lol takz mam aj ja... dnes som hral drifty a sloto lepsie ako ked som to hral v sobotu asi to bude ty ze som dnes defragmetoval...Kibo napísal:MSI GX610X, fps okolo 35-40 (podla mnozstva dymu pri drifte), nastavenia ti doma napisem, teraz ich nemam v hlave, ok?
Race Driver GRID
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
na akom rozliseni?D34Dlife napísal:ja mam AMD 5000+ 2GB RAM MSI 8600GT a ide mi to vsetko na ultra len mam 4xMSAA (viac som neskusal iba 16 a to mi uz sekalo)
ja mam x2 3800+, 3gb ram, 1950pro 256mb a ide mi to v 1280*960 cca tych 30 fps a detaily mam vacsinou medium, niektore low...
inak to hram s analog gamepadom a uz sa pomaly ucim aj tie drifty jazdit ide to celkom rychlo...no ale nezvyk oproti NFSps
grafika sa mi dost paci ale niekedy mi pripada az moc umela, no ale zatial asi najkrajsia co som v racing hre videl
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
aj ja hravam nfs na gamepade ale grid mi ho nenasiel...a na klavesnici hrat auta mi vlemi nejde...najslo ti ho normlane alebo si neico menil v settings??c.a.r.n.e. napísal:...inak to hram s analog gamepadom a uz sa pomaly ucim aj tie drifty jazdit ide to celkom rychlo...no ale nezvyk oproti NFSps...
-
webmasterr
Medium Professional
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
normalne som mal zapojeny gamepad, pustil som hru a v nastaveniach klavesov som si len nastavil gamepadovske tlacitka a ide mi to normalne jak ma...mam logitech dual action...Hulkm napísal:aj ja hravam nfs na gamepade ale grid mi ho nenasiel...a na klavesnici hrat auta mi vlemi nejde...najslo ti ho normlane alebo si neico menil v settings??
s gamepadom sa mi hraju hlavne drifty dobre lebo sa da s tymi analogmi aspon ako tak regulovat zatacanie a plyn...no ale ajtak musim este vela trenovat
D34Dlife: no skus ukazat screen aj z advanced settings to som docela zvedavy...
-
satelitik11
Medium Professional
chLAPY AKURAT TO STAHUJEM SOM ZVEDAVY NA TO ...INTEL CORE 2,66GHZ , 4GB RAM EXTREME , ASUS 3870X2 1GB , VISTA ULTIMATE,SAMSUNG 24" ... DUFAM ZE TO IDE AJ NA dIRECT X10 .... ZE TO BUDE UZ NIECO PORIADNE ... 
EDIT : Numero uno gamesa
1920*1200 FULL detail , to slo fakt krasna hra .... ovela lepsia ako Pro street ..... uz sa neviem dockat na FULL
EDIT : Numero uno gamesa
-
Šu-Do
Redeemer
DX10 to nema...
inak hral som to konecne tento tyzden.. velmi dobra hra.. bohuzial som to hral na takej klavesnici kde sa zasekavali klavesy.. teda nesli stlacit niekedy
ale drtil som drifty a musim povedat ze su uplne super... grafika je super tiez.. a rozbijanie je super tiez
tipujem ze fullka bude cez 3gb a urcite bude stat za to...
inak hral som to konecne tento tyzden.. velmi dobra hra.. bohuzial som to hral na takej klavesnici kde sa zasekavali klavesy.. teda nesli stlacit niekedy
ale drtil som drifty a musim povedat ze su uplne super... grafika je super tiez.. a rozbijanie je super tiez
tipujem ze fullka bude cez 3gb a urcite bude stat za to...
-
tom.tom11
Star
Inac kolko ste nahrali najviac bodov v drifte? Ja som dal 1 597 000..... Best combo bolo 952 000(11x combo)... Uz sa tesim na full
edit: No trosku som zlepsil na 2 300 000...... Best combo 1 250 000(13xcombo)
A inac ako sa tam daju robit screens bez prislusneho softu....myslim prtscr lenze neviem kde to uklada.....
edit: No trosku som zlepsil na 2 300 000...... Best combo 1 250 000(13xcombo)
A inac ako sa tam daju robit screens bez prislusneho softu....myslim prtscr lenze neviem kde to uklada.....
wuaaa konecne som tomu prisiel na chut.. multak je aj tak naj, len skoda ze tam jazdi tolko zvierat co sa vyzivaju v burackach.. Mat tak na toto volant, tak mam jasneho favorita na kupu.. takto mi musi postacit demo 
// satelitik - problem je v tom, ze som prilis rozmaznany, a tolko penazi za volant sa mi kvoli jednej/dvom podarenym hram vyhadzovat nexce - za ten peniaz mam pomaly vodicak
(ano rec je o G25)
// satelitik - problem je v tom, ze som prilis rozmaznany, a tolko penazi za volant sa mi kvoli jednej/dvom podarenym hram vyhadzovat nexce - za ten peniaz mam pomaly vodicak