|
| Autor |
Správa |
-=wolf=- Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.01.2006 Príspevky: 1344 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 03 Jún 2007, 14:08 Predmet: |
|
|
povedal som si ze to vyskusam ci to ide...zadam meno a heslo a padne to
|
|
| Návrat hore |
|
 |
tomasso Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.05.2005 Príspevky: 942 Bydlisko: Smižany(SNV) Karma: 
|
Zaslal: 03 Jún 2007, 14:25 Predmet: |
|
|
| neviem cim to je, ale ja ked sa prihlasujem tak mi tam nechce pisat cisla
|
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6743 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 03 Jún 2007, 14:42 Predmet: |
|
|
| -=wolf=- napísal: |
povedal som si ze to vyskusam ci to ide...zadam meno a heslo a padne to  |
rovnaký problém
a ešte by ste to mali prerobiť nech tam pri zadávaní hesla píše hviezdičky alebo tak..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kenny19 Medium Star

Stav:  Založený: 15.11.2005 Príspevky: 395 Bydlisko: Veľký Šariš Karma: 
|
Zaslal: 03 Jún 2007, 16:56 Predmet: |
|
|
| audiotrack napísal: |
rovnaký problém
a ešte by ste to mali prerobiť nech tam pri zadávaní hesla píše hviezdičky alebo tak.. |
jaj hups uz viem co sa stalo...chyba tam jeden subor, sorry, asi to nebudem robit cez instalacku lebo to cele blbne a len to zbalim do rarka...idem to opravit a dam nove linky... a tie hviezdicky... no to este len bude
tu je to opravene
| Kód: |
| http://rapidshare.com/files/35016958/pa_0.01a.exe |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
muffy69 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.03.2007 Príspevky: 375 Bydlisko: Zlaté Moravce Karma: 
|
Zaslal: 03 Jún 2007, 18:01 Predmet: |
|
|
| kenny19 napísal: |
jaj hups uz viem co sa stalo...chyba tam jeden subor, sorry, asi to nebudem robit cez instalacku lebo to cele blbne a len to zbalim do rarka...idem to opravit a dam nove linky... a tie hviezdicky... no to este len bude
tu je to opravene
| Kód: |
| http://rapidshare.com/files/35016958/pa_0.01a.exe |
|
funguje !!!
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Spiro Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.01.2006 Príspevky: 576 Bydlisko: Košice-Juh Karma: 
|
Zaslal: 03 Jún 2007, 19:39 Predmet: |
|
|
co tak tam spravit nejaku historiu ? ....mozno ze ten styl by som zmenil na nieco ine jednoduchsie ...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kenny19 Medium Star

|
Zaslal: 03 Jún 2007, 19:53 Predmet: |
|
|
| Spiro napísal: |
co tak tam spravit nejaku historiu ? ....mozno ze ten styl by som zmenil na nieco ine jednoduchsie ...  |
Aj historia bude, mozno si si vsimol ze cela konverzacia sa zapisuje do .txt suboru
Co sa tyka stylu...ono sa to cele este zmeni, planujem to spravit na styl win vista - take modro - cierne
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2719 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 03 Jún 2007, 20:44 Predmet: |
|
|
pls. možeš to hodiť niekam "na dostupne miesto" lebo premium na rapid mi už skončil a s mojou IP si neškrtnem. Dik
|
|
| Návrat hore |
|
 |
tomasso Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.05.2005 Príspevky: 942 Bydlisko: Smižany(SNV) Karma: 
|
Zaslal: 03 Jún 2007, 20:53 Predmet: |
|
|
| ludiaaaaa preco mi nejdu pisat cisla ked sa prihlasujem?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kenny19 Medium Star

|
Zaslal: 03 Jún 2007, 21:00 Predmet: |
|
|
| tomasso napísal: |
| ludiaaaaa preco mi nejdu pisat cisla ked sa prihlasujem? |
musis ich zadat cez numericku klavesnicu... a dam to aj na ine hostingy...trosku neskor. A ten program je urceny len na vyskusanie, nie na pouzivanie to by ste museli mat pevne nervy
|
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 4756
|
| Návrat hore |
|
 |
kenny19 Medium Star

|
Zaslal: 04 Jún 2007, 10:15 Predmet: |
|
|
Novsia verzia je nahrana na stranke. Tak skusajte
Dalsia bude cez vikend. Mali by pribudnut hviezdicky pocas pisania hesla a pridavanie uzivatelov. Na vase otazky odpoviem stale.
//Info: cez vikend sa teste na novsiu verziu kde je opravene:
-uz neukazuje heslo pocas pisania
-obsahuje funkcny zoznam ktory velmi ulahcuje pisanie si
|
|
| Návrat hore |
|
 |
redw Amateur

Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 22
Zaslal: 08 Jún 2007, 16:11 Predmet: |
|
|
| No skusil som, má to istý potencial ale treba na tom ešte zapracovať. Hlavne na rýchlosti, zbytočné animované okna, zlé farby, radšej niečo na sposob win. A poslal som rp na pokec, ta prišla no naspäť mi už rp neprišla. Ale keby to dotiahnete, tak by to bolo celkom fajn.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
-=wolf=- Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.01.2006 Príspevky: 1344 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 08 Jún 2007, 16:20 Predmet: |
|
|
neviem ako vy ale vobec tomu nechapem
prihlasim sa....vyberiem si Zoznamku a proste nevidim co tam ludia pisu...ked dam Nova RP tak sa mi to naspet zavre a nic....nechapem naco to zatial je...mohli ste to zverejnit ked sa tam bude dat aspon pisat
tak toto robi aspon mne ale neviem ako vam tak ma neodsudzujte
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kenny19 Medium Star

|
Zaslal: 08 Jún 2007, 16:56 Predmet: |
|
|
| -=wolf=- napísal: |
neviem ako vy ale vobec tomu nechapem
prihlasim sa....vyberiem si Zoznamku a proste nevidim co tam ludia pisu...ked dam Nova RP tak sa mi to naspet zavre a nic....nechapem naco to zatial je...mohli ste to zverejnit ked sa tam bude dat aspon pisat
tak toto robi aspon mne ale neviem ako vam tak ma neodsudzujte |
V pohode, to, ze nevidno co je napisane na "skle" v miestnosti, to je narocky. Aj tak je to len odkazovac pre uchylakov. A na stranke je navod na pouzitie. Ale ako tak citam tak tebe to vobec neslo. Ja si cez uz pisem v pohode s 10 ludmi naraz (vo verzii ktoru sem dam cez vikend - s contact listom) a nemam najmensi problem, ale pozriem sa na to, mozno ze je tak chyba.
Graficku stranku berte prosim s rezervou, finalna podoba bude ina. To vsak este isty cas zaberie.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|