucím zmíněné protidrogové poradny Renarkon. "Vyčetl mi mé pokusy přilepšit jí - placení nájmu a poskytování potravin prý jen oddaluje pád na dno, který je beztak nevyhnutelný." Jiná pomoc podle expertů neexistuje. "Jana se prý musí prodrat až do stavu, kdy zjistí, že se sama sobě hnusí. Až pak prý bude možná šance na záchranu."
Vyberam: K bezpočtu pokusů, jak najít recept na komunikaci s dítětem na heroinu, přidává Milan setkání s vedoucím zmíněné protidrogové poradny Renarkon. "Vyčetl mi mé pokusy přilepšit jí - placení nájmu a poskytování potravin prý jen oddaluje pád na dno, který je beztak nevyhnutelný." Jiná pomoc podle expertů neexistuje. "Jana se prý musí prodrat až do stavu, kdy zjistí, že se sama sobě hnusí. Až pak prý bude možná šance na záchranu."
co je to opium?
qwerty počuj a rozmýšlal si o tom že pokial zoberieš na detox niekoho kto je ťažko závislý na P na vylet do hor zeby mohol ten odtycny covek dostat taký absťák že by ho to mohlo aj zabiť? hm? a čo spravíš ak ten dotyčný človek ti tam odkvecne a budete niekde kde bude trvať kym sa k vam dostane pomoc? akože troška uvažujqwerty-xyz napísal: takeho cloveka MUSIS rozhybat, uputat jeho poroznost a aktivitu inym smerom, aby sa fyzicky aj psychicky unavil, nedat mu priestor mysliet na drogy a ani aby mal ku nim pristup, a je to len napad. NEopieraj sa do mna ale rad kolegovi nie ? Taka zavislost to urcite nie je sranda, ... myslim ze ten moj sposob aspon s tym jej frajerom by bol bohovy. a to uz ako ju on odputa od myslienky snupnut si je na nom, ale tak ked je to tazka zavislost tak aj opatrenia musia byt radikalne.
-
qwerty-xyz
tak to naplanujem tak, aby bolo miesto a cas vybrane tak aby sa taketo daco nestalo alebo to nejako minimalizujem. Proste po troske.dekarbon napísal:
qwerty počuj a rozmýšlal si o tom že pokial zoberieš na detox niekoho kto je ťažko závislý na P na vylet do hor zeby mohol ten odtycny covek dostat taký absťák že by ho to mohlo aj zabiť? hm? a čo spravíš ak ten dotyčný človek ti tam odkvecne a budete niekde kde bude trvať kym sa k vam dostane pomoc? akože troška uvažuj
hmm, nieje to take lahke. Na niečo taketo je treba vela času a v neposlednom rade aj penazí, ktoré mi teraz nejak chybajú, stale mi vraví že sa pre nu život skončil (bola tehotna a skončilo sa to zle) píše mi SMSky že už ma nechce, že sa to nemalo stať že ma nenavidí za to že jej mením život, že ma miluje a najradšej by mi za to dala facky... musel som za nou ísť, prespal som u nej 2 dni, stale si chcela ísť von niečo vybaviť, nepustil som ju, bola hrozne nervozna....bolel ku každy sval, klbik na celom tele...videl som ju na dne, myslel som že to nepredýcham....hrozne to vyčerpava aj ju aj mna, kedže som snou bol skoro 2 noci hore, čo cez den spala chcel som aby si zobrala volno v praci a šla so mnou do Prahy na byt ktorý mame s chalanmi v prenajme, ale v to som ju už neprehovoril, nechcela, hanbila sa, bála sa....nemohol som ju uniesť, a zaroven ja som nemohol ostať, pretože mam skušky, nemôžem koli tomu spavať, strašne sa bojim čo sa bude diať dalej....ale som v maximalnom nasadení.... cestujem cez pul českej republiky vždy ked ju chcem vidieť, aby ste mali predstavu.....
-
qwerty-xyz
vies ja sa len bojim ze toto cele tvoje usilie bude mat holka tazko v P, lebo drogy su silna vec a nakoniec to blbo dopadne. Neviem co treba robit, snazit sa dalej, drzat ju od toho prec, odstav ju od zdroja, a skonzultuj normalne s protidrogovym cetrom co mas robit, naco by sa dievca chytilo, ako jej uputat pozornost aj na nieco ineho. Straz ju maximalne, tahaj ju z tej sracky vonku. urcite su lieky nato aby nemala abstaky, ... Musia nejake byt, nejaka miernejsia alternativa drogy na ktorej fici, a postupne, neviem fakt neviem....pikiliki napísal:hmm, nieje to take lahke. Na niečo taketo je treba vela času a v neposlednom rade aj penazí, ktoré mi teraz nejak chybajú, stale mi vraví že sa pre nu život skončil (bola tehotna a skončilo sa to zle) píše mi SMSky že už ma nechce, že sa to nemalo stať že ma nenavidí za to že jej mením život, že ma miluje a najradšej by mi za to dala facky... musel som za nou ísť, prespal som u nej 2 dni, stale si chcela ísť von niečo vybaviť, nepustil som ju, bola hrozne nervozna....bolel ku každy sval, klbik na celom tele...videl som ju na dne, myslel som že to nepredýcham....hrozne to vyčerpava aj ju aj mna, kedže som snou bol skoro 2 noci hore, čo cez den spala chcel som aby si zobrala volno v praci a šla so mnou do Prahy na byt ktorý mame s chalanmi v prenajme, ale v to som ju už neprehovoril, nechcela, hanbila sa, bála sa....nemohol som ju uniesť, a zaroven ja som nemohol ostať, pretože mam skušky, nemôžem koli tomu spavať, strašne sa bojim čo sa bude diať dalej....ale som v maximalnom nasadení.... cestujem cez pul českej republiky vždy ked ju chcem vidieť, aby ste mali predstavu.....
Pikiliki
To chce detox-tvrdy.Zavriet do klece a davat jest a popr.nejake antidepresiva.Fyzicka zavislost sa vyriesi za mesiac,dva...Potom vsak nastava ta horsia cast-odstranit zavislost psychicku a zaradit sa do zivota ako bezny clovek,ktory sa dokaze radovat z beznych malickosti,ktore zivot prinasa...
Tu prvu cast by som nechal na odbornikov.Ju len presvedcit aby tam sla.No a po navrate sa mozes pokusit o tazku vec na ktorej stroskotalo vela ludi-jednoducho nedokazali najst stasie a zmysel zivota.Tieto pocity sa dostavia len na fete...
GL
To chce detox-tvrdy.Zavriet do klece a davat jest a popr.nejake antidepresiva.Fyzicka zavislost sa vyriesi za mesiac,dva...Potom vsak nastava ta horsia cast-odstranit zavislost psychicku a zaradit sa do zivota ako bezny clovek,ktory sa dokaze radovat z beznych malickosti,ktore zivot prinasa...
Tu prvu cast by som nechal na odbornikov.Ju len presvedcit aby tam sla.No a po navrate sa mozes pokusit o tazku vec na ktorej stroskotalo vela ludi-jednoducho nedokazali najst stasie a zmysel zivota.Tieto pocity sa dostavia len na fete...
GL
už 9 dní je čístá 
Ako vies? Povedala ti?
nie, bol som pri nej... ona to zvladne, ked na to nemyslí... teraz som znova na škole, vydržala 17 dní bez pika v žilemi-chau napísal:Ako vies? Povedala ti?
... a už mi dala informaciu o tom, že sa dnes zastaví u kamaradky, že s nou dlho nebola (u tej čo s nou fetovala 6 rokov) .... hned som jej volal a mali sme rozhovor... nakoniec mi povedal že "uvidí" či sa u nej po praci zastaví, teraz mi nezdvíha telefon, neodpoveda na SMS..... mám nervy že by som trhal stromy zo zeme... nieje ešte dosť silná na to aby si nedala... je*bne ma..
odomna len jedna rada : skontaktuj sa s tymto clovekom
http://www.drogy-sos.sk/kontakty/
dostat ju z toho sam nemas sancu - vyzaduje to strasne vela sil, casu a obety (ty ako student by si musel minimalne prerusit studium...o dalsich veciach, ktore by si musel obetovat radsej ani pisat nebudem)
V prvom rade musi chciet ona, kedze psychicka zavislot bude u nej urcite vybudovana brutalne.
Prekonat tieto stavy (bez drogy) sama urcite nezvladne ... neni sanca, bol by to zazrak a tomu nemozes predsa verit.
Clovek na to, aby ich prekonal musi SAM chciet opustit vsetkych svojich drogovych "priatelov", citit oporu a mat pocit istoty a vnutornej sily.
Rovnako sa treba dobre pripravit a seriozne odvykat.
Psychicky - robit a objavit veci z ktorych ma radost (pocuvat hudbu, relaxovat, rozpravat sa, chodit do prirody)
Materialne - veci co sa tykaju jedla, hygieny a neruseneho byvania (len ty a ona)
Bez tohto sa to neda - V opacnom pripade sa treba obratit na odbornika, kde mozes uz len dufat, ze jej spomenute bude vediet poskytnut.
Vela stastia
P.s. : nemysliet na piko nestaci ... treba na neho mysliet a vediet odolat
http://www.drogy-sos.sk/kontakty/
dostat ju z toho sam nemas sancu - vyzaduje to strasne vela sil, casu a obety (ty ako student by si musel minimalne prerusit studium...o dalsich veciach, ktore by si musel obetovat radsej ani pisat nebudem)
V prvom rade musi chciet ona, kedze psychicka zavislot bude u nej urcite vybudovana brutalne.
Prekonat tieto stavy (bez drogy) sama urcite nezvladne ... neni sanca, bol by to zazrak a tomu nemozes predsa verit.
Clovek na to, aby ich prekonal musi SAM chciet opustit vsetkych svojich drogovych "priatelov", citit oporu a mat pocit istoty a vnutornej sily.
Rovnako sa treba dobre pripravit a seriozne odvykat.
Psychicky - robit a objavit veci z ktorych ma radost (pocuvat hudbu, relaxovat, rozpravat sa, chodit do prirody)
Materialne - veci co sa tykaju jedla, hygieny a neruseneho byvania (len ty a ona)
Bez tohto sa to neda - V opacnom pripade sa treba obratit na odbornika, kde mozes uz len dufat, ze jej spomenute bude vediet poskytnut.
Vela stastia
P.s. : nemysliet na piko nestaci ... treba na neho mysliet a vediet odolat
kontaktoval som toho človeka... možno mi niekedy odpovie
musí mať toho vela..