O tom som tu pisal vyssie - je to individualne a ked je niekto lajdak, tak sa vacsinou aj lajdacky vyjadruje a da sa prekuknut. Ja toto pravidlo vnimam hlavne ako zabranenie prilevu novych uzivatelov, ktori sa zaregistruju len kvoli tomu, aby nemuseli robit ulohy. Pred casom sa stalo to, ze ktosi novy sem dal jednoduchu ulohu z programovania, hned mu ju spravili a potom behom par dni sem prisli tusim este 3-4 jeho spoluziaci, ktori chceli vyriesit podobne programy.Plasmon napísal:A čo v prípade, že daný človek sa s príkladom nebude vedieť ani pohnúť a nemusí byť hneď hádzaný do jedného vreca s lajdákmi. Proste napr. určovanie hodnosti matice nezvládol a treba mu pomôcť. Možno si niekto povie, že nemá snahu, ale on o postupe riešenia nemá ani páru a preto to ani neskúša. Aj to plánujete zamykať?
Školské domáce úlohy na fóre
Re: Školské domáce úlohy na fóre
Je rozdiel medzi "pomoze mi niekto co a ako mam robit, neviem si rady, dakujem" a medzi "pls toto mam zajtra odovzdat a nestiham (mal som len 3 tyzdne prazdnin), vypocitajte mi to", pripadne "caute, zajtra musim odovzdat domacu ulohu, kto mi to vypracuje ma k+ (mne sa nechce)"
Ked ti sem deviatak vycapi piatacke priklady na A4 formate, ze vypocitajte mi to dozajtra, tak tam myslim nie je o com
Ked ti sem deviatak vycapi piatacke priklady na A4 formate, ze vypocitajte mi to dozajtra, tak tam myslim nie je o com
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...pokiaľ ponúkne adekvátnu odmenu tak nieje o čom...aspoň sa naučí že keď sa mu nechce tak to za neho nikto zadarmo robiť nebude.
istý spôsob riešenia tohto problému je v téme: http://www.hojko.com/online-doucko-aneb ... 34325.html
Ale som toho názoru, aby si každý spravil tie svoje úlohy a neflákal sa
Ale som toho názoru, aby si každý spravil tie svoje úlohy a neflákal sa
Podľa mňa okolo toho robíte veľkú vedu. Nech si sem každý hodí akúkoľvek úlohu v akomkoľvek štádiu riešenie, resp. neriešenia. Keď sa to niekomu bude chcieť vyriešiť, vyrieši to zaňho, ak nie, tak nie. Jednoduché.
-
MisguidedAngel
Star
ale neh je na to nejaka sekcia abo dred, vis si predstavit jak to tu bude zaspamovane?
To ma napadlo, ale nemyslím, že by sa zas jednalo o také počty, aby sa to tu zaspamovalo.MisguidedAngel napísal:ale neh je na to nejaka sekcia abo dred, vis si predstavit jak to tu bude zaspamovane?
A keby aj, nech sa vytvorí samostatné vlákno, označené ako dôležité.
-
t0m4s3
Admin
Pokial sa vytvori jedna tema, kde sa dane ulohy budu riesit, tak budu obe strany spokojne. Forum sa nezneprehladni a "flakaci" mozno obcas dostanu odpoved.
Ja si myslim, ze tu na fore by sa taketo temy tolerovat nemali.
Zvysilo by to pocet takych tych jednorazovych uzivatelov, bolo by to neprehladne, svojim sposobom zbytocne pre drvivu vacsinu uzivatelov a vacsinou taketo temy zakladaju ludia, ktori su bud lenivi alebo ignorantski. Na druhej strane sa tym otocime chrbtom k ludom, ktori su sice na mrtvom bode, ale potrebuju len poradit/vysvetlit/posunut o kusok dalej
Avsak pokladal by som to za nutne zlo. Ak ma niekto aspon strednepokrocilu anglictinu, co je v dnesnej dobe zakladom, tak nema problem najst si nejake zahranicne forum zaoberajuce sa roznymi predmetmy/obormy a zistit odpoved na svoj problem tam, kde je to na to prednostne zalozene.
Netvrdim, ze by som nepomohol, keby som vedel ako resp. mal cas, ale pride mi to jednoducho ako zbytocna vec tu. Thats all.
Netvrdim, ze by som nepomohol, keby som vedel ako resp. mal cas, ale pride mi to jednoducho ako zbytocna vec tu. Thats all.
-
DjBass
Darca
Súhlasim s t0m4s3. Ak sa vytvorí jedna téma, nebude tu spam s viacerými témami. Ak sa bude niekomu chcieť, tak tú úlohu vyrieši, ak nie, tak nevyrieši.
-
audiotrack
VIP
to bude ale strašný chaos, lebo je to diskusia na vela tém v jednej. Nie ako keď je spoločná téma pre counter-strike, poradňu pri kúpe nb, alebo názvy pesničiek. Tam by sa v jednej téme preberalo programovanie, matika, slovenčina, chémia... a tieto príspevky by sa cez seba prekladali.. no pohroma len pomyslieť. Teraz aby som čítal 15 strán a selektoval z ních iba tie tri príspevky ktoré sa týkajú problému na ktorý chcem poradiť, to sa mi zdá dosť kontraproduktívne a radšej sa na pomoc vykašlem. A teda sa ňu môžem vykašlať rovno -> zakázať riešiť úlohy 
lajdáci budte poctiví!
a vy ostatní poctiví viete, že nemáte problém.
nezdá sa vám, trochu zbytočné to, čo tu riešite?
a vy ostatní poctiví viete, že nemáte problém.
nezdá sa vám, trochu zbytočné to, čo tu riešite?
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Pochybujem , snáď nikto nechce aby jeho studňa vyschlaaudiotrack napísal:... Ale je v našom záujme udržovať toto fórum na akej-takej úrovni. Keď sem prídu decká (väčšinou sú takíto flákači ľudia zo základnej), ich prvý príspevok bude žiadosť o úlohu a dostanú riešenie, tak jasné že zavolajú spolužiakov a zachvíľku tu bude teenagerov viac ako na azete. To sa odzrkadlí aj v iných diskusiach. Už teraz je vekový priemer omnoho nižší ako bol pred rokom a keby toto tolerujeme tak klesá omnoho rapídnejšie
PS: Keď chcete vyriešiť tu na fóre nejakú úlohu nedávajte jej konkrétny názov do názvu témy aby ho spolužiaci nemohli len tak ľahko vygoogliť
Veď to máš jedno. 
V tejto veci úplne súhlasím s audiotrackom. Keby sa tu vytvorila špeciálna téma pre flákačov, tak by sem pribudlo strašné množstvo "nízkointeligentných" užívateľov, ale určite by sa vždy našla nejaká dobrá duša, ktorá by im tú úlohu vyriešila a naivne dúfala, že im to pomôže pri učení napr. na písomku. Milujem takých ľudí, ktorí vždy prišli ráno do školy a z každej strany každý Boží deň pýtali úlohy a pri negatívnej odpovedi mi hneď začali nadávať alebo to ešte skúsili s vetou "Však nebuď sviňa!" a pod. Keby sa to stalo párkrát, tak to chápem, ale nie každé ráno
Inak odborne sa títo flákači nazývajú zmrdi
Inak odborne sa títo flákači nazývajú zmrdi
Bude vytvorená ta téma či k čomu ste dospeli? 
Nebude, audiotrack spravne napisal, ze tam bude bordel a Pilifo spravne podotkol, ze potom by sa tu vyrojilo vela novych uzivatelov, ktori by sa registrovali iba kvoli vlastnej lenivosti a neboli by teda prinosom pre forum.
Keď napr. budem potrebovať pomoc s matematikou ja, tak kde to treba umiestniť? 
-
audiotrack
VIP
ostatné
caute, vie mi niekto povedat, ci ma Past Perfect Continuous Tense nejake vyuzitie? Lebo si neviem predstavit situaciu, kedy by som to pouzil. Dakujem.