|
|
|
| Autor |
Správa |
scarpo Medium Star

Stav:  Založený: 12.08.2005 Príspevky: 354 Bydlisko: Sicília Karma: 
|
Zaslal: 16 Dec 2005, 10:11 Predmet: Rybarstvo |
|
|
no co je tu neaky sportovy rybar? alebo aj obvycajny mäsiar?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fuCKYou Medium Professional

Stav:  Založený: 21.09.2005 Príspevky: 1194 Bydlisko: Homeless Karma: 
|
Zaslal: 16 Dec 2005, 23:51 Predmet: |
|
|
| notak moj tatko je sem tam taky ze on rad chyta ale nema ich nejak rad na tanieri. |
|
| Návrat hore |
|
 |
scarpo Medium Star

|
Zaslal: 17 Dec 2005, 0:27 Predmet: |
|
|
rybicky su zdrave, ale nemozu byt z maleho dunaja  |
|
| Návrat hore |
|
 |
worman Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.06.2005 Príspevky: 685 Bydlisko: Belgium Karma: 
|
Zaslal: 17 Dec 2005, 11:08 Predmet: |
|
|
Kedysi davno som chodil na ryby, mal som aj preukaz, chodil som na brigady a pod. ale uz cas posiel tak ma to prestalo bavit
Ale na Discovery si rad pozriem Rex Hunt a jeho dobrodruzstva, najradsej mam ked chytaju v mori a vytiahnu nejakeho zraloka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
scarpo Medium Star

|
Zaslal: 17 Dec 2005, 17:20 Predmet: |
|
|
jj, to je dobre, len mam smolu ze nemam kablovku ale ked chodim strazit svagrinej decka tak poctivo pozerame  |
|
| Návrat hore |
|
 |
deblasco Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.05.2005 Príspevky: 2718
Zaslal: 17 Dec 2005, 20:12 Predmet: |
|
|
dnes som chytil 2 2,5kg kaprikov...
v kadi pri tescu...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
scarpo Medium Star

|
Zaslal: 17 Dec 2005, 21:31 Predmet: |
|
|
| deblasco napísal: |
dnes som chytil 2 2,5kg kaprikov...
v kadi pri tescu...  |
ak su z kade tak su neaky maly, nie?
aspon 10 kg si mal zobrat a mohol by si stym nakrmit cely blok  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pom Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.01.2005 Príspevky: 179
Zaslal: 09 Jan 2006, 10:36 Predmet: |
|
|
nechodievam na ryby(asi 5X som bol za cely zivot), ale asi pred 2tyzdnami som bol s kamosom.
vytiahol ma k nejakemu ramenu dunaja. sli sme (autom) po nejakej hradzi asi 15min. potom asi 30min v hustom lese potom asi 10min vedla dunaja peso po takych skalach, ze som si skoro hubu rozbil. no uz len ta cesta na to miesto bol zazitok. podotykam sli sme tak cca o 22:00 v hmle.
ked sme prisli tak vytiahol v takej malej zavaraninovej flaske take male rybky napichol jednu a nahodil prut. po asi 30min vyckavanie nic. popri tom sme sa brodili po clenky v blate, lebo bol dunaj dost nizko. to miesto kde sme stali zvykava byt pod vodou.
potom vytiahol prut a uviazal nan 4 haciky ci skor haky, take 4zube, nahodil a takym smiesnym pohybom ich zacal zas vytahovat(ako keby kosil kosou ) toto opakoval dost dlho az kym nas to neomrzelo, na nasu smolu sme nic nechytili, hoci sme poculi ako zblnkocu okolo nas, podla zvukov to vyzeralo, ze ich tam je vela, ale nejak sa im nechcelo na hacik
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
jakub199 Medium Star

Stav:  Založený: 21.09.2005 Príspevky: 306 Bydlisko: Severna stena K2 druhy by Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2006, 18:00 Predmet: |
|
|
ryby su spiny nieaky pytliak pride a chiti za 5 min 5kg kapra a niekto tam je cely den a nechiti nic
Ale netreba zufat aspon sme prezili pekny den v prirode to pisu v 1000+1 rada pre rybara a tato rada je ta +1 ze vraj najdolezitejsia  |
|
| Návrat hore |
|
 |
The Devil Medium Professional

Stav:  Založený: 10.10.2005 Príspevky: 1217 Bydlisko: Košice city Karma: 
|
Zaslal: 09 Jan 2006, 18:59 Predmet: |
|
|
Ja som kedysi bol s dedom na rybách a som sa tam nudil, tak som si z jeho výstroja vyrobil udicu. Drevená palica, silon, háčik. A som chytil oveľa viac rýb jak dedo s normálnou udicou.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
scarpo Medium Star

|
Zaslal: 10 Jan 2006, 1:06 Predmet: |
|
|
| pom napísal: |
nechodievam na ryby(asi 5X som bol za cely zivot), ale asi pred 2tyzdnami som bol s kamosom.
vytiahol ma k nejakemu ramenu dunaja. sli sme (autom) po nejakej hradzi asi 15min. potom asi 30min v hustom lese potom asi 10min vedla dunaja peso po takych skalach, ze som si skoro hubu rozbil. no uz len ta cesta na to miesto bol zazitok. podotykam sli sme tak cca o 22:00 v hmle.
ked sme prisli tak vytiahol v takej malej zavaraninovej flaske take male rybky napichol jednu a nahodil prut. po asi 30min vyckavanie nic. popri tom sme sa brodili po clenky v blate, lebo bol dunaj dost nizko. to miesto kde sme stali zvykava byt pod vodou.
potom vytiahol prut a uviazal nan 4 haciky ci skor haky, take 4zube, nahodil a takym smiesnym pohybom ich zacal zas vytahovat(ako keby kosil kosou ) toto opakoval dost dlho az kym nas to neomrzelo, na nasu smolu sme nic nechytili, hoci sme poculi ako zblnkocu okolo nas, podla zvukov to vyzeralo, ze ich tam je vela, ale nejak sa im nechcelo na hacik  |
hh, na zaklade toho co si pisal mozes kamaratovi povedat ze je pytliak, a ty si nebol na rybach ale na pytliacke, btw, pozor uz je to trestny cin!!!
a moze mat nepekny sud a podmienku prinajmensom.
porusil minimalne 4 zakony za tu jednu rybacku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pom Expert

Zaslal: 10 Jan 2006, 15:04 Predmet: |
|
|
| scarpo napísal: |
hh, na zaklade toho co si pisal mozes kamaratovi povedat ze je pytliak, a ty si nebol na rybach ale na pytliacke, btw, pozor uz je to trestny cin!!!
a moze mat nepekny sud a podmienku prinajmensom.
porusil minimalne 4 zakony za tu jednu rybacku  |
uff to som nevedel, musim sa s nim porozpravat.
plz mohol by si trochu presnejsie rozpisat co bolo na tom celom nelegalne? |
|
| Návrat hore |
|
 |
scarpo Medium Star

|
Zaslal: 11 Jan 2006, 1:11 Predmet: |
|
|
-v decembri sa nesmie chytat dlhsie ako do 19:00
-nesmie sa chytat na 4-haciky
-nesmie sa chytat na viac ako 2 haciky
-nesmie sa podsekavat
-v zime sa ryby nezdrzuju ryby iba tak volne vo vode, zoskupuju sa na zimoviskach, kde ich je viac, kedze ste poculi zblnkot ryb predpokladam ze to bolo zimovisko na ktorom je zakazane chytat
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
pom Expert

Zaslal: 11 Jan 2006, 9:04 Predmet: |
|
|
| scarpo napísal: |
-v decembri sa nesmie chytat dlhsie ako do 19:00
-nesmie sa chytat na 4-haciky
-nesmie sa chytat na viac ako 2 haciky
-nesmie sa podsekavat
-v zime sa ryby nezdrzuju ryby iba tak volne vo vode, zoskupuju sa na zimoviskach, kde ich je viac, kedze ste poculi zblnkot ryb predpokladam ze to bolo zimovisko na ktorom je zakazane chytat
 |
vcera som s nim kecal a vravel, ze v ziadnom pripade sme nic nelegalne nerobili. neviem mozno mi to len nexcel povedat, alebo ani on sam o tom nevedel. uz rybarci od svojich 4roch rokov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jakub199 Medium Star

Stav:  Založený: 21.09.2005 Príspevky: 306 Bydlisko: Severna stena K2 druhy by Karma: 
|
Zaslal: 11 Jan 2006, 18:48 Predmet: |
|
|
mozno nerybarcil ale pytliacil od svojich 4 rokov |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|