davo2006 napísal:no ahojte...mam taku otazku..dnes sa mi stala takato prihoda:bol som v hypernove a na chrbte som mal batoh a pozeral som si elektroniku.potom ked som vysiel z pokladni tak ma hned zdrapli SBS kári a zacali ma celeho prehladavat a samozrejme ze nic nenasli.no a ja som kvoli nim potom nestihol na bus...a preto mam otazku.maju pracovnici sukromnej bezpecnostnej sluzby ma celeho prehladavat?ved som slobodny obcan tak co namna nejaku sukromni hajzli sahaju?nemozu to nahodou len policajti?alebo ako to je?
Cely Nay si vydychol, a ja som sa skoro postal od smiechu ked som siel z presova uz na vlak. (zabijal som cas nejako v nay, ked som cakal na prestup)
--to bola taka funny skusenost.
-teraz tie co take funny nie su. V kenvelo v presove a raz v optime v kosiciach nam zabudli dat dole tu elektronicku kravinu, co je na satach, lebo sme boli este s mamou na nakupoch a tam mala vo zvyku robit nakupy ako v americkych filmoch(cize vykupit pol obchodu) No a kde sme prisli, rsp kde som prisiel lebo tasku so svojimi vecami som si samozrejme krdo niesol sam tak vsade som pipal, a vsade som musel ukazovat blocik co som mal v taske. bolo to trapne,ale nakoniec som sa toho v kenvele zase zbavil, aj ked tam ma uz sbs chytila akoze daco kradnem.
-Kupil som si HDD western digital 500GB externy 2.5 palca. No a ako som si ho niesol, samozrejme som blocik narval do krabicky tak som este siel do tesca, Tak ma odchytili hned pri vchode, tak som im to musel chvilku vysvetlovat a ukazovat blocik. Nestalo by sa nic ,keby sa pocas toho ako sa v tescu vzrusujem nad cenou PC hry painkiller, nevymenili sluzby na sbs a mna nechytali znova pri vychadzani-vtedy totiz uz sbs kar nevedel ani co je to HDD ani ci to tato predajna predava alebo nie. Jak u debilov.
--Posledna skusenost, mna to vytocilo do nepricetnosti, a zopakuje sa to s tym sbs-karom este raz a nasram sa tak ze mu ani pan boh nepomoze.
sbs kar, pociernejsej pleti, samozrejme s tym suvisi aj jeho rapidne nizsia inteligencia.
Sli sme do tesca traja kamarati, jeden taky co keby chcel ta si kupi aj cele tesco. Prisli sme dnu a sli sme prve co k sporotovym potrebam, ja osobne som zasol nad reflexnym pasom na nohy. (som cyklista a reflexnych pasikov mam sest) Zrazu ku nam nabehol pan pociernejsi sbs kar a zacal na nas vrieskat co si to dovolujeme, co skusame tie veci, kamarat chcel nieco povedat, sbs na nho okamzite vyletel ze co sa ozyva ci dane veci zaplatime. Nakoniec vysvitlo ze si nas pomylil s niekym kto doebkal nieco v drogerii, Vyvrieskal sa nanas kvalitne pred celym tescom, a bez ospravedlnenia siel prec. Jedine co som mu ja povedal bolo ze mate tu kamery tak si to skontrolujte!!! Ale nervy mam na nho doteraz. Vyvrieskal sa na nas pre nic za nic, a bez ospravedlnenia siel prec.