myslim si, ze akurat ked tam dojdu ochrankari, tak budu prec.. a budu sa tajne snazit dostat prec z GATE... a snad v piatej serii ukazu co to je Scylla
imho ten alarm spustil zamerne ... potrebuje este predsa od generala tu kartu .. to len taka mensia teoria
btw poznamenajte si dobre: na vlupanie sa do prisne tajnej a za miliadry $ zabezpecenej miestnosti staci par tisic korun a baumax
ked uz to sklo prerezal obycajnym rezacikom tak koniec
Tiez sa mi nezdalo to s tou flasou, ved narobilo to riaden hluk a este aj sa dotklo zeme, to mal byt uz davno alarm spusteny... a ten senzor teploty bol tiez oranzovy dlhsie ako 5s a uz mal spustit alarm...
Ja hlavne nerozumiem tomu, preco dovnutra pre Scyllu poslali Michaela, ked ma zdravotne problemy a moze to kedykolvek posahat. Zbytocny risk.
sak ono je uplne jasne ze ten alarm spustil schvalne, potrebuje siestu kratu inak mu je scylla zbytocna, a mylsite si ked videl tei vstky senzory a predpokladal vsetko mozne tak toto by nepredpokladal? nepzoante mika haha.....uvidime co vymysli
gwixt: Zaujimava teoria, je to mozne. Inak to sklo ma tiez napadlo, ved malo dobre dva centimetre, to by tam diamantom musel kreslit pol dna, aby prasklo.
mno... sklo pekne tlste.. urcite to nebolo obycajne.. on ho dva krat prebehne nozikom + nanho buchne trosku dusiku (nechapem aky to malo vyznam na sklo) a len ho vysunie... to samotne vyrezane sklo muselo aj nieco vazit a manipuloval s nim ako keby to bol karton
Šu-Do: V obyvacke mame taky maly stolik, je na nom sklo a ma priemer mozno tak meter, sklo je hrube priblizne centimeter a veruze nie je az take lahke.
gwixt: Samozrejme, na co mi tam bude nejaky snimac zvuku, teploty a podobne..., ked mi tam chyba pohybovy senzor. Ale co, v PB je vsetko mozne.
Tiež si myslím, že celé vlúpanie bolo dosť pritiahnuté za vlasy a to metrové sklo, ktoré Michael chytil ako Mr. Olympia je už iba detail, nad ktorým by som sa nezamýšľal...
Celkovo to však bolo aspoň podľa mňa dosť napínavé.
Ten diamant mal slúžiť iba na to aby urobil ryhu, ostatne urobil dusík, potom sa to pekne dalo vylomiť , inak tejto epizóde pekne stúpla sledovanosť , začalo sa hovoriť o konci PB a ľudia hneď kukajú (btw šu-do piata seria možno ani nebude) , a nabudúcu časť bude asi ešte viac lebo tie trailery a napätie (ako na začiatku PB ) Pre tých čo nevedia vydržať odporúčam si kuknúť trailer,sneak a promo fotky ale pozor kto sa chce nechať prekvapiť radšej nekukajte. S tou bombou mali fakt šťastie
psyxopat napísal:(btw šu-do piata seria možno ani nebude)
Scenáristi ešte rozmýšľali aj o 5. sérii?
Myslím si, že 4 sú tak akurát a touto sériou by to mohli zakončiť, lebo ďalšie naťahovanie by seriálu už asi vážne neprospelo
Aj ja som za ďalšiu sériu PB je pre mňa najlepší seriál na svete a chcel by som aby nikdy neskončil aj keď sa to nedá ...
Vypadá to, že konec našeho oblíbeného seriálu se opravdu blíží. Čtvrtá sezóna má mít 22 epizod, ale herci se teď dozvěděli, že by mohly přibýt ještě dvě nové epizody. Scénáristé spekulují jak o uzavření děje celého seriálu tak nad tímto novým nápadem. Tyto dvě extra epizody by tak mohly ukončit děj seriálu a nahradily by tak pátou sezónu. FOX o tomto kroku uvažuje, ale zatím se nevyjádřil. Neví se tak, jestli by tyto epizody byly vůbec odvysílány a neskončily by jenom na DVD jako bonus.
Myslím že to bude hlavne závisieť od toho ako sa bude vyvíjať sledovanosť sa FOXe .
no mike by sa mal mozno premenovat po tomto diely na Ronnie MacGyver, vsetko skratka zvladne lavou zadnou, a do tak dobre zabezpecenje miestnosti sa prevrta behom par minut, hmm hold tak klobuk dole, uz nech ten serial nejako skonci... myslim ze by mu to aj prospelo
ak toto bola max ochrana top secret veci tak to ma podrzte.
Ako mu prislo zle tak stonal a neviem co este a sound detectory nic.
Huste sklo prerezal a dusikom neviem co ako by to bolo akvarium, fakt lol.
Ved vyklady u nas doma maju lepsiu ochranu proti rozbitiu
hojko napísal:psyxopat: Mozes mi vysvetlit prosim ta, ze aky vplyv ma dusik na sklo, resp. narezane sklo???
zrejme asi taku ze tekuty dusik ako nahle sa dostal do ryh ktore sposobil rezac zacal ucinkovat a vytvorili sa mikroskopicke kryštáliky a tie narusili pevnost skla.. inak to nevidim ako by im to mohlo pomoct..