Prison Break [spoilers]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ja uz neviem :) ak urobia aj dalsiu seriu, tak nech je poriadna... najskor som bol sklamany zo 4 serie, ale teraz je to uz ok :) som rad ze :P
kto nechce nech nepozera .. hehe :P

//
GothaR napísal:Šu-Do: ved uz to ani nepozeram :) Zo 4tej serie som videl asi prve 3 diely a potom az ten ako sa prerezavali do tej rury :lol: Takze zas mi staci :)
:(
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

hojko napísal:Vies, GothaR, ale film je film a serial je serial, nemozes to porovnavat, ved aj v PB mohli v prvej ci druhej casti utiect z vaznice bez natahovania, ale potom by mal sen serial dve casti a skor by sa to dalo nazvat dvojdielnym filmom. Ale suhlasim s tym, ze je to robene pre peniaze a je cas to ukoncit, hoci v pripade tohto serialu nebude platit, ze v najlepsom treba prestat, pretoze mali skoncit uz davno. Urcite vsak serial dopozeram a budem sa tesit z dalsieho serialu, ktory ma chyti rovnako ako prva seria PBcka.
No mne to pripada tak, ze utiect mali povodne niekde v polovici prvej serie, ale vdaka uspechu sa to natiahlo. A natiahnut planovanie a pripravy na 12 dielov by nebol problem stale by to mohlo posobit prirodzene, tusim to aj na zaciatku nebolo take hrozne, ale ku koncu prvej serie to vzdy vyzeralo, ze uz v tom dieli budu utekat a stale nic.
Šu-Do: ved uz to ani nepozeram :) Zo 4tej serie som videl asi prve 3 diely a potom az ten ako sa prerezavali do tej rury :lol: Takze zas mi staci :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

hojko napísal:Vies, GothaR, ale film je film a serial je serial, nemozes to porovnavat, ved aj v PB mohli v prvej ci druhej casti utiect z vaznice bez natahovania, ale potom by mal sen serial dve casti a skor by sa to dalo nazvat dvojdielnym filmom. Ale suhlasim s tym, ze je to robene pre peniaze a je cas to ukoncit, hoci v pripade tohto serialu nebude platit, ze v najlepsom treba prestat, pretoze mali skoncit uz davno. Urcite vsak serial dopozeram a budem sa tesit z dalsieho serialu, ktory ma chyti rovnako ako prva seria PBcka.
Ja súhlasím s hojkom, v najlepšom by to mali ukončiť, takže túto sériu by som považoval za vyvrcholenie s tým, že by sa im podarilo zničiť "Company".

Aj keď na druhej strane by som si prípadnú ďalšiu sériu určite nenechal ujsť, ale to by sa z PB už pomaly stávala telenovela. :)
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Hoši hodite my stranku skadial pozerate PB ???

DIK :)
bajlachVT
Expert
Expert

Príspevok od používateľa bajlachVT »

bolo to na sleduj.org skus mrknut este to tam mozno maju
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Myslim ze to tam uz nieje :?
bajlachVT
Expert
Expert

skus popozerat po archyvoch jojky ci de to ficalo
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Pardon nenapisal som vsetko :oops: Hladam 4 seriu
bajlachVT
Expert
Expert

sorry :wink: necital som to moc hore.... :} no tak to newem...ak neco najdem dam vedet :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

redliner: To si na zlom fore, precitaj si pravidla!!!
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:redliner: To si na zlom fore, precitaj si pravidla!!!
Jaj sorry
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

:lol: Treti krat som stiahol, tyzden staru cast, preco to nevyslo, co je zase za problem, dalsi zapas??? :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Retne napísal::lol: Treti krat som stiahol, tyzden staru cast, preco to nevyslo, co je zase za problem, dalsi zapas??? :)
ze by az zajtra o 2-3:00 ? :wink:
Retne
Darca
Darca

Šu-Do napísal:ze by az zajtra o 2-3:00 ? :wink:
to az v utorok som stale pozeral? :? Asi by som si mal ist oddychnut... :smt017
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Ja sa už nemôžem dočkať v najnovšom trailery hovoria že sa udeje najväčšie prekvapenie štvrtej sezóny :shock: :smt065 Ostáva 5:34:11 ale ja si to budem môcť pozrieť až zajtra poobede až podvečer :?
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

ja sa k tomu dostanem az v sobotu :( ale na 4x12 sa tesim. inac ma PB tiez uz moc neberie, zdaleka nie tak ako prva seria
cvock
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cvock »

Ing. FijoK napísal:ja sa k tomu dostanem az v sobotu :( ale na 4x12 sa tesim. inac ma PB tiez uz moc neberie, zdaleka nie tak ako prva seria
tak to asi nikoho...nech sa prihlási ten kto je na 4tej sérii závislý tak ako na prvej....teraz už ide imho o to dosledovať to....
Retne
Darca
Darca

cvock napísal:tak to asi nikoho...nech sa prihlási ten kto je na 4tej sérii závislý tak ako na prvej....teraz už ide imho o to dosledovať to....
Ja mozem povedat, ze ma to taha asi narovnako... druha a tretia neboli dobre, ale teraz pri poslednej casti so kvalitne trpol! :)
cvock
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cvock »

Retne napísal:Ja mozem povedat, ze ma to taha asi narovnako... druha a tretia neboli dobre, ale teraz pri poslednej casti so kvalitne trpol! :)
hm kvalitne trpol .... tak možno si jeden z mála, ale proste pri prvej sérii som večer nemohol zaspať bez toho aby som nerozmýšlal nad tým ako utečú, či sa im to vôbec podarí a čo sa im zasa poserie.... teraz ma samozrejme zaujíma či získajú scyllu, čo to vlastne je a ako to využíjú/zneužijú ale zaoberám sa tým len počas sledovania nejakej tej časti mimo toho moc nie....
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

uff tak k novej casti asi tolko ze wwwoooowww Self je poriadny ču*ak ako pekne ich dobehol ako male deti no vidim o tak ze sa to bude tiahnut do dalsej serie ...uz jej to dost predlzene aj tak a este stale to chcu natahovat..i ked zas este ma to celkom bavi pozerat :)
Napísať odpoveď