ja tipujem ze ho daju spravodlivostiswollo napísal:nj, ja tiež chcem aby ho zabili. Skoro som od radosti vyskočil zo stoličky keď mu Alex začal nakladať
Prison Break [spoilers]
SPOILERBad.boy napísal:tak co poviete na new cast?
mne sa celkom pacila![]()
SPOILER
tak Wayt dostal co si zasluzil a novym zaporakom bude zda sa Gretchen...a to hrdinske obetovanie Bellicka(ale ako postava mi moc chybat nebude)
Aj mne sa pacila, jj wyatt si to zasluzil to s tou ihlou mohlo pekne bolet, mohol byt stasny ze ho konecne zabili. A chudak bellick dobre sa zachoval ,, ale popravde .. ani mne moc chybat nebude. Gretchen sa k spolocnosti asi uz neprida ked ju uz raz chceli zabit nie?... Bude len spion vedla generala podla mna,, ale neviem neviem..
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Dobra cast, ale to s tym potrubim mi prislo prilis smiesne, ved to potrubie malo tak 5cm stenu a oni to tam prepalili za par sekund, to snad nie, ved to bol uz skutocne brutalny faux pas. Skoda Bellicka, uz sa tu rozoberalo kto zomrie, ale tak Bellicka je urcite skoda. Keby ho vsak voda vyplavila niekde na pobrezi rovno k cernochovi, ktory pracoval pre Spolocnost, tak by som sa tomu vobec nedivil, ved v PB je vsetko mozne. Ale inak jedna z tych najlepsich casti tejto serie.
-
Sphinx
Addict
Gretchen ...hmm mno hra na obe strany alebo je taka herecka pred generalom a pomoze River 8 teda uz len 5 alebo kolko ich ostalo
.. a to potrubie no sak nebudte taky kruty sak ja vpohode rezem na baterkovej bruske 10 cm titan
..tak preco nie oni potrubie ktore zasobuje cele mesto nebudte detinsky sak ked to tvrdia v Holomude tak to musi byt pravda ..
-
Šu-Do
Redeemer
slusna cast... konecne Wayt je prec... mozno iba docasne... to co sa tykalo Mahone a Wayta, ked dosiel s tymi jeho nastrojmi a povedal, ze zavola.. som myslel, ze generalovi a tym pokazi plan Selfa... lenze bolo to prekvapujuce, ze volal Pam... a super, ze Mahone sa s nim nesral a pekne ho hned slahol do vody....
T-Bag uz nie je to co byval.. skoda.. je teraz taky slusny... Gretchen.. neviem ci sa nechala nachytat, alebo fakt nieco planuje.. ale ak je s generalom, tak cez T-baga lahko zisti ze bratia su alive...
Michael a ta jeho choroba... vyzera to tak, ze sa to prejavuje aktivne.. uvidime....
a koniec Bellickoveho ucinkovania... svoju ucast ukoncil naozaj velkolepo... ako keby som bol nanho hrdy... s tym ako zacal a potom pokracoval v druhej serii.. tak teraz sa pekne obetoval.. nie je sanca aby to prezil.. proste neexistuje... a keby sa im tam tu ruru nepodarilo dat... tak to by tie obe miestnosti zaplavilo behom par sekund... sranda, ze tu sachtu ktora mala minimalne par desiatok CM, prepalili celkom dost rychlo... newa... som zvedavy co ta Scylla bude.. nejaka kktina velka...
T-Bag uz nie je to co byval.. skoda.. je teraz taky slusny... Gretchen.. neviem ci sa nechala nachytat, alebo fakt nieco planuje.. ale ak je s generalom, tak cez T-baga lahko zisti ze bratia su alive...
Michael a ta jeho choroba... vyzera to tak, ze sa to prejavuje aktivne.. uvidime....
a koniec Bellickoveho ucinkovania... svoju ucast ukoncil naozaj velkolepo... ako keby som bol nanho hrdy... s tym ako zacal a potom pokracoval v druhej serii.. tak teraz sa pekne obetoval.. nie je sanca aby to prezil.. proste neexistuje... a keby sa im tam tu ruru nepodarilo dat... tak to by tie obe miestnosti zaplavilo behom par sekund... sranda, ze tu sachtu ktora mala minimalne par desiatok CM, prepalili celkom dost rychlo... newa... som zvedavy co ta Scylla bude.. nejaka kktina velka...
To som nevidel a uz to je deletedhojko napísal:psyxopat: Teraz ma napadlo s Wayttom, ze ked bol zaber na neho ako ma na sebe retaz a kvader, tak sa zdalo ako keby sa tam nieco uvolnilo, neviem ci sa to bol len taky pohlad alebo to bola ako mala indicia k tomu, ze ten kvader, resp. retaz sa uvolni a jemu sa podari dostat z vody.