Problemy s hamachi? Rieste tu!
-
smutko8882
Light Expert
-
smutko8882
Light Expert
rychlost downloadu/uploadu nema nic spolocne s pingom ... a ked ma aj rychle wifi pripojeni (co sa tyka DL/UL) moze mat dlhu odozvu ...smutko8882 napísal:Jak sa daju znizit pingy cez hamachi. ?? S kamosom mame docely good nety DSL2058kbps/512kbps a on ma mikrovlnku 4Mbps/1Mbps a ten kto vytvori server na Half-life napr. ma ping(0) a ten druhy ma smolu lebo pri pingu(300) si moc nezahra!
Neviete pomoct jak to nejako zrychlit?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ten screen co si sem dal nie je error, ale je to dedicated server. Hru vytvoris tak, ze pustis CoD2_mp.exe (alebo aky ma nazov), das vytvorit server, nastavis tam LAN, nastavis moznost a pustis. Vtedy ta normalne pripoji a zvysok sa napoji na teba, ale je tu problem, ze ten server asi nebude viditelny. Budu sa teda musiet pripojit cez konzolu (znak ~ - tj. tlacitko pod ESC) a tam napisu connect 123.123.132.132 (ip servera - ip co mas v Hamachi!).
-
cristiano ronaldo
Light Star
pomoc s hamachi a bulanci
Prosim,pomozte mi.Minule som dostal skvely napad,ale nevyslo
tak prosim o pomoc.Urcite poznate hru bulanci,no,tak chcel by som zahrat ju proti kamosom a tak.No a tak sme si nainstalovali program hamachi po slovensky verziu 1.0.0.62(aspon myslim) no a on sa na mna napojil.Isli sme do hry a ja som vytvoril hru a jemu nenapisalo,ze sa nasla nejak hra,a tak sme nemohli proti sebe hrat
Ja mam ADSL.Neviem,v com je problem,tak prosim,pomoc,ak uz nekto hral bulanci s nekym,pls,napiste mi navod,ze co a ako presne robit.THX
sice som tu hru nehral tak ale mohlo by to fungovat takto
....kde mas zoznam hier (serverov) si najdi niekde (ak to tam je...ak ne tak nic:) ) ze connect na ip...odpis si ip toho co zalozil hru (mal by si ju mat napisanu v tom hamachi) a napis ju tam...ak to nepojde tak nevim ale pokial tam nic take neni alebo trepem <>oviny tak sry 
-
WiZard
Star
NFS U2 - hamachi
...neviet mi pls niekto poradit ako rozbeham nfs underground 2 cez hamachi?? lebo mi to nejde ani normalne cez LAN a pocul som ze na to treba nejaky patch.
dikes
dikes
-
Šu-Do
Redeemer
kukni sem

Kód: Vybrať všetko
http://www.hamachi-games.sk/old/index.php?page=25Nieco podobne ako hamachi??
Existuje nejaky podobny soft ako je hamachi na vytvorenie virtualnej siete?
-
Šu-Do
Redeemer
Re: Nieco podobne ako hamachi??
fuuuha.... pochybujemppt napísal:Existuje nejaky podobny soft ako je hamachi na vytvorenie virtualnej siete?
-
uplink
VIP
Re: Nieco podobne ako hamachi??
smiem otazku? naco?ppt napísal:Existuje nejaky podobny soft ako je hamachi na vytvorenie virtualnej siete?
-
skcookie
Medium Expert