Program na pokec.sk DOWNLOAD
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
jaj hupsaudiotrack napísal:rovnaký problém
a ešte by ste to mali prerobiť nech tam pri zadávaní hesla píše hviezdičky alebo tak..
tu je to opravene
Kód: Vybrať všetko
http://rapidshare.com/files/35016958/pa_0.01a.exe-
muffy69
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
funguje !!!kenny19 napísal:jaj hupsuz viem co sa stalo...chyba tam jeden subor, sorry, asi to nebudem robit cez instalacku lebo to cele blbne a len to zbalim do rarka...idem to opravit a dam nove linky... a tie hviezdicky... no to este len bude
tu je to opraveneKód: Vybrať všetko
http://rapidshare.com/files/35016958/pa_0.01a.exe
Aj historia bude, mozno si si vsimol ze cela konverzacia sa zapisuje do .txt suboruSpiro napísal:co tak tam spravit nejaku historiu ?....mozno ze ten styl by som zmenil na nieco ine jednoduchsie ...
Co sa tyka stylu...ono sa to cele este zmeni, planujem to spravit na styl win vista - take modro - cierne
Frikso napísal:pls. možeš to hodiť niekam "na dostupne miesto" lebo premium na rapid mi už skončil a s mojou IP si neškrtnem. Dik
- Prílohy
-
- pa_0.01a.rar
- (945.76 KiB) 244 stiahnutí
Novsia verzia je nahrana na stranke. Tak skusajte 
Dalsia bude cez vikend. Mali by pribudnut hviezdicky pocas pisania hesla a pridavanie uzivatelov. Na vase otazky odpoviem stale.
//Info: cez vikend sa teste na novsiu verziu kde je opravene:
-uz neukazuje heslo pocas pisania
-obsahuje funkcny zoznam ktory velmi ulahcuje pisanie si
Dalsia bude cez vikend. Mali by pribudnut hviezdicky pocas pisania hesla a pridavanie uzivatelov. Na vase otazky odpoviem stale.
//Info: cez vikend sa teste na novsiu verziu kde je opravene:
-uz neukazuje heslo pocas pisania
-obsahuje funkcny zoznam ktory velmi ulahcuje pisanie si
neviem ako vy ale vobec tomu nechapem
prihlasim sa....vyberiem si Zoznamku a proste nevidim co tam ludia pisu...ked dam Nova RP tak sa mi to naspet zavre a nic....nechapem naco to zatial je...mohli ste to zverejnit ked sa tam bude dat aspon pisat
tak toto robi aspon mne ale neviem ako vam tak ma neodsudzujte
prihlasim sa....vyberiem si Zoznamku a proste nevidim co tam ludia pisu...ked dam Nova RP tak sa mi to naspet zavre a nic....nechapem naco to zatial je...mohli ste to zverejnit ked sa tam bude dat aspon pisat
V pohode, to, ze nevidno co je napisane na "skle" v miestnosti, to je narocky. Aj tak je to len odkazovac pre uchylakov. A na stranke je navod na pouzitie. Ale ako tak citam tak tebe to vobec neslo. Ja si cez uz pisem v pohode s 10 ludmi naraz (vo verzii ktoru sem dam cez vikend - s contact listom) a nemam najmensi problem, ale pozriem sa na to, mozno ze je tak chyba.-=wolf=- napísal:neviem ako vy ale vobec tomu nechapem
Graficku stranku berte prosim s rezervou, finalna podoba bude ina. To vsak este isty cas zaberie.