Race Driver GRID

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Hulkm
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

prve dojmy...
instalacia nemam sajnu kolko mohla trvat ale hlavne ze sa to nainstalovalo....ako prve som zapojil gamepad s ktormy mrvim nfs:mw na moje prekvapenie mi hra vobec nereagovalo nan, co som bol zviknuty hrat auta snim a nic....tak som to teda skusin na sipakch co bolo, ako uz bolo spominane, dost blbe lebo bocilo hned na full, mozno sa na to bude dat zviknu ale dlho som nehral lebo sami nechcelo....hra si nastavila 1280x800 a nieco 4x to uz neviem co bolo najprv sa to dalo hra ale potom zacalo fajne piect nb... zajtra bude skusanie pokracovat... co som hral kusok tak som to celkom fajne rozbil, ako sa da v tom replayi otacat kamera pls???po grafickej stranke to hodnotim velmi dobre paci sa mi to viac ako dirt to bolo az velmi prezrate efektami...demo sa mi zatial paci co ale bolo aj pri nfs:ps ale full ma velmi nebrala, ze ma to bavilo bolo asi tym ze to bolo nove tak som zvedavy ako to bude pri GRID...MP vyskusam mozno v nedelu lebo sa mi neda zajtra... vyzera to velmi dobre na moje prekvapenie som to pustil :oops: ....pls skusal niekto gamepad na hre???robi to niekomu??privitam vsetky napady :wink:
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

Moje prve dojmy z dema.
Ovladatelnost: Zo zaciatku som si musel trosku zvyknut, po case sa to da bezne zvladat, sice par krat som urobil pekne hodiny :D ale celkovo je to na dobrej urovni.
Grafika: Proste vymakana, pekne prepracovana do kazducickeho detailu, najviac sa mi paci zahrievanie brzdovych kotucov pri prudkom brzdeni :) . Auto je prepracovane do najmensieho detailu, poskodenie je dokonale.
To najlepsie nakoniec!
Multiplayer: Na ten som sa najviac tesil, ako som tusil, nesklamal.

PS: Nezahrame dneska?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Celkovo ak by som si mal vybrat - tak si zahram tu Xboxovu verziu... lepsie sa to ovlada... grafika je mozno na pcku lepsia - ale je tam uz plno tych efektov cize velmi sa mi to uz nepaci... celkovo kvalitna hra... dufam ze plna hra bude este lepsia...
PS: mozme dat MP
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

mne to akosi nereaguje..
chcem to spustit, ale nic sa nedeje. ziadna hlaska, ani nic

//autoeditácia príspevku ( 10 May 2008, 13:24 )
/stiahol som to zas, nainstaloval, ale aj tak to nejde,, bee:(
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

mam problem, naistaloval som, 1x spustil, vsetko ok, ale pre loadingom som zbehol do options a zmenil si rozlisenie 1280x1024 - moje nativne, hra sa vypla, a zapla, ale tentoraz uplne zalagovana, so sekajucim obrazom, zvukom... nepomohol reistal celej hry a precistenie registrov stale to iste, WTF ???

//problem odstraneny
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ist to ide pekne, graficky je to obstojne, spracovanie je tiez slusne...

ale ja to bohovi nedokazem ovladat - asi som stara skola ale aby som na kazdej aj miernej zakrute chytal hodiny - zrejme nic pre klavesnicu.. Asi sa uz nedockam aut, ktore by ma bavili a boli vyslovene arkada, skoda.
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

GothaR napísal:Zaujal ma tzv. Flashback, je to funkcia, ktoru vam hra ponukne po rozflakani auta - cas sa zastavi, mozete si ho posunut pred nehodu a pocas efektneho prechodu sa prirpavite na napravu chyby.
S tým myslím prišla ako prvá už hra Evolution GT.
V Gride je ten flashback neobmedzený, albo sa rovnako ako v EvoGT pomaly znovu dopĺňa?
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

hmm... ovladanie viac menej arkadne, celkovo dobra zabava, dal by som tomu 7 z 10 (demo)

Ale celkova hra ma velky potencial... autory namiesali velmi dobru jazdnu atmosferu... robim jedno video potom ho sem upnem...

S max setings, v 1280 x 1024 to islo od 30- 50 FPS
Pulpman
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pulpman »

no skusil som to pustit na mojom nb , najviac ma zaujali drifty, skusal som to pustit na 1400x900 16x XQCSAA stabilnych 15fps, co sa dost cudujem :D
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

O "stabilnosti" by som v takom pocte FPS nehovoril. Mne to ide na 16QC-bla bla ... priemerne 45FPS
Pulpman
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pulpman »

no ja nemam pc som rad ze mi to na notebooku ide aspon tak
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

recenzia demo verzie na XBOX360
kritik vyniesol hru do nebies :)
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

http://www.czechcrew.info/users/kveto/grid.wmv ukazka z mojho hrania a nasledny replay
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Skusal som demo a uz sa tesim na full verziu. Len ta grafika je sice pekna, ale pripada mi cela nejaka rozmazana, mam 1024x768 medium detail. Na zaciatku mi to tahalo oci no uz som si zvykol :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

mystique klavesnica or volant? keby hentak udrzim auto na ceste, tak ma ta hra normalne aj bavi :)

// adpc to sa musim vela ucit mamicka.. vela ucit :D .. nemam cit :?
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

KoCi napísal:mystique klavesnica or volant? keby hentak udrzim auto na ceste, tak ma ta hra normalne aj bavi :)
klavesnica
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

tak tak
mystique je velmi dobry jazdec na klavesnici.. presvedcil som sa o tom uz v GTR2, kde ked mi povedal ze fici na klavesnici skoro som odpadol.. ale videl som video a naozaj.. dokonca je lepsi ako ja :D jj ten setup a rovinky :P
video stahujem.. vdaka za video :)

//
OMG.. to video je uplne super.. skoda ze si tam nedal original zvuky.. ale hudba sa hodi... pekne pohlad z kabiny s cim si mi urobil radost :oops:
a potom ten replay.. s tym si ani nic nemusel robit pretoze su uplne prepracovane... celkovo hra je uplne prepracovana.. grafika sa mi paci... inak keby si mal volant.. -.- ked to trha ten volant vyzera to strasne.. :D
keby som mal hodnotit video tak 10/10 :wink:
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

takze hovorite chalani ze menime hru na turnaje? :D
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

ja urcite :wink: video hd zajtra rano
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

mystique napísal:http://www.czechcrew.info/users/kveto/grid.wmv ukazka z mojho hrania a nasledny replay
pekne spravene videjko... ked siel ten replay tka som si uvedomil aku ot ma namakanu grafiku...kto by to nepoznal by si pomyslel ze je to promo video pripravovanej hry nieco ako bolo video na nfs:ps prve... :smt023

//EDIT: to skakanie kamery pri replayi si robil ty alebo ti to samo??da sa lubovolne tocit kamerou v RP??
Napísať odpoveď