2. Stroboskop... jednoduchy stroboskop
3. Klam... hra na nervy
4. Registry... nedokonceny projekt
mozem poprosit o reupload?wolker napísal:Image Hosting System
Jedná sa o image hosting system s administračným panelom možnostou vytvorit az 10 podstranok cez webové rozhranie, regostrácia, jednoduchá instalácia, pridávateľné menu...
Verzia: 2.0 final
Pouzité techonologie: PHP, MYSQL
Funkcie: Admin panel, vytvorenie podstránok 10, uprava menu, nastavenia veľkosti uploadnutých súborov (všetko cez admin panel), registrácia z moznostou odosielania dokumentov
Download: www.cs.999net.sk/download/IMAGEHOSTING.rar
Demo: www.cs.999net.sk/imagehosting
hmhm, s tym nickom mas pravdu. Povodne, ked som tam mal len policko Adresa, tak som to testoval a do rozlisenia 800x600 bolo to policko s adresou vidiet, no potom som pridal policko Nick a zabudol som na tuto vecchrono napísal:Neviem, či je rozumné nastaviť pre tú vrchnú časť výšku 8%. Keď mám nízke okno, nezmestia sa tam všetky informácie (teda napr mi písalo, že nick nemôže byť prázdny a ja som tam žiadne políčko nick nikde nevidel).
S regexp nie som celkom kamarat... a je tam viac neprehladnejsich vecichrono napísal:Na jednom mieste tam kontroluješ, či nie je v nicku nejaký nepovolený znak. Ja osobne by som tam radšej použil regexp (bolo by to prehľadnejšie).
To prve mierne nechapem... inak s hladanim nie je problem, takze naco to zbytocne komplikovat... problem je akurat s prijimanim dlhych dat vo firefoxe cez ajax (ako som uz v inej teme pisal), a s tym sa nic urobit neda.chrono napísal:Nebolo by rozumnejšie si base64_encode(myinfo[0]) uložiť do nejakej premennej (namiesto neustáleho počítania)? Inak mierne som nepochopil, prečo sa tie elementy nečíslujú postupne a potrebné údaje sa neuložia do nejakého poľa (samozrejme, z tých údajov by sa asi mal urobiť hash, aby sa to v tom poli hľadalo jednoduchšie, ale bol by tam problém s triedením).
Neposialal som to zoradene uz len preto, ze ak sa uz v userliste nejake nicky nachadzaju, tak aj tak sa nebudu pridavat presne tak isto, ako boli poslane, ale "na preskacku". Iny sposob ako linearne prehladavanie mi na um nezisielchrono napísal:Údaje by si mohol posielať zoradené, alebo aspoň pred tým, ako ich budeš pridávať by si si ich mohol zoradiť (a tak budeš vedieť, že nasledujúci záznam určite nebude pred tým, ktorý sa pridával naposledy). Ďalej by si tam mohol použiť nejaké rozumnejšie hľadanie polohy, kam sa ten nick uloží (lineárne prehľadávanie zoznamu asi nie je najlepšia voľba).
PS: Načo tam je iframe?
Kód: Vybrať všetko
function validateNick(nick)
{
return nick.match(/[$|<>& ]/) == null;
}
var nick = 'abcdef';
if (!validateNick(nick)) {
alert('Unallowed character(s) in nick!');
}
ok diky, toto som upravilchrono napísal:To validovanie mena môžeš urobiť napr. takto:(prípadne to môžeš robiť aj tak, ako to robíš ty, ale aspoň to daj do nejakej funkcie)Kód: Vybrať všetko
function validateNick(nick) { return nick.match(/[$|<>& ]/) == null; } var nick = 'abcdef'; if (!validateNick(nick)) { alert('Unallowed character(s) in nick!'); }
aj toto som urobil, ako radis... a podla ocakavani sa to vobec nezrychlilo...chrono napísal: K tomu neustálemu počítaniu base64_encode(myinfo[0]). Nebolo by jednoduchšie na začiatku cyklu si do nejakej premennej dať ten base64 reťazec a potom to všade porovnávať s tou premennou (je pravdepodobné, že niektoré prehliadače to tak urobia aj automaticky, ale ja by som sa na to nespoliehal).
ked to zoradim na strane servera, a poslem to browseru, tak nemam istotu, ze to, co som poslal, je cely userlist. Ten je castokrat posielany na viackrat. Naviac, ked pride informacia o novo pripojenom userovi, aj tak musim prehladat zoznam a urcit, kam jeho nick podla abecedy patri. A tieto informacie su na velkych huboch dost caste.chrono napísal: Tie polia môžeš teda zoraďovať a až v tej tvojej aplikácii. Keď to budeš mať zoradené, nebudeš musieť neustále prehľadávať celý zoznam.
je mi luto, ze je to nepouzitelne... ale bez userlistu to ide skvele, no nie je to ono. Skusal som to roznymi sposobmi a nic nepomohlo. Ja sam som to urobil tak, ze ked pride velky userlist, tak ho rozdelim na casti po 200 nickov a posielam ich na viackrat, aby browser nesekol s hlaskou "skript neodpoveda". Dokonca aj ked som nicklist vobec netriedil a len ho vypisal tak, ako prisiel (ani nie do tabulky), tak to dlho trvalo. Tak som sa rozhodol, ze to necham tak a dorobil som ostatne featury, a skratka sa zmieril s tym, ze inak to asi nepojde, najma ked som tym zabil tolko casu a nic nepomohlo.chrono napísal: PPS: Ja by som sa asi zameral na ten zoznam mien a hľadal by som možnosti, ako to urobiť tak, aby to bolo použiteľné. U mňa to totiž bolo (vo FF2) nepoužiteľné aj v prípade, že tam bolo len okolo 200 ľudí.