Race Driver GRID

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
sendrej
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sendrej »

nedopracovaval som sa, proste som ho tam mal na vyber. Asi to vzne zalezi od monitora mam 22LCD
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

To rozlisenie tam je aj bez patchu, nechapem co sa tu okolo toho tolko riesi.

mi-chau: stiahni si GTR2, uroven si daj Simulation a povedz mi ako dlho ti trvalo prejst jednu trat bez toho aby si vyletel z trate ;-) Pokial si to sam nevyskusas, nezistis skutocny rozdiel medzi arkadou a simulaciou.

NFS uz davno nie je taky arkadovity ako byval a uz vobec to nie je plny plyn a zatacanie. Ak to niekto tvrdi, zrejme NFS uz pekne dlho nehral.
sendrej
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sendrej »

No ja som hral uz vsetky nfs ale uz pekne davno a podla mna to je plny plyn a zatacanie. :?
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

sendrej napísal:No ja som hral uz vsetky nfs ale uz pekne davno a podla mna to je plny plyn a zatacanie. :?
Suhlasim.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

v NFS:PS uz bolo treba pouzivat aj brzdu (trosku) ^.^
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

Šu-Do napísal:v NFS:PS uz bolo treba pouzivat aj brzdu (trosku) ^.^
fuha.. uz iba 8 dalsich pokracovani a bude to skoro na hranici arkady a simulacie
miro2004
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miro2004 »

neviem ale mne sa zda ze toto je o Race Driver GRID?
8) podla mna sa NFS a GRID neda porovnat .. !! NFS skoncilo z hratelnostou pri Porsche :P
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Tie rozlisenia sa ukazuju nie len podla monitora ale aj podla VRAM pamati na grafickej :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

mi-chau napísal:No.. kazdopadne ak mysli ten problem co ja staci nepustat soft co je k tomu "Logitech Gaming Software" ale priamo v controls si navolit jednotlive tlacidla. Akurat ze budes mat digitalny plyn a brzdu co dost serie aj mna.
BTW vysvetli mi niekto preco je GRID povazovany za arkadovy? A vobec aky je rozdiel medzi simulatorom a arkadovkou? Nejak v tom nemam jasno, pretoze Grid mi pride skor ako simulator.. opravte lamu, do toho!
//aha, uz mam v tom jasno co urcuje tento faktor.. teraz budem na inych forach machrovat :)
V simulatore o dost viac citit hmotnost auta a najviac sa to da vidiet na rychlostiach, akymi sa daju prejst rozne druhy zakrut. V arkadach su tieto rychlosti omnoho vyssie a auta tam casto sedia na ceste ako prikovane. Velka pretacavost na drift sa da nastavit na kazdom pretekarskom aute, ale prilnavost ide iba po urcitu hranicu.
Plny plyn a zakruty: zakruty sa daju na plny plyn prechadzat aj v simulatoroch, ale vacsinou sa jazdi tak na pol plynu, vtedy sa da dosiahnut najvacsia prilnavost, pretoze ked sa ide bez plynu, tak motor kolesa brzdi a to sposobuje pretacavost. Najlepsie to je vidiet v Richard Burns Rally, kde sa na sotoline jazdi vzdy pod plynom.
No aby som to zhrnul: najlepsie sa to da rozlisit pri replayi, ked si pozries realne video a potom replay a vsimas si rozdiely v spravani auta
lol4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lol4 »

Síce som na GRID zo začiatku nadával kôli ovládaniu, po vydaní patchu je už všetko v pohode a mohol som sa začať hrajkať ako malý Jojo :P S NFS sa to teraz naozaj nedá porovnávať.. :wink:
subes
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa subes »

mám taku otazočku..zapnem si tuto hru hrám ju polhodinku a zrazu mi vypne graficku proste cely obraz nedá sa reset ani nič..ale iba vtedy mi to spravý ked si dám co ja viem 3,4 race po sebe tolko mi to asi vydri funkcne..čím to može byť?lebo pri iných hrách mi to neroby a tiež ich hrám na dobrej grafike..
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

asi sa ti prehrieva..., tiez sa mi prvykrat pri tejto hre prehriala grafika, zvysil som otacky na chladici. Plus je nehoranze horko, teply vzduch, chladit vzduchom je fakt obtiazne...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

reklamuj grafu, podobny problem som mal na starej gf6200, vymenili mi ju za iny model s pasivnym chladenim a problem sa uz neobjavil
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

subes napísal:mám taku otazočku..zapnem si tuto hru hrám ju polhodinku a zrazu mi vypne graficku proste cely obraz nedá sa reset ani nič..ale iba vtedy mi to spravý ked si dám co ja viem 3,4 race po sebe tolko mi to asi vydri funkcne..čím to može byť?lebo pri iných hrách mi to neroby a tiež ich hrám na dobrej grafike..
a aku mas grafiku?
QuiKy
Star
Star

Príspevok od používateľa QuiKy »

PLS kazde auto ked dam druhy prevod tak ide to pomalicky...prosim pomoc...vopred dakujem..proste auto nejde normalne..pls help
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

QuiKy napísal:PLS kazde auto ked dam druhy prevod tak ide to pomalicky...prosim pomoc...vopred dakujem..proste auto nejde normalne..pls help
a to pri akych otackach radis? :)
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Ked das automaticku prevodovku robi to tiez?
QuiKy
Star
Star

Príspevok od používateľa QuiKy »

aj manual aj automat....a pri akych otackach??? na 1 najviac a ked dam 2 tak us to ide pomalicky.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nemas nastaveny nejaky kktsky setup ?
subes
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa subes »

webmasterr napísal:a aku mas grafiku?
mam ATI PRO1950 512MB.
a kde nastavým chladenie lebo mne napríklad ati catalyst ani nejde lebo stale nejaku chybu vyhadzuje
Napísať odpoveď