Race Driver GRID
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
To rozlisenie tam je aj bez patchu, nechapem co sa tu okolo toho tolko riesi.
mi-chau: stiahni si GTR2, uroven si daj Simulation a povedz mi ako dlho ti trvalo prejst jednu trat bez toho aby si vyletel z trate
Pokial si to sam nevyskusas, nezistis skutocny rozdiel medzi arkadou a simulaciou.
NFS uz davno nie je taky arkadovity ako byval a uz vobec to nie je plny plyn a zatacanie. Ak to niekto tvrdi, zrejme NFS uz pekne dlho nehral.
mi-chau: stiahni si GTR2, uroven si daj Simulation a povedz mi ako dlho ti trvalo prejst jednu trat bez toho aby si vyletel z trate
NFS uz davno nie je taky arkadovity ako byval a uz vobec to nie je plny plyn a zatacanie. Ak to niekto tvrdi, zrejme NFS uz pekne dlho nehral.
V simulatore o dost viac citit hmotnost auta a najviac sa to da vidiet na rychlostiach, akymi sa daju prejst rozne druhy zakrut. V arkadach su tieto rychlosti omnoho vyssie a auta tam casto sedia na ceste ako prikovane. Velka pretacavost na drift sa da nastavit na kazdom pretekarskom aute, ale prilnavost ide iba po urcitu hranicu.mi-chau napísal:No.. kazdopadne ak mysli ten problem co ja staci nepustat soft co je k tomu "Logitech Gaming Software" ale priamo v controls si navolit jednotlive tlacidla. Akurat ze budes mat digitalny plyn a brzdu co dost serie aj mna.
BTW vysvetli mi niekto preco je GRID povazovany za arkadovy? A vobec aky je rozdiel medzi simulatorom a arkadovkou? Nejak v tom nemam jasno, pretoze Grid mi pride skor ako simulator.. opravte lamu, do toho!
//aha, uz mam v tom jasno co urcuje tento faktor.. teraz budem na inych forach machrovat
Plny plyn a zakruty: zakruty sa daju na plny plyn prechadzat aj v simulatoroch, ale vacsinou sa jazdi tak na pol plynu, vtedy sa da dosiahnut najvacsia prilnavost, pretoze ked sa ide bez plynu, tak motor kolesa brzdi a to sposobuje pretacavost. Najlepsie to je vidiet v Richard Burns Rally, kde sa na sotoline jazdi vzdy pod plynom.
No aby som to zhrnul: najlepsie sa to da rozlisit pri replayi, ked si pozries realne video a potom replay a vsimas si rozdiely v spravani auta
mám taku otazočku..zapnem si tuto hru hrám ju polhodinku a zrazu mi vypne graficku proste cely obraz nedá sa reset ani nič..ale iba vtedy mi to spravý ked si dám co ja viem 3,4 race po sebe tolko mi to asi vydri funkcne..čím to može byť?lebo pri iných hrách mi to neroby a tiež ich hrám na dobrej grafike..
-
webmasterr
Medium Professional
a aku mas grafiku?subes napísal:mám taku otazočku..zapnem si tuto hru hrám ju polhodinku a zrazu mi vypne graficku proste cely obraz nedá sa reset ani nič..ale iba vtedy mi to spravý ked si dám co ja viem 3,4 race po sebe tolko mi to asi vydri funkcne..čím to može byť?lebo pri iných hrách mi to neroby a tiež ich hrám na dobrej grafike..