|
| Autor |
Správa |
Hulkm Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 759 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 30 Máj 2008, 16:53 Predmet: |
|
|
| Flinstone napísal: |
Ludia sorry ze OT ale nechcem pre jednu optazku zakladat temu ktoru by mi aj tak zamkli si myslim takzee .... nainstaloval som si hru prince of persia : the two trones a nejde mi to spustit spusti len analizu vsetky fajocky su zelene ze na to mam stroj a dam lunch game a dalej sa nic nedeje hmm co je s tym ? cracknute to mam diki moc |
netreba zakladat novu temu ktoru by ti mozno nezamkli ale staci si dat do vyhladavania prince a najst si temu o danej hre a nespamovat do inej
tu je temo o POP:T2T |
|
| Návrat hore |
|
 |
Necro Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.03.2008 Príspevky: 464 Bydlisko: SL Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
lekoklatik Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2006 Príspevky: 1417 Bydlisko: home Karma: 
|
Zaslal: 16 Júl 2008, 23:58 Predmet: |
|
|
Och bože! Takže predsa len je to ešte horšie ako som očakával
PoP:WW forever. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 8513 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 17 Júl 2008, 2:18 Predmet: |
|
|
takto na prvy pohlad mi to prislo divne.. take ine ako WW a T2T...
tie postavy tam vyzerali ako keby boli nakreslene na papieriku a vlozene do toho prostredia.. ale inak ok... podla mna to bude pecka.. aj ten moderator hovoril, ze idu do novych veci... snad sa im to podari |
|
| Návrat hore |
|
 |
lekoklatik Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2006 Príspevky: 1417 Bydlisko: home Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Rosinoo Medium Expert

Stav:  Založený: 15.09.2006 Príspevky: 103
Zaslal: 18 Júl 2008, 15:29 Predmet: |
|
|
| no neviem mne to pripada uz fakt velmi prehnane to skakanie po stenach. to v dalsom dieli uz mu asi kridla narastu. ale hmm je to hra takze ok. a este tak to vyzera z toho videa ze tam sa snad neda ani pomylit pri tom skakani. |
|
| Návrat hore |
|
 |
minob Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.08.2005 Príspevky: 377 Bydlisko: Tangiers Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2008, 22:59 Predmet: |
|
|
Po zhliadnuti E3 gameplay videa... ehm, nie je to ten princ co byval ;(
toto vyzera ako nejaky emo-havran co lieta desiatky metrov vo vzduchu. Chceli prist s novymi napadmi, ale toto podla mna nevyslo.
To co bolo najlepsie na novodobej trilogii (komba, vyuzivanie priestoru vo svoj prospech) je tu v uplne derivovanej verzii.
Dufam, ze trilogiu si este rozmyslia, a vratia sa k Warrior Within,alebo aspon k Two Thrones... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Daggertail Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.05.2007 Príspevky: 188 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 27 Júl 2008, 15:15 Predmet: |
|
|
mne sa to celkom paci  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 759 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 27 Júl 2008, 16:26 Predmet: |
|
|
ako som sa tesil na hru tak sa mi to teraz volako nepozdava...to nove graficke spracovanie mi nevadi ale naopak sa mi paci ale ked som vidle ten gamepaly...prince bol o akcii z dost velkej casti teraz budu boje ojedinele a aj to sa bude nepriatel spravat ako boss na konci lvl(dojmy z GP videa) a este tie lietajuce kreacie s tou zenskou hmmmmm no neviem neviem, naco tma bol vlastne princ ked ona pomocou kuzel bila nepriatela potom to vsetko premenila na zarastenu prirodu, si mohla rovno zobrat nozik ist namiesto princa...este dobra haluska ze on je tam skoro nesmrtelny(mozno aj uplne), chytila ho to cierne vytaihla ho z tade, padol niekde vytiahla ho z jamy a po utoku nepriatela ostane zraneny pride knemu a pomoze mu ...wtf  |
|
| Návrat hore |
|
 |
blazer Medium Professional

Stav:  Založený: 19.12.2004 Príspevky: 1173 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 27 Júl 2008, 18:38 Predmet: |
|
|
| Hulkm napísal: |
ako som sa tesil na hru tak sa mi to teraz volako nepozdava...to nove graficke spracovanie mi nevadi ale naopak sa mi paci ale ked som vidle ten gamepaly...prince bol o akcii z dost velkej casti teraz budu boje ojedinele a aj to sa bude nepriatel spravat ako boss na konci lvl(dojmy z GP videa) a este tie lietajuce kreacie s tou zenskou hmmmmm no neviem neviem, naco tma bol vlastne princ ked ona pomocou kuzel bila nepriatela potom to vsetko premenila na zarastenu prirodu, si mohla rovno zobrat nozik ist namiesto princa...este dobra haluska ze on je tam skoro nesmrtelny(mozno aj uplne), chytila ho to cierne vytaihla ho z tade, padol niekde vytiahla ho z jamy a po utoku nepriatela ostane zraneny pride knemu a pomoze mu ...wtf  |
Zrejme to bude nejak obmedzene, ved aj piesky casu si mohol pouzit ked si spadol, vratil si cas. Ked si zomrel, vratil si cas. Ked sa ti nieco nepodarilo, vratil si cas . |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pok3R Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.08.2008 Príspevky: 105 Bydlisko: s4]l4 Karma: 
|
Zaslal: 31 Aug 2008, 2:47 Predmet: |
|
|
lol podla mna to bude good ... mam vsetky 3 PoP original ale presiel som len SoT ... som zvedavy na toto |
|
| Návrat hore |
|
 |
DeWill Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.06.2008 Príspevky: 15
Zaslal: 31 Aug 2008, 8:02 Predmet: |
|
|
| Ja Hry Typu PoP nemusim ale tento gameplay ma zaujal vyzera to zaujimavo |
|
| Návrat hore |