|
|
|
| Autor |
Správa |
kali520 Guru wannabe

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2408
Zaslal: 06 Mar 2008, 9:06 Predmet: |
|
|
| pinacolada napísal: |
| SP je banda zmetkov.pobehuju v uniformach podobnym HG |
Uz uniformi nenosia a podobaju sa aj na bars ake ine uniformi.
| práva obmedzili (dedukcia ale myslim ze celkom spravna). |
Zrazu ta to nejak trapi, neboj tebe by nic nohrozilo. A okrem ineho si niekde chcel zacat riesit cigansku otazku, oni by mali asi velmi dobre riesenia
A k tej reportazi asi len tolko ze je to sprostost ako cela TV Joj, tu uz neberu vazne ani moniektori mainstreamovi divaci. |
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 1781 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
Zaslal: 06 Mar 2008, 10:40 Predmet: |
|
|
| tomo.za napísal: |
| a za dalsie co ti dava pravo tych ludi nazyvat obmedzencami? len preto ze dokazu vyjadrit svoj nazor a prist na demonstraciu? |
aky nazor uz len moze mat na celu vec clovek, ktory ani nevie, kde dana krajina lezi? "ciste vlastny nazor"...
uznavam, boli tam aj ludia, ktori o tom prehlad mali, ale vacsina vykosenych teepkov urcite nema ani paru |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomo.za Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.09.2005 Príspevky: 215 Bydlisko: Brno/Zilina Karma: 
|
Zaslal: 06 Mar 2008, 14:08 Predmet: |
|
|
| smejo napísal: |
aky nazor uz len moze mat na celu vec clovek, ktory ani nevie, kde dana krajina lezi? "ciste vlastny nazor"...
uznavam, boli tam aj ludia, ktori o tom prehlad mali, ale vacsina vykosenych teepkov urcite nema ani paru |
rovnako ako nema paru vacsina "inteligentov" co to obhajuju... no tak to zopakujem este raz pre tych ktorym to stale nedochadza... myslis ze to naozaj nevedelo 99% tych ludi alebo si tam telka strihla zrovna par ludi co to nevedeli? dalej nechapem preco je opodstatnenost nazoru dana tym ci clovek vie kde sa Kosovo nachadza, vsak preboha aj keby sa odtrhlo Abchazsko alebo nejaka ina republika, o ktorej drviva vacsina ludstva ani netusi ze existuje tak nam to nedava pravo sa k tomu vyjadrit? mna nezaujima kde to je, kto sa od koho odtrhol, kto im to schvalil a kto nie... proste je to hovadina, porusenie vsetkych moznych principov medzinarodneho prava, ignorovanie OSN a medzinarodnych zmluv tak preco by som proti tomu nemal protestovat? len preto ze nepoznam zemepisne suradnice hlavneho mesta toho statu?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2384 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 06 Mar 2008, 18:23 Predmet: |
|
|
| Ujo Marky napísal: |
Sak je to tvoja vec, ja Ti nadavat zato co si myslis nebudem... Ja som len chcel ukazat nato, ze tam isli ludia ktory o tom nic nevedeli a ostatnym aj ked nesuhlasili to bolo jedno. Nechcem tym obhajovat nackov co tam boli (asi 70% ludi), bol by som ovela radsej keby tam namiesto nich dosli normalny ludia, ale tak to uz dnes byva, ak van neberu chleba a pracu tak je ludom vsedko ukradnute To aby sme sa chapali... |
ludom to nie je urkadnute len rozumni ludia (vratane mna) nechapu ako tym pomozu kosovu ked sa dakde budu premavat spolu s nackami.
kali: ano mali? a ake? zriadit galeje alebo rovno koncentraky? ..stale pocuvam ze SP by riesila cigansku otazlu a jaki su oni dobri ale nepocul som nic konkretne ako by to riesila (nie to este riesi )
btw jj ich uniforma pripomina aj monterky |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

Stav:  Založený: 05.08.2004 Príspevky: 3584 Bydlisko: Not Kosher Karma: 
|
Zaslal: 06 Mar 2008, 19:00 Predmet: |
|
|
ved ty ani ziadnemu kosovu pomoct nechces..
jediny dovod preco sa zapajas do tychto diskusii su tvoje komplexy z 'nackov'
nezabudni odpisat ze ja mam zas zo zidov lol... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Key5ers0ze King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 1740 Bydlisko: Offline.. Karma: 
|
Zaslal: 06 Mar 2008, 19:09 Predmet: |
|
|
a ty mas zase zo zidov
uprimne AA, myslis, ze ta demonstracia k niecomu prispeje?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ujo Marky Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.09.2005 Príspevky: 739 Bydlisko: Dlhe Diely Karma: 
|
Zaslal: 06 Mar 2008, 19:15 Predmet: |
|
|
| To ze si tu zo seba robite srandu a pindate na tych co tam boli tomu urcite nepomoze... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Key5ers0ze King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 1740 Bydlisko: Offline.. Karma: 
|
Zaslal: 06 Mar 2008, 19:17 Predmet: |
|
|
ani to, ze budeme diskutovat..tomu zialbohu nepomoze uz nic  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru wannabe

Zaslal: 06 Mar 2008, 19:17 Predmet: |
|
|
| Key5ers0ze napísal: |
| uprimne AA, myslis, ze ta demonstracia k niecomu prispeje? |
Ale aspon nieco sa robi. http://www.hojko.com/post788782.html?highlight=#788782
| btw jj ich uniforma pripomina aj monterky |
No vidis a za robotnikov ich nikto nepovazuje.
Co sa tyka riesenia ciganskej otazky tusim mali nieco o tom v programe, mozes sa kuknut. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dieg0 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2006 Príspevky: 1371
Zaslal: 06 Mar 2008, 20:17 Predmet: |
|
|
| Citácia: |
| hmm a mozem sa opytat preco tomu veris? myslis ze "verim" len tomu co sa mi hodi ako ty? a za dalsie co ti dava pravo tych ludi nazyvat obmedzencami? len preto ze dokazu vyjadrit svoj nazor a prist na demonstraciu? a preto ze telka tam strihne 10 ludi co zrovna nevedia kde to kosovo je aj ked dalsich 100 ludi okolo to vie? uz fakt zacnite pouzivat mozog ludia a nezerte kazdu kravinu co vam povedia v telke |
Neviem kto to pisal ale tu je odpoved :
A ty odkial vies ze zrovna tych dalsich 100 ludi vedelo?Nazyvam ich obmedzencami lebo ani nevedia po co isli na tu demonstraciu |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru wannabe

Zaslal: 06 Mar 2008, 20:35 Predmet: |
|
|
Neviem o com vy stale.
Ludia tam mozu byt vseliaky ale mozem zarucit, ze ti co to organizovali a rozne obcianske zdruzenia co tam mali svojich clenov ako SHO, SP, NSS, JSM atd vedia kde Kosovo lezi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Key5ers0ze King

|
Zaslal: 06 Mar 2008, 20:37 Predmet: |
|
|
| kali: a ja si myslim, ze pospolitaci tam prisli len kvoli tomu, aby sa zviditelnili..(vid transparenty, s ktorymi prisli tebou spominane organizacie) |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2384 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 06 Mar 2008, 21:34 Predmet: |
|
|
| Aryan Angel napísal: |
ved ty ani ziadnemu kosovu pomoct nechces..
jediny dovod preco sa zapajas do tychto diskusii su tvoje komplexy z 'nackov'
|
ako ty najlepsie vies co aj chcem a co ja nechcem...lol
ver mi ze ak by som mal dosah na situaciu okolo kosova tak by som srbom pomohol.zial nemam.to vsak neznamena ze mi to jedno no odmietam pochodovat niekde spolu s neonacistami,SP a pod.(ofc nie len oni tam boli).
skusme to opacne.isiel by si protestovat hoci aj za dobru vec naprikald s Galom,Hribom, a pod ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomo.za Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.09.2005 Príspevky: 215 Bydlisko: Brno/Zilina Karma: 
|
Zaslal: 07 Mar 2008, 0:20 Predmet: |
|
|
| Key5ers0ze napísal: |
| kali: a ja si myslim, ze pospolitaci tam prisli len kvoli tomu, aby sa zviditelnili..(vid transparenty, s ktorymi prisli tebou spominane organizacie) |
samozrejme ze oni sa tam privtreli... smutne je ze to telka hned zaskatulkovala ako demonstraciu tupych nackov(pospolitost+par debilov co ani nevedelo kde Kosovo je) pritom to ale organizovali normalni ludia co len chceli vyjadrit svoj nazor... pospolitost pokial viem planuje svoju demonstraciu v BB niekedy teraz
a ako som uz povedal pred tym ma podla teba az taky vyznam ze ti ludia nevedia kde Kosovo lezi? mozes mi laskavo vysvetlit ako z teba znalost geografickej polohy Kosova robi vacsieho odbornika na vec? boli porusene principy medzinarodneho prava a je uplne jedno kde sa to stalo to je irelevantne podstatne je CO sa stalo... inak samozrejme suhlasim ze ked uz ludia idu za nieco demonstrovat mohli by mat v probleme trochu sirsi prehlad vratane polohy tohto statu ale predsa len su tam aj podstatnejsie veci...
| to vsak neznamena ze mi to jedno no odmietam pochodovat niekde spolu s neonacistami,SP a pod.(ofc nie len oni tam boli). |
ved prave ze taka pospolitost veci skor ublizi... keby sa tam neukazali verim ze by bolo doslo ovela viac normalnych ludi a aj cela ta demonstracia by mala "vyssi" kredit... uz by sa mali nad sebou fakt zamysliet chlapci  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Key5ers0ze King

|
Zaslal: 07 Mar 2008, 0:29 Predmet: |
|
|
a ako som uz povedal pred tym ma podla teba az taky vyznam ze ti ludia nevedia kde Kosovo lezi? mozes mi laskavo vysvetlit ako z teba znalost geografickej polohy Kosova robi vacsieho odbornika na vec? |
ano, robi to zo mna vacsieho odbornika na vec, alebo nie(to je snad uplne logicke)? preboha, ved ja uz som s tym prestal pred desiatimi prispevkami, naco sa k tomu vracias po neviem kolkykrat??vyjadril som sa ti k tomu ja, smejo, diego, ujo, kali, kazdy, naco stale dookola?ano mas pravdu vo vsetkom... uz by aj stacilo, nie?
ovela smutnejsie ako to, ze nevedeli kde je Kosovo je to, ze si z toho spravili agitku...
kali: ak sa nemylim v programe sa ziadne konkretne(realne vykonatelne)riesenie neobjavilo, ale budem velmi rad ak ma opravis
ved prave ze taka pospolitost veci skor ublizi... keby sa tam neukazali verim ze by bolo doslo ovela viac normalnych ludi a aj cela ta demonstracia by mala "vyssi" kredit... uz by sa mali nad sebou fakt zamysliet chlapci  |
absolutny suhlas... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|