Vyskusajte ho a uvidite
Este prosim o radu: ako urobit aby konvertoval z "binary code" na "text"?
A dufam e nevadi ze je v anglictine
A dajte vediet ci sa vam paci
caw mohol by som ta poprosit o zdrojovy kod predom dikuelektronik napísal:Tak ja pridam moju semestralku z prvaku na vyske: Vecny kalendar
Program sluzi na tri veci:
1.) Zistenie udajov o konkretnom datume:
napriklad poznate den mesiac rok, ale nepoznate meno dna, v takom pripade staci vyplnit policko Datum OD alebo Datum DO a dole sa vam zobrazia informacie o vasom datume
2.) Vyhladanie najblizsieho vyhovujuceho datumu
napriklad chcete vediet kedy bude najblizsie piatok 13, teda do policka Datum OD zadate presny datum od kedy chcete hladat (napr. dnes), a do pola Datum DO zadate nejednoznacny datum, t.j. vyplnite iba policko Den do ktoreho date cislo 13, a este vyplnite policko meno dna do ktoreho date piatok. dolu sa vam zobrazi najblizsi vyhovujuci datum
3.) Statistika medzi dvoma datumami
polia Datum OD, aj Datum DO vyplnite jednoznacnymi datumami a potvrdite tlacitkom: urobit statistiku, dole sa vam zobrazi pocet dni medzi tymito datumami, mozete zadat aj masku do pola Sledovat, v takom pripade sa vypise aj pocet dni ktore vyhovuju maske
Do poli je mozne zadavat hodnoty aj kombinaciou Enter, hodnota. Aj kombinaciou PageUp PageDown, Home, End. Hodnotu z pola vymazete klavesou Delete. Medzi polami a kalendarmi sa prepina pomocou Tab, program sa ukonci kombinaciou Alt-X
Program sa nemusi instalovat, je pisany pre DOS, napisany je v Turbo Pascal 7.0 s pouzitim objektovych vlastnosti, zdrojak je zlozeny zo 17-tich suborov, dokopy 8060 riadkov. Ma aj nejake muchy.
originálny je, ale nepáči sa mi. Ešte viac to podčiarkuje amatérskosť programu. Už len to že je tam jeden level, ktorý je navyše vždy rovnaký a teda ho negeneruješ. Čo sa týka ešte toho designu, nápad to bolo dobrý, viac programov je tak robených ale keby to aspoň nejak vypadalo. Mal si to dať napísať niekomu po kom sa to dá aj prečítaťFrigo112 napísal:pridavam dalsi program, ne to jednoducha hra sudoku, nachadza sa tu zatial iba jedna hra (na ukazku)
Dufam ze dizajn je originalny, a paci sa vam.
mozem poprosit o reupload?wolker napísal:Image Hosting System
Jedná sa o image hosting system s administračným panelom možnostou vytvorit az 10 podstranok cez webové rozhranie, regostrácia, jednoduchá instalácia, pridávateľné menu...
Verzia: 2.0 final
Pouzité techonologie: PHP, MYSQL
Funkcie: Admin panel, vytvorenie podstránok 10, uprava menu, nastavenia veľkosti uploadnutých súborov (všetko cez admin panel), registrácia z moznostou odosielania dokumentov
Download: www.cs.999net.sk/download/IMAGEHOSTING.rar
Demo: www.cs.999net.sk/imagehosting
hmhm, s tym nickom mas pravdu. Povodne, ked som tam mal len policko Adresa, tak som to testoval a do rozlisenia 800x600 bolo to policko s adresou vidiet, no potom som pridal policko Nick a zabudol som na tuto vecchrono napísal:Neviem, či je rozumné nastaviť pre tú vrchnú časť výšku 8%. Keď mám nízke okno, nezmestia sa tam všetky informácie (teda napr mi písalo, že nick nemôže byť prázdny a ja som tam žiadne políčko nick nikde nevidel).
S regexp nie som celkom kamarat... a je tam viac neprehladnejsich vecichrono napísal:Na jednom mieste tam kontroluješ, či nie je v nicku nejaký nepovolený znak. Ja osobne by som tam radšej použil regexp (bolo by to prehľadnejšie).
To prve mierne nechapem... inak s hladanim nie je problem, takze naco to zbytocne komplikovat... problem je akurat s prijimanim dlhych dat vo firefoxe cez ajax (ako som uz v inej teme pisal), a s tym sa nic urobit neda.chrono napísal:Nebolo by rozumnejšie si base64_encode(myinfo[0]) uložiť do nejakej premennej (namiesto neustáleho počítania)? Inak mierne som nepochopil, prečo sa tie elementy nečíslujú postupne a potrebné údaje sa neuložia do nejakého poľa (samozrejme, z tých údajov by sa asi mal urobiť hash, aby sa to v tom poli hľadalo jednoduchšie, ale bol by tam problém s triedením).
Neposialal som to zoradene uz len preto, ze ak sa uz v userliste nejake nicky nachadzaju, tak aj tak sa nebudu pridavat presne tak isto, ako boli poslane, ale "na preskacku". Iny sposob ako linearne prehladavanie mi na um nezisielchrono napísal:Údaje by si mohol posielať zoradené, alebo aspoň pred tým, ako ich budeš pridávať by si si ich mohol zoradiť (a tak budeš vedieť, že nasledujúci záznam určite nebude pred tým, ktorý sa pridával naposledy). Ďalej by si tam mohol použiť nejaké rozumnejšie hľadanie polohy, kam sa ten nick uloží (lineárne prehľadávanie zoznamu asi nie je najlepšia voľba).
PS: Načo tam je iframe?