Školské domáce úlohy na fóre
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Školské domáce úlohy na fóre
to bude ale strašný chaos, lebo je to diskusia na vela tém v jednej. Nie ako keď je spoločná téma pre counter-strike, poradňu pri kúpe nb, alebo názvy pesničiek. Tam by sa v jednej téme preberalo programovanie, matika, slovenčina, chémia... a tieto príspevky by sa cez seba prekladali.. no pohroma len pomyslieť. Teraz aby som čítal 15 strán a selektoval z ních iba tie tri príspevky ktoré sa týkajú problému na ktorý chcem poradiť, to sa mi zdá dosť kontraproduktívne a radšej sa na pomoc vykašlem. A teda sa ňu môžem vykašlať rovno -> zakázať riešiť úlohy 
lajdáci budte poctiví!
a vy ostatní poctiví viete, že nemáte problém.
nezdá sa vám, trochu zbytočné to, čo tu riešite?
a vy ostatní poctiví viete, že nemáte problém.
nezdá sa vám, trochu zbytočné to, čo tu riešite?
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Pochybujem , snáď nikto nechce aby jeho studňa vyschlaaudiotrack napísal:... Ale je v našom záujme udržovať toto fórum na akej-takej úrovni. Keď sem prídu decká (väčšinou sú takíto flákači ľudia zo základnej), ich prvý príspevok bude žiadosť o úlohu a dostanú riešenie, tak jasné že zavolajú spolužiakov a zachvíľku tu bude teenagerov viac ako na azete. To sa odzrkadlí aj v iných diskusiach. Už teraz je vekový priemer omnoho nižší ako bol pred rokom a keby toto tolerujeme tak klesá omnoho rapídnejšie
PS: Keď chcete vyriešiť tu na fóre nejakú úlohu nedávajte jej konkrétny názov do názvu témy aby ho spolužiaci nemohli len tak ľahko vygoogliť
Veď to máš jedno. 
V tejto veci úplne súhlasím s audiotrackom. Keby sa tu vytvorila špeciálna téma pre flákačov, tak by sem pribudlo strašné množstvo "nízkointeligentných" užívateľov, ale určite by sa vždy našla nejaká dobrá duša, ktorá by im tú úlohu vyriešila a naivne dúfala, že im to pomôže pri učení napr. na písomku. Milujem takých ľudí, ktorí vždy prišli ráno do školy a z každej strany každý Boží deň pýtali úlohy a pri negatívnej odpovedi mi hneď začali nadávať alebo to ešte skúsili s vetou "Však nebuď sviňa!" a pod. Keby sa to stalo párkrát, tak to chápem, ale nie každé ráno
Inak odborne sa títo flákači nazývajú zmrdi
Inak odborne sa títo flákači nazývajú zmrdi
Bude vytvorená ta téma či k čomu ste dospeli? 
Nebude, audiotrack spravne napisal, ze tam bude bordel a Pilifo spravne podotkol, ze potom by sa tu vyrojilo vela novych uzivatelov, ktori by sa registrovali iba kvoli vlastnej lenivosti a neboli by teda prinosom pre forum.
Keď napr. budem potrebovať pomoc s matematikou ja, tak kde to treba umiestniť? 
-
audiotrack
VIP
ostatné
caute, vie mi niekto povedat, ci ma Past Perfect Continuous Tense nejake vyuzitie? Lebo si neviem predstavit situaciu, kedy by som to pouzil. Dakujem.
-
mirak2
Hardcore addict
ak v minulosti plynul nejaky dej pred inym dejom tiez v minulosti a prebiehal v casovom intervale ktory chces zdoraznit tak tam sa to pouziva..
ahaaaa...uz asi chapem. Ale aj tak si myslim, ze ten cas sa v beznej konverzacii az tak casto nevyskytuje 
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Maš pravdu moc nie zapni si BBC 
Používa sa najmä pri nepriamej reči...
napr. "I have been studying at university for 5 years."
nepriama reč : "He said he had been studying at university for 5 years."
napr. "I have been studying at university for 5 years."
jj, dnes som riesil take cvicenie.
Dakujem!
Dakujem!
-
mirak2
Hardcore addict
ako zostrojim trojuholnik ked mam zname vysky? zatial viem len tolko ze sa vyuzije vztah pre vypocet obsahu, teda vlastne sucin dlzky strany a dlzky vysky na nu je pri vsetkych stranach rovnaky a z toho sa da odvodit ze pomer strana vyska je stale rovnaky...ale co s tym?
-
Sphinx
Addict
prosim vsetkych kt by chceli pomoct http://www.hojko.com/pomoc-so-seminarno ... 37875.html
Nevie niekto par viet napisat do nemciny?kratke jednoduche vety...tema:ja chcem byt policajtom:)
-
Fabo
Hardcore addict
Ich will ein Polizist sein
zdravim neviete ako by vyzeralo zapoenie ziarovky 6V/250mA k sieti 230V/50Hz ???