|
| Autor |
Správa |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7981 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 30 Okt 2006, 0:35 Predmet: |
|
|
no takze... ked ti vyhodi tu tabulku tak to je vlastne SERVER... takze ju nevypinas a vlastne si znova spustis CoD a das join game a najdes si ten svoj server... ako keby si sa napajal na niekoho ineho  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13831 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 30 Okt 2006, 2:06 Predmet: |
|
|
| Ten screen co si sem dal nie je error, ale je to dedicated server. Hru vytvoris tak, ze pustis CoD2_mp.exe (alebo aky ma nazov), das vytvorit server, nastavis tam LAN, nastavis moznost a pustis. Vtedy ta normalne pripoji a zvysok sa napoji na teba, ale je tu problem, ze ten server asi nebude viditelny. Budu sa teda musiet pripojit cez konzolu (znak ~ - tj. tlacitko pod ESC) a tam napisu connect 123.123.132.132 (ip servera - ip co mas v Hamachi!). |
|
| Návrat hore |
|
 |
cristiano ronaldo Expert

Stav:  Založený: 23.02.2006 Príspevky: 192 Bydlisko: SVK,Manchester Utd Karma: 
|
Zaslal: 02 Nov 2006, 21:31 Predmet: pomoc s hamachi a bulanci |
|
|
Prosim,pomozte mi.Minule som dostal skvely napad,ale nevyslo tak prosim o pomoc.Urcite poznate hru bulanci,no,tak chcel by som zahrat ju proti kamosom a tak.No a tak sme si nainstalovali program hamachi po slovensky verziu 1.0.0.62(aspon myslim) no a on sa na mna napojil.Isli sme do hry a ja som vytvoril hru a jemu nenapisalo,ze sa nasla nejak hra,a tak sme nemohli proti sebe hrat Ja mam ADSL.Neviem,v com je problem,tak prosim,pomoc,ak uz nekto hral bulanci s nekym,pls,napiste mi navod,ze co a ako presne robit.THX |
|
| Návrat hore |
|
 |
TomAss Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.11.2005 Príspevky: 1279 Bydlisko: BraTiSlaVa Karma: 
|
Zaslal: 03 Nov 2006, 1:43 Predmet: |
|
|
sice som tu hru nehral tak ale mohlo by to fungovat takto ....kde mas zoznam hier (serverov) si najdi niekde (ak to tam je...ak ne tak nic:) ) ze connect na ip...odpis si ip toho co zalozil hru (mal by si ju mat napisanu v tom hamachi) a napis ju tam...ak to nepojde tak nevim ale pokial tam nic take neni alebo trepem <>oviny tak sry  |
|
| Návrat hore |
|
 |
WiZard Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.01.2006 Príspevky: 85 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 04 Nov 2006, 0:17 Predmet: NFS U2 - hamachi |
|
|
...neviet mi pls niekto poradit ako rozbeham nfs underground 2 cez hamachi?? lebo mi to nejde ani normalne cez LAN a pocul som ze na to treba nejaky patch.
dikes |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

|
Zaslal: 04 Nov 2006, 1:22 Predmet: |
|
|
kukni sem
| Kód: |
| http://www.hamachi-games.sk/old/index.php?page=25 |
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
ppt Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.05.2006 Príspevky: 1480
Zaslal: 05 Nov 2006, 21:19 Predmet: Nieco podobne ako hamachi?? |
|
|
| Existuje nejaky podobny soft ako je hamachi na vytvorenie virtualnej siete? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

|
Zaslal: 05 Nov 2006, 23:34 Predmet: Re: Nieco podobne ako hamachi?? |
|
|
| ppt napísal: |
fuuuha.... pochybujem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3733 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 05 Nov 2006, 23:39 Predmet: Re: Nieco podobne ako hamachi?? |
|
|
smiem otazku? naco? To je to iste ako ked nejaky macho napisal ze ci je podobny prehravac ako winamp...a napisali mu ze sonique a neviem ake ece, ale ze daco podobne ako winamp, ale nie winamp...ked je nieco dobre netreba to menit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ppt Professional

Zaslal: 05 Nov 2006, 23:47 Predmet: |
|
|
No novy program by priniesol mozno nove moznosti...
Nam na sieti (na LANke) obcas blbne hamachi, ze nam vobec nejde zapnut, tak ci neexistuje nieco podobne.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3733 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 05 Nov 2006, 23:50 Predmet: |
|
|
No novy program by priniesol mozno nove moznosti...
Nam na sieti (na LANke) obcas blbne hamachi, ze nam vobec nejde zapnut, tak ci neexistuje nieco podobne.  |
Virtual Private Network...[VPN]. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ppt Professional

Zaslal: 05 Nov 2006, 23:51 Predmet: |
|
|
| Hm a VPN funguje podobne ako hamachi? Cize nainstalujem soft na jeden aj na druhy komp, a vytvori mi virtualnu siet? |
|
| Návrat hore |
|
 |
deblasco Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.05.2005 Príspevky: 2718
Zaslal: 06 Nov 2006, 14:40 Predmet: |
|
|
openvpn
je to dokonca free...
na jednom stroji si nastavis server a tam si zadefinujes subnet aky chces, bez akych kolvek obmedzeni...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
killa_bee Medium Star

Stav:  Založený: 25.08.2005 Príspevky: 452
Zaslal: 08 Nov 2006, 11:22 Predmet: |
|
|
Koli par hram sa *ebat s konfigurakmi openvpn? Zostan radsej pri hamachi, blbne to kazdemu, ale neni to nic strasne |
|
| Návrat hore |
|
 |
skcookie Amateur

Stav:  Založený: 12.11.2006 Príspevky: 33 Bydlisko: ŽILINA Karma: 
|
Zaslal: 12 Nov 2006, 16:09 Predmet: hamachi a pripojenie na uzivatelov |
|
|
mam aktualnu verziu hamachov, vsetko funguje super az na to ked sa chcem z niekym spojit, vzdy vypise hlasku:cesta"\\xxxxxxx"neexistuje alebo nie je adresarom fakt by som bol rad ak by sa nasiel dakto schopny a pomohol mi. P.S: net mam od CHELLO firewall vypnuty. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|