|
|
|
| Autor |
Správa |
pepke Light Expert

Stav:  Založený: 13.05.2006 Príspevky: 38
Zaslal: 23 Sep 2007, 3:24 Predmet: SATROnet |
|
|
ma niekdo skusenosti s SATROnet-om ? nitra, topolcany, galanta
mala by to byt optika, rychlost ,spolahlivost ,firma serioznost ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4750
Zaslal: 23 Sep 2007, 10:37 Predmet: |
|
|
Experiences mam, som zatial spokojny. Vypadky minimalne, rychlost garantovana, ziadne FUP alebo podobne kraviny.
Akurat len pri vacsich burkach to sem-tam trochen skace.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pepke Light Expert

Zaslal: 23 Sep 2007, 22:42 Predmet: |
|
|
| aha vdaka uvazujem nad tim ze pojdem do toho za 1500 zriadovaci poplatok je to bez viazanosti dufam ze budu potom zvisovat rychosti ok dik |
|
| Návrat hore |
|
 |
mspeedo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.02.2005 Príspevky: 833 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 24 Sep 2007, 11:51 Predmet: |
|
|
Aj ja mam satronet, uz tri roky.. a som spokojny, odozva je dobra (odkedy je optika), rychlost stabilna, verejna IP, vypadky malokedy, down/up rovnaky... len ta rychlost je samozrejme pomala, takze prechadzam na orange fibernet... pytat za 768/768kbps 500,- mesacne je na dnes trosku moc.. a ked to zvysia tak pravdepodobne len na 2x ako to byvalo doteraz.. cize to bude aj tak pomale... No este uvidim co spravia do konca oktobra a potom adios satronet  |
|
| Návrat hore |
|
 |
turtlak69 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2007 Príspevky: 2418 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 24 Sep 2007, 14:39 Predmet: |
|
|
| kinjeril napísal: |
Akurat len pri vacsich burkach to sem-tam trochen skace.  |
tomuto nejako nerozumiem. ked je to optika, tak aky vplyv na to moze mat pocasie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2783 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 24 Sep 2007, 18:25 Predmet: |
|
|
turtlak69:Tiež som na to čumel.. Mužno zle tienené kable
| mspeedo napísal: |
Aj ja mam satronet, uz tri roky.. a som spokojny, odozva je dobra (odkedy je optika), rychlost stabilna, verejna IP, vypadky malokedy, down/up rovnaky... len ta rychlost je samozrejme pomala, takze prechadzam na orange fibernet... pytat za 768/768kbps 500,- mesacne je na dnes trosku moc.. a ked to zvysia tak pravdepodobne len na 2x ako to byvalo doteraz.. cize to bude aj tak pomale... No este uvidim co spravia do konca oktobra a potom adios satronet  |
Ja platim 475 za 512/512 wifi a keďže bývam na dedine, tak sem sa optika nedostane hadam ani po 20 rokoch. Keď tak pozeram na tie rychlosti, čo maju kamoši v baraku, kde som býval predtým (BA) tak ma hlava rozobolí  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pepke Light Expert

Zaslal: 24 Sep 2007, 18:50 Predmet: |
|
|
| cudne ze satro to ma take pomale nie ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
turtlak69 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2007 Príspevky: 2418 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 24 Sep 2007, 19:33 Predmet: |
|
|
| Frikso napísal: |
turtlak69:Tiež som na to čumel.. Mužno zle tienené kable
|
vyhoda optiky je, ze signal v kabli nie je ruseny vonkajsimi vplyvmi. na svetlo elektromagneticke ziarenie neposobi. a svetlo sa tam tiez nedostane  |
|
| Návrat hore |
|
 |
GIGABYTE Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.06.2007 Príspevky: 902 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 25 Sep 2007, 8:19 Predmet: |
|
|
ja mam od satra net uz asi 1 rok-1.5 roka a zatial v poho ale mali jeden vypadok, to ma dost nastvalo ten vypadok trval neakych 5 hod. minimalne, a pred tym bol taky vypadok, no neviem ci to nazvat vypadkom "mysi prehrizli kabel pred barakom to bolo rozkopane asi mesiac |
|
| Návrat hore |
|
 |
Grosay VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 449 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 08 Feb 2008, 3:02 Predmet: |
|
|
Chlopi, vyzera to tak,ze nam v NR konecne zdvihnu rychlosti pisal som im koncom minuleho roku a vraj uz na tom pracuju. Tak som netrpezlivo cakal, a nic... Vcera som hladal nejake info na nete a v jednom forume pisal clovek, ktory vraj robi v Satre,ze to spustia uz tento mesiac. Vraj rychlost bude vyssia nez v GA a v TO, kde to potom o5 dorovnaju. Tak sa veeelmi tesim a snad je to pravda. |
|
| Návrat hore |
|
 |
butthead Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.01.2006 Príspevky: 178 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 10 Apr 2008, 17:29 Predmet: |
|
|
Mno tak rychlost zvysia az neskor, ale o to lepsie to bude
| Citácia: |
Vážený zákazník,
V októbri minulého roku začala naša spoločnosť s postupným rozširovaním priepustnosti dátového toku v Nitre, Galante a Topoľčanoch na svojich dátových sieťach. Nitra predstavuje väčšiu oblasť a preto si vyžaduje viac investícií do času a peňazí. V Nitre pristúpime k zrýchleniu internetu od Júna tohto roku, hneď po upgrade technológie na hlavnej stanici siete a testoch prevádzky. Pôjde o 6-násobné zrýchlenie pripojenia k internetu so zachovaním jeho vysokého štandardu a spoľahlivosti služby. Bližšie budeme o zrýchlení informovať, keď budeme vedieť presné termíny. Aj pri tomto zrýchlení ostáva spoločnosť SATRO verná svojej cenovej politike stabilne nízkych cien. Odporúčame priebežne sledovať našu webstránku www.satro.sk, kde sa dozviete o presnom termíne zrýchlenia SATROnetu.
S pozdravom,
Váš SATRO tím. |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Rastaman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 437 Bydlisko: Garden of Eden Karma: 
|
Zaslal: 10 Apr 2008, 18:24 Predmet: |
|
|
Tak to teda rad pocujem. Lebo prave v tomto obdobi rozmyslam prejst na Orange Doma. Ale keby sa rychlost zvysi 6nasobne, za tu cenu by sa to hadam aj oplatilo, heh. Ale inak so Satro/netom nemam ziadne problemy, uz asi rok a pol som nezaregistroval ani jeden vypadok!, pripojenie je stabilne. Len tie momentalne rychlosti su ako za cias dial-up internetu za pomerne vysoku cenu Ale inak ako s firmou velka spokojnost. |
|
| Návrat hore |
|
 |
digo Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.08.2007 Príspevky: 539
Zaslal: 15 Máj 2008, 18:54 Predmet: |
|
|
chlapci, neviem ci sa to len mne zda, ale tusim uz tu rychlost zvysili stahuje mi to neuveritelnou rychlostou 180 kB/s predtym to bolo 30kB/s a ked to mali zvysit 6nasobne, tak 30*6=180, to znamena, ze to plati... dufam len, ze to nie je len docasne... vam to nejde rychlejsie?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mspeedo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.02.2005 Príspevky: 833 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 18:57 Predmet: |
|
|
Mne zatial nie, ale uz cakam na tych 18mbit Barak oproti uz ide rychlejsie, hm ktovie ako to dvihaju. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Grosay VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 449 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 16 Máj 2008, 4:01 Predmet: |
|
|
| Mne to uz facha tou 6-nasobnou rychlostou ale 2-3 dni. Tak isto aj Kinjerilovi. Skoda len, ze to plati iba pre download. Upload nezvysovali a asi ani nebudu. V tomto pripade sa viacej oplati Fibernet od Orange... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|