Prince of Persia
-
Royalflush
Guru wannabe
Mne sa to pači ,presne to aj zhrnuli v recenzii na games.tiscali na konzoli a presne to iste si myslim ,ze je aj na Pc. ovladanie je uplne skvele,lahsie ako vp redchadzajucich .Ci skoky alebo beh po stene vsetko medzernik ,boj normalny myska ,utok-blok . Elika pomaha ,ked stlacime E a dalej je tu este R na zachytavanie a pri boji občas na vytrhnutie rukavicou.
Hral som to asi hodinku ,ale je to pekne .grafika je super ,hratelnost je pohoda hlavne skakacky a boj je dost zjednoduseny ,kedze nemozeme umriet nie je tam taky adrenalin ani nervy ,ale dokaže zabavit. Co sa tyka pribehu nezaujal ma tak ako tie predchdzajuce diely. V nich bol pribeh vyborny .
Hral som to asi hodinku ,ale je to pekne .grafika je super ,hratelnost je pohoda hlavne skakacky a boj je dost zjednoduseny ,kedze nemozeme umriet nie je tam taky adrenalin ani nervy ,ale dokaže zabavit. Co sa tyka pribehu nezaujal ma tak ako tie predchdzajuce diely. V nich bol pribeh vyborny .
-
lekoklatik
VIP
Stiahol som... a hral som... a hral som... a hral som... a hral som... a nadaval som ze uz je koniec
Klasicky princ... s velmi peknou grafikou lahodiacou oku (xbox gamepad ftw) teda aj celkom dobrym ovladanim, nadhernym prevedenim pohybu a boja... to ze su dvaja hru nenormalne ozivuje
avsak je strasne stereotypna... krasne sa na to pozera vyzera to efektne ale stale ide o to iste... niekam sa dostat preskakat a potom zabit dost male mnozstvo nepriatelov
Ale mne sa to paci xD takze som s tou hrou velmi spokojny 
Spoiler warning, necitajte ak nechcete...:Sphinx napísal:no tak som to dohral a nuz ako som sa bal detskej grafiky tak my to prislo celkom pekne a zaujimave .. koniec bol hmm dost zvlastny ...kde to zacalo...tam to aj skoncilo..
Ako koniec ma osobne dostal (v zlom) ako viac nahovno sa to skoncit fakt nemohlo imho
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
zamiesene na pokracovanie ...asi takStorm Keeper napísal:Spoiler warning, necitajte ak nechcete...:
Ako koniec ma osobne dostal (v zlom) ako viac nahovno sa to skoncit fakt nemohlo imhonecakal som to... ale cakal som ze po tom minimalnom pribehu co bol v tej hre aspon koniec bude celkom v pohode... ale doslovne... ako to zacalo tak to skoncilo... mg celu hru sa ho clovek snazi uvaznit a nakoniec ho aj tak zase oslobodis... kravina...
-
James13579
Star
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
tkaze som sa konecne k tomu dostal a celkom sa mi top paci...ta grafika je riadna. po dlksom hrani zistujem ze je to dost skok od minulych princov, bolo to take temnejsiea aj ten pribeh ma volako neoslovil. neustale obkecavacky s tou tetkou. to ze ma vzdy zacharnai je fajn lebo by osm bol uz asi milion krat mrtvy ale ubera to napatie. nebavi ma stale zbierat tie svetielak ci co to je a po case to je monotonne. jedine co je dobre suboje a ked obnovim miesto alebo co to robim.... dobra vec na zabitie casu ked ma na chvilu prestane bavit DMC4 co sa ale casto nestava
.
... ma neikto verziu od UNLEASHED a malo by to byt po cesky ale namiesto toho tma je asi holandcina, vie niekto co stym???
... ma neikto verziu od UNLEASHED a malo by to byt po cesky ale namiesto toho tma je asi holandcina, vie niekto co stym???