instalacia nemam sajnu kolko mohla trvat ale hlavne ze sa to nainstalovalo....ako prve som zapojil gamepad s ktormy mrvim nfs:mw na moje prekvapenie mi hra vobec nereagovalo nan, co som bol zviknuty hrat auta snim a nic....tak som to teda skusin na sipakch co bolo, ako uz bolo spominane, dost blbe lebo bocilo hned na full, mozno sa na to bude dat zviknu ale dlho som nehral lebo sami nechcelo....hra si nastavila 1280x800 a nieco 4x to uz neviem co bolo najprv sa to dalo hra ale potom zacalo fajne piect nb... zajtra bude skusanie pokracovat... co som hral kusok tak som to celkom fajne rozbil, ako sa da v tom replayi otacat kamera pls???po grafickej stranke to hodnotim velmi dobre paci sa mi to viac ako dirt to bolo az velmi prezrate efektami...demo sa mi zatial paci co ale bolo aj pri nfs:ps ale full ma velmi nebrala, ze ma to bavilo bolo asi tym ze to bolo nove tak som zvedavy ako to bude pri GRID...MP vyskusam mozno v nedelu lebo sa mi neda zajtra... vyzera to velmi dobre na moje prekvapenie som to pustil
Race Driver GRID
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
prve dojmy...
instalacia nemam sajnu kolko mohla trvat ale hlavne ze sa to nainstalovalo....ako prve som zapojil gamepad s ktormy mrvim nfs:mw na moje prekvapenie mi hra vobec nereagovalo nan, co som bol zviknuty hrat auta snim a nic....tak som to teda skusin na sipakch co bolo, ako uz bolo spominane, dost blbe lebo bocilo hned na full, mozno sa na to bude dat zviknu ale dlho som nehral lebo sami nechcelo....hra si nastavila 1280x800 a nieco 4x to uz neviem co bolo najprv sa to dalo hra ale potom zacalo fajne piect nb... zajtra bude skusanie pokracovat... co som hral kusok tak som to celkom fajne rozbil, ako sa da v tom replayi otacat kamera pls???po grafickej stranke to hodnotim velmi dobre paci sa mi to viac ako dirt to bolo az velmi prezrate efektami...demo sa mi zatial paci co ale bolo aj pri nfs:ps ale full ma velmi nebrala, ze ma to bavilo bolo asi tym ze to bolo nove tak som zvedavy ako to bude pri GRID...MP vyskusam mozno v nedelu lebo sa mi neda zajtra... vyzera to velmi dobre na moje prekvapenie som to pustil
....pls skusal niekto gamepad na hre???robi to niekomu??privitam vsetky napady 
Moje prve dojmy z dema.
Ovladatelnost: Zo zaciatku som si musel trosku zvyknut, po case sa to da bezne zvladat, sice par krat som urobil pekne hodiny
ale celkovo je to na dobrej urovni.
Grafika: Proste vymakana, pekne prepracovana do kazducickeho detailu, najviac sa mi paci zahrievanie brzdovych kotucov pri prudkom brzdeni
. Auto je prepracovane do najmensieho detailu, poskodenie je dokonale.
To najlepsie nakoniec!
Multiplayer: Na ten som sa najviac tesil, ako som tusil, nesklamal.
PS: Nezahrame dneska?
Ovladatelnost: Zo zaciatku som si musel trosku zvyknut, po case sa to da bezne zvladat, sice par krat som urobil pekne hodiny
Grafika: Proste vymakana, pekne prepracovana do kazducickeho detailu, najviac sa mi paci zahrievanie brzdovych kotucov pri prudkom brzdeni
To najlepsie nakoniec!
Multiplayer: Na ten som sa najviac tesil, ako som tusil, nesklamal.
PS: Nezahrame dneska?
mam problem, naistaloval som, 1x spustil, vsetko ok, ale pre loadingom som zbehol do options a zmenil si rozlisenie 1280x1024 - moje nativne, hra sa vypla, a zapla, ale tentoraz uplne zalagovana, so sekajucim obrazom, zvukom... nepomohol reistal celej hry a precistenie registrov stale to iste, WTF ???
//problem odstraneny
//problem odstraneny
-
Mateq
Medium Professional
S tým myslím prišla ako prvá už hra Evolution GT.GothaR napísal:Zaujal ma tzv. Flashback, je to funkcia, ktoru vam hra ponukne po rozflakani auta - cas sa zastavi, mozete si ho posunut pred nehodu a pocas efektneho prechodu sa prirpavite na napravu chyby.
V Gride je ten flashback neobmedzený, albo sa rovnako ako v EvoGT pomaly znovu dopĺňa?
http://www.czechcrew.info/users/kveto/grid.wmv ukazka z mojho hrania a nasledny replay
-
Šu-Do
Redeemer
tak tak
mystique je velmi dobry jazdec na klavesnici.. presvedcil som sa o tom uz v GTR2, kde ked mi povedal ze fici na klavesnici skoro som odpadol.. ale videl som video a naozaj.. dokonca je lepsi ako ja
jj ten setup a rovinky 
video stahujem.. vdaka za video
//
OMG.. to video je uplne super.. skoda ze si tam nedal original zvuky.. ale hudba sa hodi... pekne pohlad z kabiny s cim si mi urobil radost
a potom ten replay.. s tym si ani nic nemusel robit pretoze su uplne prepracovane... celkovo hra je uplne prepracovana.. grafika sa mi paci... inak keby si mal volant.. -.- ked to trha ten volant vyzera to strasne..
keby som mal hodnotit video tak 10/10
mystique je velmi dobry jazdec na klavesnici.. presvedcil som sa o tom uz v GTR2, kde ked mi povedal ze fici na klavesnici skoro som odpadol.. ale videl som video a naozaj.. dokonca je lepsi ako ja
video stahujem.. vdaka za video
//
OMG.. to video je uplne super.. skoda ze si tam nedal original zvuky.. ale hudba sa hodi... pekne pohlad z kabiny s cim si mi urobil radost
a potom ten replay.. s tym si ani nic nemusel robit pretoze su uplne prepracovane... celkovo hra je uplne prepracovana.. grafika sa mi paci... inak keby si mal volant.. -.- ked to trha ten volant vyzera to strasne..
keby som mal hodnotit video tak 10/10
-
Hulkm
Professional
pekne spravene videjko... ked siel ten replay tka som si uvedomil aku ot ma namakanu grafiku...kto by to nepoznal by si pomyslel ze je to promo video pripravovanej hry nieco ako bolo video na nfs:ps prve...mystique napísal:http://www.czechcrew.info/users/kveto/grid.wmv ukazka z mojho hrania a nasledny replay
//EDIT: to skakanie kamery pri replayi si robil ty alebo ti to samo??da sa lubovolne tocit kamerou v RP??