mám taku otazočku..zapnem si tuto hru hrám ju polhodinku a zrazu mi vypne graficku proste cely obraz nedá sa reset ani nič..ale iba vtedy mi to spravý ked si dám co ja viem 3,4 race po sebe tolko mi to asi vydri funkcne..čím to može byť?lebo pri iných hrách mi to neroby a tiež ich hrám na dobrej grafike..
asi sa ti prehrieva..., tiez sa mi prvykrat pri tejto hre prehriala grafika, zvysil som otacky na chladici. Plus je nehoranze horko, teply vzduch, chladit vzduchom je fakt obtiazne...
subes napísal:mám taku otazočku..zapnem si tuto hru hrám ju polhodinku a zrazu mi vypne graficku proste cely obraz nedá sa reset ani nič..ale iba vtedy mi to spravý ked si dám co ja viem 3,4 race po sebe tolko mi to asi vydri funkcne..čím to može byť?lebo pri iných hrách mi to neroby a tiež ich hrám na dobrej grafike..
na ligu cez prazdniny nebudem pravidelne na nete. Ale cez semester nie je problem, ak nevadi piratska verzia, moja lamovost a fakt, ze to hram na KLAVESNICI (teda zasadne s trakcnou kontrolou, ostatne asistenty OFF). Pre potrebu zalozenia servera by som v tom pripade mohol aj posluzit (intrakovy net - limitovanie LAN sietou 100Mbps, verejna IPcka). Este som MP neskusal ale
Mam problemik.... Chcem si to zahrat na gamepade, nastavim si vsetky tlacitka, vsetko v poho, pridem na zavod a tlacitka nereaguju, neviete co s tym moze byt?
neviete, kam a pod akym nazvom sa ukladaju v GRIDe Save? menil som disk, nainstaloval som vsetko nanovo, ale ani za nic nemozem najst nic co by sa podobalo na Save.