Mnoo ja este stale studujem na stredne
Ale studujem obor digitalnych medii a v buducnosti by som bud chcel ist studovat niekam 3D grafiku a jej spracovanie, FITKU alebo Filozoficku fakultu
Ja som pred dvoma mesiacmi zanechal štúdium na TUKE po 2mes , matika ma odrovnala a pri hľadaní práce som vlastne zistil že ani sám neviem čo chcem v živote robiť, závidím tým, čo majú prácu a baví ich
no mam novu pracu ( no cca 4 mes. ) a ako inak netcafe, rocna prax stacila, a dostal som ponuku co sa len tak neodmieta ( no tak povediac najlepsia netcafe v meste ) cize nestazujem sa, akurat ta pracovna doba, no.... od 10 do 10, plus som robil cele sviatky
No ale aspon nesedim doma na zadku a nevizieram rodicou
Študujem. Teším sa a zároveň sa aj neteším až skončím. Teším sa preto, že ma čaká nový život, koniec školy, nové možnosti, ale mám z toho aj rešpekt, lebo viem, že to nebude o nič lahšie, ako škola..
co myslite ako je v dnesnej dobe dolezita vysoka skola? ak sa niekto chce venovat povedzme pocitacom tak vacsina pracovnych ponuk ani nevyzaduje vysoku skolu, u vacsiny staci maturita+odborne vedmosti v danej oblasti a da sa zarobit velmi slusne aj bez vysokej skoly
Neviem, podľa mňa má VŠ už skoro každý, a preto ak si má zamestnávateľ vybrať, vyberie si niekoho s tou VŠ. Podľa mňa to nie je na zahodenie, nikdy nevieš, či v budúcnosti nebudeš potrebovať a práca, ktorá sa ti teraz môže zdať výhodná a nepotrebuješ na ňu VŠ môže byť o pár rokov pasé a ďalšiu podobne výhodnú už bez VŠ nemusíš zohnať a potom si môžeš nadávať, že si si tých pár rokov ešte neodštudoval...