Problemy s hamachi? Rieste tu!
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
ledenaster
Medium Professional
HAMACHI 2 otazky PLS
1. Mam wifi pripojenie a z p2p siete mi nejde tahat lebo mi provider blokuje nejake porty ! Pojde mi HAMACHI ????
2.Rychlost netu mam okolo 512Kb a zo stranok napr: z rapidu mi stahuje aj 100Kb niekedy. Pojde mi plynuje hra cez Hamachi ???
2.Rychlost netu mam okolo 512Kb a zo stranok napr: z rapidu mi stahuje aj 100Kb niekedy. Pojde mi plynuje hra cez Hamachi ???
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
1. Provider ti zrejme neblokuje porty, ale blokuje ti p2p siete, ktore sa daju identifikovat podla hlaviciek paketov. Pisal tu o tom sundevil pred asi pol rokom.
2. Online hry nie su narocne na prenos, napriklad Counter-Strike je tak 2+2 KB/s (down+up), v pohode sa da hrat vela hier na 64/64kbit linke, takze v tom problem nevidim. Skor vidim problem vo vyssich pingom pri wifi, pripadne kolisanim a zvysovanim pingom, ba az pretazeniu AP co vedie k pingom cez sekundu a vysokym packet loss.
2. Online hry nie su narocne na prenos, napriklad Counter-Strike je tak 2+2 KB/s (down+up), v pohode sa da hrat vela hier na 64/64kbit linke, takze v tom problem nevidim. Skor vidim problem vo vyssich pingom pri wifi, pripadne kolisanim a zvysovanim pingom, ba az pretazeniu AP co vedie k pingom cez sekundu a vysokym packet loss.
-
ledenaster
Medium Professional
Hlavne ze blokuje neda sa mi nastavit zdielanie cez siethojko napísal:1. Provider ti zrejme neblokuje porty, ale blokuje ti p2p siete, ktore sa daju identifikovat podla hlaviciek paketov. Pisal tu o tom sundevil pred asi pol rokom.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Tejto problematike sa venuje mnoho stránok, napr. aj
Ide o to, že pripojenie Ti blokuje firewall, musíš mu udeliť výnimku, alebo ho vypnúť (ale potom budeš nechránený).
Kód: Vybrať všetko
http://forum.hamachi.cz/-
Ondrejko
Light Star
Re: hamachi
masino napísal:neviete poradik kde ej chyba ak an hamich ukazuje pri pripojeni zltu gulicku namiesto zelenej?
dik
Kód: Vybrať všetko
http://www.hamachi.cc/help/tunnel.phpKód: Vybrať všetko
http://hamachi-games.sk/CS Hamachi
da sa cez hamachi spravit"server" na CS po LANke? 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Hamachi
Noo ked vytvorim server na cs cez Dedicated Server a pripoja sa ludia na moju hamachi siet tak im dam Ip servera ale niektorym to ide a niektorym ten server nevie najst ... plz neviete v com moze byt chyba? 
-
Masaker
Medium Professional
Ako hrat cez HAMACHI?
nainstaloval som hamachi!mam tam uz aj tie virtualne siete , ale neviem ako hrat cez to! ci kliknut na jednu a nechat bezat dos okno al. co! ?
poradte ! dik
poradte ! dik
priamo cez hamachi sa nehra ...
hamachi ti len vytvori nove sietove pripojenie, ktore sa tvari ako LAN siet a vsetci, ktori su v sieti sa tvaria ako v LAN sieti s tebou ...
teda ked pustis hru (a samozrejme mas hamachi pustene a pripojene), ktoru chces hrat s kamosmi, tak si pustis sietovu hru (cez LAN .. nie cez internet .. vo vacsine hier sa to lisi) a tam si uz hru vytvoris alebo sa pripojis k existujucej ...
teda za predpokladu ze ta hra sa cez hamachi da hrat
hamachi ti len vytvori nove sietove pripojenie, ktore sa tvari ako LAN siet a vsetci, ktori su v sieti sa tvaria ako v LAN sieti s tebou ...
teda ked pustis hru (a samozrejme mas hamachi pustene a pripojene), ktoru chces hrat s kamosmi, tak si pustis sietovu hru (cez LAN .. nie cez internet .. vo vacsine hier sa to lisi) a tam si uz hru vytvoris alebo sa pripojis k existujucej ...
teda za predpokladu ze ta hra sa cez hamachi da hrat