|
|
|
| Autor |
Správa |
Ujo Marky Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.09.2005 Príspevky: 739 Bydlisko: Dlhe Diely Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 21:33 Predmet: |
|
|
Slay si zjavne myli zaujem naroda a zaujmy ludi za oponou  |
|
| Návrat hore |
|
 |
slay Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.07.2006 Príspevky: 949 Bydlisko: california, los angeles Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 22:46 Predmet: |
|
|
| Tempus7 napísal: |
| Ak by vyhral demokrat Al Gore tak by USA určite nešli do vojny, ale to je už iná téma... |
bush nevyhral nahodou.. ja som chcel povedat.. a zle som sa asi vyjadril.. ze ak by to nebol bush.. tak by to bol john jackson alebo jack johnson alebo ina americka kreatura.. a bohvie co by bolo ak by bolo.. myslim ze americka "odpoved" na dvojicky .. a svetova ropna a geopoliticka situacia nezavisi od neakeho Gora..
| Ujo Marky napísal: |
Slay si zjavne myli zaujem naroda a zaujmy ludi za oponou  |
zaujem naroda je ta najvacsia xujovina aku si mozes vymysliet.. nic take totiz realne nejestvuje... to su kecy .. bez urazky.. hierarchicky system ludskej spolocnosti sam o sebe je nastaveny tak ze zaujem naroda je len iluzia.. iluzia pre idealistov... nieco ako demokraticke volby je len trapna kamuflaz pre dav.. |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.09.2005 Príspevky: 739 Bydlisko: Dlhe Diely Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 23:38 Predmet: |
|
|
Tvoj nazor
Podla mna je ciel naroda aby mali ludia pracu, aby mali kde zit, co jest, niektory chcu mat deti, vychovat ich, aby boli dobre skoly a tak.
Potom je este aj Slay.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru wannabe

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2409
Zaslal: 11 Máj 2008, 8:00 Predmet: |
|
|
| Slay napísal: |
| zaujem naroda je ta najvacsia xujovina aku si mozes vymysliet.. nic take totiz realne nejestvuje... to su kecy .. bez urazky.. hierarchicky system ludskej spolocnosti sam o sebe je nastaveny tak ze zaujem naroda je len iluzia.. iluzia pre idealistov... nieco ako demokraticke volby je len trapna kamuflaz pre dav.. |
V podstate s tebou suhlasim, ale existuje nieco ako zaujem urcitej skupiny ludi so spolocnymi crtmi, vlasnostami, ideologiou a mozno aj kulturov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
slay Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.07.2006 Príspevky: 949 Bydlisko: california, los angeles Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 11:23 Predmet: |
|
|
Tvoj nazor
Podla mna je ciel naroda aby mali ludia pracu, aby mali kde zit, co jest, niektory chcu mat deti, vychovat ich, aby boli dobre skoly a tak.
Potom je este aj Slay.. |
mno ako vravim idealista.. to co vravis je zaujem oviec.. aby mali kosiar a travu na luke.. nic viac.. ak by si chcel neaku vysiu spravodlivost alebo neviem co.. tak vysvetli mi ako chces take nieco dosiahnut? aky system? aj keby si kazdemu cloveku namontoval na celo hlasovacie zariadenie.. a cely narod by hlasoval o kazdej jednej otazke.. tak by to nefungovalo.. lebo dav je plny individualit s ktorych ma kazda ine nazory a 90 percent ludi sa k politickym otazkam nevie zodpovedne vyjadrit lebo nevie o co ide.. a ani si neuvedomuje dopady.. 99,9 percent sa nedokaze vyjadrit k ekonomickym problemom.. a aj keby neaky taky imaginarny super system existoval.. tak by to malo nulovy zmysel lebo davom by sa manipulovalo tak ako aj dnes aby si myslel co ma.. ludia dostavaju vsetky informacie podla ktorych sudia realitu z medii.. a nie je ziadna moznost aby si overili ich pravdivostnu hodnotu.. preto moze v mediach neaky sikovny clovek povedat hocico, a zamerne ovplyvnovat masu..
aby som to zhrnul.. ludia alebo narod ak to chces nerozhoduju o nicom.. absolutne onicom.. su to len ovce ktore rano vstanu a idu do roboty ako otroci.. kde ich praca a nasledna spotreba je asi jedina vec co sa od nich caka.. to je AXIOM.. potom mozu prist kludne situacie kedy jedneho cloveka vinis zo smrti milionov.. a nejde len o typy hitler stalin pol pot .. stalin kedy si povedal.. ze smrt jednotlivca je tragedia.. smrt milionov je len statistika.. tram ta ra ra.. smrt irackych civilistov snad nie je ani statistika.. proste amerika ak chce mat svoje postavenie vo svete.. to musela nevyhnutne spravit.. a je uplne jedno ake figurky budu lietat hore dole.. bush mush fush lush.. to je jedno.. tak isto aj my.. nas vstup do nato Eu a neviem co.. prijatie eura.. tu nikdy otazka nestala ci? ale kedy? teraz ? neskor?.. a vidis.. je jedno ze vo vlade je komunista ktory oblepoval slovensko holymi zadkami a strasil pred EU.. ktory od rana dovecera splieta o narode.. aj tak bude prestrihovat pasky na hraniciach a tvarit sa ako megaeuropan.. prijme lisabon.. a je to zaujem slovenskeho naroda? naozaj o tom rozhodli ludia? no nebud smiesny.. nazory spolocnosti su len voperovane do davu.. ktory si potom mysli ze vyhral.. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 11 Máj 2008, 11:36 Predmet: |
|
|
Co je tvoja vysoka priorita, ktoru chces vykonavat a nebyt len "otrokom"?
Odkal mi prosim to tajomstvo co je na tomto svete najdolezitejsie lebo mne zjavne ide iba o to aby sa mi dobre zilo, ale Ty mas urcite niake uslachtilejsie ciele...
O Lisabonskej zmluve nebudem nic hovorit... Koho si ludia zvolili, toho si aj zasluzia. Dnesnemu cloveku, aj keby vedel o com je tak mu je to ukradnute, lebo on z toho ziadne nasledky mat nebude. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru wannabe

Zaslal: 11 Máj 2008, 13:04 Predmet: |
|
|
| Ujo marky napísal: |
| Koho si ludia zvolili, toho si aj zasluzia. |
Ludia si zvolili z toho co im bolo poskytnute a predhodene.
To je ako keby si si mal vybrat z hnileho a hnilejsieho ovocia, ale nikto ti nepovie, ze je tu moznost vybrat si aj cerstve ovocie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tempus7 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.04.2008 Príspevky: 315 Bydlisko: Havaj Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2008, 14:25 Predmet: |
|
|
| kali520 napísal: |
| To je ako keby si si mal vybrat z hnileho a hnilejsieho ovocia, ale nikto ti nepovie, ze je tu moznost vybrat si aj cerstve ovocie. |
Myslím že táto možnosť tu nieje... A ak aj je, tak sa nikdy nedostane do parlamentu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
slay Light Professional

|
Zaslal: 13 Máj 2008, 21:21 Predmet: |
|
|
Co je tvoja vysoka priorita, ktoru chces vykonavat a nebyt len "otrokom"?
Odkal mi prosim to tajomstvo co je na tomto svete najdolezitejsie lebo mne zjavne ide iba o to aby sa mi dobre zilo, ale Ty mas urcite niake uslachtilejsie ciele...
O Lisabonskej zmluve nebudem nic hovorit... Koho si ludia zvolili, toho si aj zasluzia. Dnesnemu cloveku, aj keby vedel o com je tak mu je to ukradnute, lebo on z toho ziadne nasledky mat nebude. |
moja vysoka priorita nie je nic.. a nemam ani vyssie uslachtile ciele.. jedine pravidlo.. plati odjakziva.. silnejsi vyhrava.. thats all.. nechces byt otrokom.. zotrocuj.. ak si chces pestovat idealy budes to mat tazke.. mozes do smrti skumat pravdy sveta .. konspiracie .. blaboly.. ale proste dojdes stale k zakladnemu pravidlu.. mno to je ten materialny pohlad.. mas este moznost sa dat na duchovne cesty alebo co.., to znaci ze budes mat vsetky tieto mocenske politicko ekonomicke materialne veci v <> .
cize ak nevyhebes zo systemom, system vyhebe s tebou..
k tomu ovociu.. nikdy cerstve nebude.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru wannabe

Zaslal: 13 Máj 2008, 22:13 Predmet: |
|
|
| slay napísal: |
| cize ak nevyhebes zo systemom, system vyhebe s tebou |
To co si tu ty pisal neni vyje*** zo systemom ale zaradenie sa do neho a byt jeho sucastou.
S tymto systemom sa vyje*** neda, bud budes jeho sucastou a budes zit zivotom ktory ti tento system poskytuje alebo sa mu postavis na odpor, ktory ti potom ten zivot naramne skomplikuje.
| slay napísal: |
| k tomu ovociu.. nikdy cerstve nebude |
Nejsom idealista, vzdy sa najde niekto komu sa dany rezim pacit nebude, ale ja vzdy uprednostnim toho kto bude uprednostnovat zaujmi moje a mojich blizkych, a sucasny system tak nerobi prave naopak. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|