|
|
|
| Autor |
Správa |
allias Star

Stav:  Založený: 06.05.2005 Príspevky: 556
Zaslal: 21 Jún 2006, 12:16 Predmet: |
|
|
| Jediny, kto sa nebal pomenovat zlociny komunizmu na Slovensku. Bol vlastne kladivo na komunistov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3667 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 22 Jún 2006, 2:18 Predmet: |
|
|
| Joe-Joe napísal: |
| Jediny, kto sa nebal pomenovat zlociny komunizmu na Slovensku. Bol vlastne kladivo na komunistov. |
hovorí sa o mŕtvom len v dobrom, ale aké kladivo na komančov. takmer všetci v parlamente a vo vláde boli aktívnými členmi KSČ a poniektorí aj v ŠtB. ak by to bolo kladivo tak by si nevidel v médiách také ksichty ako Mečiar, Rusko, arc. alebo už je kardinál Sokol, Schuster atď
PS. ten zoznam mien by bol na jednu knihu |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2620
Zaslal: 23 Jún 2006, 0:48 Predmet: |
|
|
Umrel Plamenik  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hezo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2004 Príspevky: 1574 Bydlisko: ‡SVK‡ Karma: 
|
Zaslal: 23 Jún 2006, 10:47 Predmet: |
|
|
Možno taký offtopic, ale práve som sa rozprával s kolegom, ktorý mal nehodu na aute. Hovoril mi, že keď do neho narazilo auto, tak ostal chvilku v kome (jednoducho si idrej chrbat a ostal niekolko minut mimo). "Snívalo" sa mu že ide v aute a že je na veľkom kruhovom objazde a že tam bolo velmi vela aut. Bol v kolone a bol tam policajt ktory daval autam znamenie ze maju ist, vsetkych ten policajt posielal jednym smerom ale ked prisiel kolega prinho na aute, tak policajt mu nazcanil ze ma ist do odbocky, teda uplne niekam inam ako ostatny, sam seba sa este pytal ze preco ma ist inakam ked ostatny maju ist rovnakym smerom. Tak teda odbocil a ako tak isiel tak ho stopovala jeho zena...
Najviac ma ale zaraza na tom to, že ako stal v kolone, v aute pred nim (kabriolet) a zadnych sedadlach sedeli Langoš s Tóthom, hovoril ze im videl do tvare pretoze bolo k sebe otoceny. Par dni po nehode kolegu sa týto dvaja politici zabili....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2946 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 23 Jún 2006, 12:57 Predmet: |
|
|
| hezo napísal: |
Možno taký offtopic, ale práve som sa rozprával s kolegom, ktorý mal nehodu na aute. Hovoril mi, že keď do neho narazilo auto, tak ostal chvilku v kome (jednoducho si idrej chrbat a ostal niekolko minut mimo). "Snívalo" sa mu že ide v aute a že je na veľkom kruhovom objazde a že tam bolo velmi vela aut. Bol v kolone a bol tam policajt ktory daval autam znamenie ze maju ist, vsetkych ten policajt posielal jednym smerom ale ked prisiel kolega prinho na aute, tak policajt mu nazcanil ze ma ist do odbocky, teda uplne niekam inam ako ostatny, sam seba sa este pytal ze preco ma ist inakam ked ostatny maju ist rovnakym smerom. Tak teda odbocil a ako tak isiel tak ho stopovala jeho zena...
Najviac ma ale zaraza na tom to, že ako stal v kolone, v aute pred nim (kabriolet) a zadnych sedadlach sedeli Langoš s Tóthom, hovoril ze im videl do tvare pretoze bolo k sebe otoceny. Par dni po nehode kolegu sa týto dvaja politici zabili....  |
takze vsetci co pokracovali v kolone boli teda mrtvy,uz aj so spominanymi politikmi,aspon tak mi to vychadza,a ten tvjo kamos prezil lebo odbocil |
|
| Návrat hore |
|
 |
hezo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2004 Príspevky: 1574 Bydlisko: ‡SVK‡ Karma: 
|
Zaslal: 23 Jún 2006, 14:41 Predmet: |
|
|
kazdy nech si utvori na to svoj nazor, ja mu verim, lebo viem ze by ma neoklamal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 4830 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 23 Jún 2006, 15:03 Predmet: |
|
|
Najviac ma ale zaraza na tom to, že ako stal v kolone, v aute pred nim (kabriolet) a zadnych sedadlach sedeli Langoš s Tóthom, hovoril ze im videl do tvare pretoze bolo k sebe otoceny. Par dni po nehode kolegu sa týto dvaja politici zabili.... |
Nostradamus
PS: ....... joke  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SLIMO Light Star

Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 295
Zaslal: 23 Jún 2006, 17:09 Predmet: |
|
|
zaujimave...fakt...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|