Rybarstvo

O športe...
H5ck2r
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa H5ck2r »

Ja chodim cez vikendy na ryby
scarpo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa scarpo »

je to fasa sport, len ma hneva ze vela ludi to nepovazuje za sport ale skor za obzivu...
no a najviac ma hneva ked pridem k vode a uvidim tu spustu odpadkov, to cloveka naserie :evil:
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

scarpo napísal:je to fasa sport, len ma hneva ze vela ludi to nepovazuje za sport ale skor za obzivu...
no a najviac ma hneva ked pridem k vode a uvidim tu spustu odpadkov, to cloveka naserie :evil:
pocuj ten bordel nie je len pri vode je aj v parkoch, v lesoch a da sa povedat, ze na celej zemeguli a to se*e aj mna. :evil:
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Behemoth »

spravil som si rybársky lístok asi pred 5 rokmi ... ale akosi som sa na to vybodol lebo ma to nejak moc nebavilo :D lebo som musel mať dozor lebo som nemal ešte 15 rokov ... teraz rozmýšľam že si to pôjdem zaplatiť lebo foter sa na mňa celkom dobre nasral zaplatil mi pred rokom kolky a všetko čo k tomu treba cca asi 1200 korún a ja som doniesol domov za celú sezónu 2 kaprov cca 38 cm :D bol som až 2 krát na rybách 8)
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

Ja som taktiez rybár ,ale iba tri roky ...stale ma to velmi bavi chodim chytat na male jazero moj najvacsi ulovok je Kapor cca 50cm 3kg .Uz sa tesim na letne prazniny ze stravim pekne chvile pri vode...
ak mate niekto nejake linky na servery o rybych tak piste aj nejake videa by sa zisli. :D 8)
lucy0001
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lucy0001 »

raz som aj ja chytavala ryby ,som normalne mala aj povolenie ,ale sediet pol dna a cakat ,tak to neni moje... :?
_MaSter_
Expert
Expert

Príspevok od používateľa _MaSter_ »

ryby milujem ale neviem chytat :cry:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

lucy0001 napísal:raz som aj ja chytavala ryby ,som normalne mala aj povolenie ,ale sediet pol dna a cakat ,tak to neni moje... :?
Ked som bol drobny tak aj ja som mal povolenie. Presedel som pri tom par hodin a chytil som jedneho sumceka americkeho. Potom som ho aj tak pustil. To bol asi moj jediny ulovok, lebo teraz na to nemam ani cas ani by sa mi nechcelo. (A nemam ani platne povolenie)
scarpo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa scarpo »

ja chytam uz 13 rokov....
ani raz som nevynechal kupenie povolenky, na to sa prachy vzdy najdu, ved uznajte co je krajsie ako sediet niekde pri vode vecer a pozerat na zapad slnka, ktore sa svojimi poslednymi paprskami luci s horucim dnom... aaach :D
uz aby bolo leto
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

megapiratmi, granatom a pod to ide celkom slusne...:) jk. Ryby som chytal, ale doslo mi ich luto, prebodavat ich hacikmi, mi to prislo take brrr...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

scarpo ty si uploader nie? sorry ze mimo temu

rybky - bavilo ma to za mladsieho veku , teraz nejako neni cas ani chut :wink:
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ja osobne nemám rád väčšinu rybárov, pretože:
Chodievame na priehradu Nitrianske Rudno, kde sa chodievame kúpať a zasurfovať si. Lenže niekedy mávame problém nájsť si vhodné miesto kôli rybárom. To by bolo ešte celkom OK, jasné oni tam boli prví, lenže.....
Keď sa na ních pozriem:

Trojnožka pod gulomet, na nej hypermoderná titanová udica, na háčiku majú kameru+sonar, pohyb silonu sledujú senzorom, ktorý posiela hlásenia na pípatko rybára, zatiaľ čo on chlasce v krčme a keď sa silon trošku pohne, už pípa, rybár beží s pivom v ruke a nakoniec vyloví z vody zhrdzavenú plechovku.....

Písal som sprostosti, ale čo tým chcem povedať? Väčšina rybárov je strašne drzá. :x
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Behemoth »

Spravil som si rybársky kurz, bavilo ma to asi rok, na další rok som si kúpil výbavu, zaplatil poplatky asi 1200 sk či koľko to bolo, a bol som 2 krát na rybách, moc ma to už neťahá :wink:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

na ryby dost casto chodim aj na preteky ale samozrejme ze nejsom ucastnik.. jedine preco chodim na tieto veci je alkohol :roll:
Victor12
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Victor12 »

raz som s deedom rybarcil a moc ma to nezaujalo , ale aspon som sa namocil :lol:
kepuc
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kepuc »

raz som bol s kamosom na ryby a moc ma to nezaujalo lebo som nato nemal nervy tam cakat na jednu spropadenu rybku!
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

kepuc napísal:raz som bol s kamosom na ryby a moc ma to nezaujalo lebo som nato nemal nervy tam cakat na jednu spropadenu rybku!
to je prave to kuzlo cakat jak debil aj tri dni aj to sa mi stalo kym neco doslo.. proste treba mat dobre zakrmene a mas po vsetkom.. vlastne teraz je taka doba ze mas policajtov na udiciach tak teda to nie je uz nic ked to zapipa tak vytiahnes teda neni to ziadne caro.. za chvilu budu take udice ktore sa aj sami vytiahnu tak teda to uz bude dost o <> a bude to stat okolo 100 litrov kolko ryb by si mal zato??
a_tommi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa a_tommi »

no tak ja som pytliak ako sa patri :oops:

za mladi na drzovku hned vedla domu rybara 8) na 5metrovy bič pstruhy na potoku... a potom ked nas nacapal, uvidel led prach za nami:-)
ZATIM
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ZATIM »

ja som rybra,ale niak uz pomenej :( NO TIME
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

ja som od svojich 9 rokov zacal s sportovym rybarstvom a islo mi to celkom dobre mal som nejake dobre umiestnenia na celoslovenskych pretekoch ale potom asi v 12 ma to prestalo bavit(zacali ma bavit viac dievcata :D) ale je to vyborny konicek a velmi dobry oddych pre telo aj dusu
Napísať odpoveď