Obsah fóra www.hojko.com
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Programátorský kútik: prejavte sa!
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Programovanie Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Frigo112
Novice
Novice

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 19.04.2008

PríspevokZaslal: 19 Apr 2008, 10:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

Zdravim, programujem vo Visual C# , a rozhodol som sa publikovat jednoduchy program ktory som spravil.
Vyskusajte ho a uvidite Smile

Este prosim o radu: ako urobit aby konvertoval z "binary code" na "text"?

A dufam e nevadi ze je v anglictine Smile

A dajte vediet ci sa vam paci Wink

Converter.rar
 Popis:
Program je vytvoreny vo Visual C# , nevem ci pojde kazdemu, treba nanho NET Framework.
Konvertuje napisany text do binarneho kodu.

Stiahnúť
 Názov súboru:  Converter.rar
 Veľkosť prílohy:  47.7 kB
 Stiahnutí:  19 krát

Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Lord_Riddick
Amateur
Amateur

Stav: Odhlásený
Založený: 19.02.2008

PríspevokZaslal: 20 Apr 2008, 21:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

uelektronik napísal:
Tak ja pridam moju semestralku z prvaku na vyske: Vecny kalendar

Program sluzi na tri veci:

1.) Zistenie udajov o konkretnom datume:
napriklad poznate den mesiac rok, ale nepoznate meno dna, v takom pripade staci vyplnit policko Datum OD alebo Datum DO a dole sa vam zobrazia informacie o vasom datume

2.) Vyhladanie najblizsieho vyhovujuceho datumu
napriklad chcete vediet kedy bude najblizsie piatok 13, teda do policka Datum OD zadate presny datum od kedy chcete hladat (napr. dnes), a do pola Datum DO zadate nejednoznacny datum, t.j. vyplnite iba policko Den do ktoreho date cislo 13, a este vyplnite policko meno dna do ktoreho date piatok. dolu sa vam zobrazi najblizsi vyhovujuci datum

3.) Statistika medzi dvoma datumami
polia Datum OD, aj Datum DO vyplnite jednoznacnymi datumami a potvrdite tlacitkom: urobit statistiku, dole sa vam zobrazi pocet dni medzi tymito datumami, mozete zadat aj masku do pola Sledovat, v takom pripade sa vypise aj pocet dni ktore vyhovuju maske

Do poli je mozne zadavat hodnoty aj kombinaciou Enter, hodnota. Aj kombinaciou PageUp PageDown, Home, End. Hodnotu z pola vymazete klavesou Delete. Medzi polami a kalendarmi sa prepina pomocou Tab, program sa ukonci kombinaciou Alt-X

Program sa nemusi instalovat, je pisany pre DOS, napisany je v Turbo Pascal 7.0 s pouzitim objektovych vlastnosti, zdrojak je zlozeny zo 17-tich suborov, dokopy 8060 riadkov. Ma aj nejake muchy.
caw mohol by som ta poprosit o zdrojovy kod predom dik
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Programovanie Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 7 z 7

Prejdi na: