Problemy s hamachi? Rieste tu!
-
Emkej
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Problemy s hamachi? Rieste tu!
edit by t0m4s3:
Predtym ako polozite svoju otazku, uistitite sa, ze odpoved na nu nenajdete tu http://www.hamachi.cz/index.php?lang=cze&page=faq
mam problem lebo ked sa chcem pripojit na mapu ktoru vytvoril moj kamarat dam lan refresh a nic mi neukazuje a ked sa chce on pripojit mu napise ze Lan servers are resticted to local clients a v zatvore je class C
tak co mame robit?
Predtym ako polozite svoju otazku, uistitite sa, ze odpoved na nu nenajdete tu http://www.hamachi.cz/index.php?lang=cze&page=faq
mam problem lebo ked sa chcem pripojit na mapu ktoru vytvoril moj kamarat dam lan refresh a nic mi neukazuje a ked sa chce on pripojit mu napise ze Lan servers are resticted to local clients a v zatvore je class C
tak co mame robit?
-
ezechiel88
Star
-
ezechiel88
Star
-
ezechiel88
Star
-
ezechiel88
Star
-
tomexx
King
Problem je zrejme s tvojim netom, mozno zle nakonfigurovany firewall..
Cely navod najdes na nasej stranke www.hamachi-games.net
-
Emkej
Light Professional
a kde presne je ten navod lebo som ho hladal a neneasiel?tomexx napísal:Problem je zrejme s tvojim netom, mozno zle nakonfigurovany firewall..
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Hamachi server
planujem zalozit hamachi server hojko.com ... kto by nanom hraval? malo by to ist bez lagov...je tam Amxmodx su tam boti da sa tam hrat soccer...samozrejme ze musite mat game cs 1.6
...tak kto by tam hraval? server by siel asi nonstop
-
PACO8
Light Professional
Problem na CoD2 cez Hamachi
Neviem ci som zaradil tuto temu uplne spravne ale sak ked sa vam nebude zdat tak ju presunte. K veci mam taky problem chcel by som hrat s kamosmi CoD2 cez hamachi a ked chcem zalozit server tak dam start a vyhodim mi takuto tabulku vid prilohu, mam vypnuty aj firewall a nic pri tom nestahujem neviem kde moze byt problem pls poradte.Ak bude potrebne mozem skopirovat aj to co je tam pisane
- Prílohy
-
- cod2.jpg (25.69 KiB) 12615 zobrazení
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
ledenaster
Medium Professional
HAMACHI 2 otazky PLS
1. Mam wifi pripojenie a z p2p siete mi nejde tahat lebo mi provider blokuje nejake porty ! Pojde mi HAMACHI ????
2.Rychlost netu mam okolo 512Kb a zo stranok napr: z rapidu mi stahuje aj 100Kb niekedy. Pojde mi plynuje hra cez Hamachi ???
2.Rychlost netu mam okolo 512Kb a zo stranok napr: z rapidu mi stahuje aj 100Kb niekedy. Pojde mi plynuje hra cez Hamachi ???
-
hojko
Site Admin
1. Provider ti zrejme neblokuje porty, ale blokuje ti p2p siete, ktore sa daju identifikovat podla hlaviciek paketov. Pisal tu o tom sundevil pred asi pol rokom.
2. Online hry nie su narocne na prenos, napriklad Counter-Strike je tak 2+2 KB/s (down+up), v pohode sa da hrat vela hier na 64/64kbit linke, takze v tom problem nevidim. Skor vidim problem vo vyssich pingom pri wifi, pripadne kolisanim a zvysovanim pingom, ba az pretazeniu AP co vedie k pingom cez sekundu a vysokym packet loss.
2. Online hry nie su narocne na prenos, napriklad Counter-Strike je tak 2+2 KB/s (down+up), v pohode sa da hrat vela hier na 64/64kbit linke, takze v tom problem nevidim. Skor vidim problem vo vyssich pingom pri wifi, pripadne kolisanim a zvysovanim pingom, ba az pretazeniu AP co vedie k pingom cez sekundu a vysokym packet loss.
-
ledenaster
Medium Professional
Hlavne ze blokuje neda sa mi nastavit zdielanie cez siethojko napísal:1. Provider ti zrejme neblokuje porty, ale blokuje ti p2p siete, ktore sa daju identifikovat podla hlaviciek paketov. Pisal tu o tom sundevil pred asi pol rokom.