SATROnet
SATROnet
ma niekdo skusenosti s SATROnet-om ? nitra, topolcany, galanta
mala by to byt optika, rychlost ,spolahlivost ,firma serioznost ?
mala by to byt optika, rychlost ,spolahlivost ,firma serioznost ?
-
mspeedo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Aj ja mam satronet, uz tri roky.. a som spokojny, odozva je dobra (odkedy je optika), rychlost stabilna, verejna IP, vypadky malokedy, down/up rovnaky... len ta rychlost je samozrejme pomala, takze prechadzam na orange fibernet... pytat za 768/768kbps 500,- mesacne je na dnes trosku moc.. a ked to zvysia tak pravdepodobne len na 2x ako to byvalo doteraz.. cize to bude aj tak pomale... No este uvidim co spravia do konca oktobra a potom adios satronet 
turtlak69:Tiež som na to čumel.. Mužno zle tienené kable
a keďže bývam na dedine, tak sem sa optika nedostane hadam ani po 20 rokoch. Keď tak pozeram na tie rychlosti, čo maju kamoši v baraku, kde som býval predtým (BA) tak ma hlava rozobolí 
Ja platim 475 za 512/512 wifimspeedo napísal:Aj ja mam satronet, uz tri roky.. a som spokojny, odozva je dobra (odkedy je optika), rychlost stabilna, verejna IP, vypadky malokedy, down/up rovnaky... len ta rychlost je samozrejme pomala, takze prechadzam na orange fibernet... pytat za 768/768kbps 500,- mesacne je na dnes trosku moc.. a ked to zvysia tak pravdepodobne len na 2x ako to byvalo doteraz.. cize to bude aj tak pomale... No este uvidim co spravia do konca oktobra a potom adios satronet
-
Grosay
Star
- Kontaktovať používateľa:
Chlopi, vyzera to tak,ze nam v NR konecne zdvihnu rychlosti
pisal som im koncom minuleho roku a vraj uz na tom pracuju. Tak som netrpezlivo cakal, a nic... Vcera som hladal nejake info na nete a v jednom forume pisal clovek, ktory vraj robi v Satre,ze to spustia uz tento mesiac. Vraj rychlost bude vyssia nez v GA a v TO, kde to potom o5 dorovnaju. Tak sa veeelmi tesim a snad je to pravda.
Mno tak rychlost zvysia az neskor, ale o to lepsie to bude 
Vážený zákazník,
V októbri minulého roku začala naša spoločnosť s postupným rozširovaním priepustnosti dátového toku v Nitre, Galante a Topoľčanoch na svojich dátových sieťach. Nitra predstavuje väčšiu oblasť a preto si vyžaduje viac investícií do času a peňazí. V Nitre pristúpime k zrýchleniu internetu od Júna tohto roku, hneď po upgrade technológie na hlavnej stanici siete a testoch prevádzky. Pôjde o 6-násobné zrýchlenie pripojenia k internetu so zachovaním jeho vysokého štandardu a spoľahlivosti služby. Bližšie budeme o zrýchlení informovať, keď budeme vedieť presné termíny. Aj pri tomto zrýchlení ostáva spoločnosť SATRO verná svojej cenovej politike stabilne nízkych cien. Odporúčame priebežne sledovať našu webstránku www.satro.sk, kde sa dozviete o presnom termíne zrýchlenia SATROnetu.
S pozdravom,
Váš SATRO tím.
Tak to teda rad pocujem. Lebo prave v tomto obdobi rozmyslam prejst na Orange Doma. Ale keby sa rychlost zvysi 6nasobne, za tu cenu by sa to hadam aj oplatilo, heh. Ale inak so Satro/netom nemam ziadne problemy, uz asi rok a pol som nezaregistroval ani jeden vypadok!, pripojenie je stabilne. Len tie momentalne rychlosti su ako za cias dial-up internetu za pomerne vysoku cenu
Ale inak ako s firmou velka spokojnost.
a kde byvas v Nitre lebo ja byvam na Klokocine a este nezrychlovali nic..Grosay napísal:Mne to uz facha tou 6-nasobnou rychlostou ale 2-3 dni. Tak isto aj Kinjerilovi. Skoda len, ze to plati iba pre download. Upload nezvysovali a asi ani nebudu. V tomto pripade sa viacej oplati Fibernet od Orange...
jj konecne to zvysili, down mam zhruba z 1 mbps na 6 mpbs, upload je zatial rovnaky, asi este na tom pracuju, lebo na webe satra zatial nieje o tom ani zmienka, uvidime no, podla cennika. Inak by to bolo dost blbe, lebo akurat stabilita, verejna ip, down=upload su silne stranky satra a ucinna zbran proti konkurencii.