Slovenská Pospolitosť

Diskusie na politické témy...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

slay napísal: pokial ide o mna, ja som despota
No pre mna si skorej kapitalista, co tiez neni bohvie co :lol: (ale bez urazky)

To s tym extremizovanim nazorov a podobne, neviem kde je ta hranica extremu kedy to zacina? Vysvetli pojem extremista? Kapitalisti to zvacsa meraju od chvile ked niekto zacne citi narodne resp stavia sa chrbtom materializmu a egoizmu a rozmysla nad inymi hodnotami ktore by ho mohli urobit stastnym a nie len jeho.

A mimochodom stotznovat 64 zup s SP je tiez blbost, lebo v prvom pripade sa jedna o sovinisticke zdruzenie v druhom o nacionalisticke.
Panzerfaust
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Panzerfaust »

Risko napísal:Presne tak,troska si o tom precitaj.Ten kto ma holu hlavu a povazuje sa za nacka je Bonehead.
Skinheadi su apolitici.Ale ked uz sa hovori ze su nackovia/rasisti tak to uz je riadna blbost!Skinheadi original boli biely/cierny/hispanci! vsetko.

tu mas o tom presne povedane.
Skinhead môže byť biely, čierny, hnedý, žltý, sivý, rasista, nerasista, nacista, nenacista, antifašista, fašista, antisemitista, žid, skrátka každý človek.
Skinheads je obyčajný štýl hudby, štýl obliekania nemá to vôbec nič spoločné s politikou a názormi. To ako keby si povedal že metalista môže byť iba žltý... Dakedy v minulosti to bolo o politike ale teraz už len o štýle.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Pinhead napísal:No toto, "liberál a demokrat" sa prejavil naplno...... Takže vlastne si obyčajný pokrytec, ktorý sa demokraciou oháňa len vtedy keď mu to vyhovuje...... A ja by som zase trockistov (a iných degenerátov) Tvojho typu najradšej dal vystrieľať..... Ale ja sa aspoň neoháňam tým, že som demokrat.......
nedristaj, ved ja respektujem demokraciu, o tom to je.. ale vyjadrujem svoj nazor, co je tiez princip slobody a demokracie.. tak prosim ta este raz nedristaj

a to plati aj pre ostatnych osvietencov
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

slay napísal:nedristaj, ved ja respektujem demokraciu, o tom to je.. ale vyjadrujem svoj nazor, co je tiez princip slobody a demokracie..
Si teda "demokrat", ale názory máš ako správny zástanca totality...... Netrpíš náhodou na rozdvojenie osobnosti?????
galleon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa galleon »

ja Slovenskej Pospolitosti plne fandim... :) pretoze ked sme jeden narod a jeden stat tak nech to tu aj tak vyzera!
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Pinhead v tomto sa musim zastat slaya.

No tak, si dost inteligentny na to, aby so pochopil skutocny vyznam slova "respektovat". slay napisal, ze demokraciu respektuje, to neznamena, ze nemoze mat na niektore veci iny nazor. Takze Tvoj posledny prispevok mi pride dost od veci.
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

SP niesú nacionalisti.Je to iba móda malých deciek ktoré mali problém
zaradiť sa do normálnej spoločnosti; protestujú proti antifašizmu keďže majú peniaze na arabsko-árijsky Thor Steinar.15-19 ročné decká,ktoré zistia až vo vyššom veku že čo robili.Hovoria si že nepijú,no opak je pravdou.Priďte navštíviť Bratislavu a uvidite vecer milion najebaných nackov ... jaj ehm "nacionalistov". - Tak sa bojuje proti "anti-fašizmu" , alebo za buducnosť bielych detí?heh.
To sotva.

^original by Panzerfaust (či ako sa píše ) na čeknito.

Antifašizmuz=VlastiZrada?
Smial by som sa ,keby tvoj rodokmeň sa skladal zo židov ty "čistokrvný" vlastenec.Hlavne že si po namestiach hailujete .).Kiež by prišiel znova hitler.A vám velkým nacistom by ukázal ,že vas ma v pi*i a išli by ste do koncentrákov.
Panzerfaust
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Čo si ma ty dovoľuješ označovať za nácka? Som nacionalista, nie nacista, už to pochop. Proti židom nemám vôbec nič, nie každý žid musí byť okupant -Pokiaľ sem neprinášajú svoju kultúru, svoje názory, tak mi vôbec nevadia.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

Slay napísal:
pokial ide o mna, ja som despota ak ide o chamrad co vymysla <>coviny.. a najradsej by som tych zupanov aj pospolitosti zo slotom poslal na sibir na nutene prace aspon na 5 rokov.. tak ako aj vsetkych ostatnych hajzlikov ktori robia bordel..

ale ked ze je tu neaka demokracia, tak nad ich tupostou mozeme len zalamovat rukami..
Podľa mňa toto nieje rešpektovanie demokracie. Ten kto demokraciu naozaj rešpektuje nemôže byť despotom, pretože taký človek nepotrebuje potláčať cudzie názory. Ty demokraciu len pretrpíš, lebo vieš, že systém sám nedokážeš zmeniť.

Zaujímavé su pre mňa postoje ľudí, ktorí v živote nestretli nikoho z pospolitosti nevedia o ňom nič ale najradšej by ich poslali na nútene práce, zatvorili, zlinčovali. Ľudia ktorí takto rozmýšľajú sú hrozbou pre demokraciu pretože oni sami sú vo svojom vnúri despotami. Boľsevik a židoboľševik sa môže skrývať za ľudské práva ale vždy vo vnútri ostáva despotom. Násilník sa može chovať ako najmilší človek na svete ale svoju podstatu nevymaže, klamár detto. Mohli by prísť teda iní despotovia, ktorí by povedali odstráňme týchto despotov aby nám demokraciu neohrozovali. Avšak tu ja osobne hovorím STOP! Necítim ani zášť a ani nemám potrebu vládnuť nad cudzími a ich myšlienkami. Jediné čo si dávam za cieľ je pomôcť národu a štátu pretrvať ďalších tisíc rokov. Tak aby sme si nemuseli opľúvať ani Hlinku ani Tisa ani Jánošíka. Aby z nás susedia nemali len švadnu ako doposiaľ vždy. Aby nás nikto nevyužíval a ani si to nikdy nedovolil. Nechcem byť ďalším despotom ktorý predchádzajúcich pozatvára či obviní z despotizmu a sám vytvorí ďalšiu despotickú krajinu.
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Pomôcť národu.Ale za akú cenu?Ak to je cena ľudských životov tak to je dosť zlé.
Pretože všetko ma svoje hranice a jedine by som zabil človeka keby prišiel na slovensko a začal bz vyhadzovať ludí z domov.
Nie vtedy ak nič nehrozi , iba si chceme dať "pozor" aby náš štat prežil.
Bojujete proti multikulturizmu.No "Svetový rád" z Ameriky , ktorý stál zatim aby sa europa zjednotila ,a aby nás tak lahko ovládla.To vám je jedno čo?To svedčí o vašej informovanosti.
Neviem prečo ale to čo píšeš ty Ivan sa mi zda ako demagogia.
Asi ešte nemam dostatok vedomostí nato aby som vedel isto či áno alebo nie.

Chcel by som sa stebou stretnut a porozprávať sa stebou.
Pravdepodobne by som všetkých SP nehádzal do jedného vreca.
(Nemyslím si že nejaka SP je potrebná.Je treba ludi ktorý nebudu otupovaní televíziou.A ktorý budu zmýšlať národne.)

Prepáčte za moju gramatiku.
peter:-)
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peter:-) »

Myšlinka mozno dobra ale spôsob ako sa realizuju sa mi nepáči. :x
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

peter:-) napísal:Myšlinka mozno dobra ale spôsob ako sa realizuju sa mi nepáči. :x
pekne povedané.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

Risko napísal:Pomôcť národu.Ale za akú cenu?Ak to je cena ľudských životov tak to je dosť zlé.
Pretože všetko ma svoje hranice a jedine by som zabil človeka keby prišiel na slovensko a začal bz vyhadzovať ludí z domov.
Nie vtedy ak nič nehrozi , iba si chceme dať "pozor" aby náš štat prežil.
Bojujete proti multikulturizmu.No "Svetový rád" z Ameriky , ktorý stál zatim aby sa europa zjednotila ,a aby nás tak lahko ovládla.To vám je jedno čo?To svedčí o vašej informovanosti.
Neviem prečo ale to čo píšeš ty Ivan sa mi zda ako demagogia.
Asi ešte nemam dostatok vedomostí nato aby som vedel isto či áno alebo nie.

Chcel by som sa stebou stretnut a porozprávať sa stebou.
Pravdepodobne by som všetkých SP nehádzal do jedného vreca.
(Nemyslím si že nejaka SP je potrebná.Je treba ludi ktorý nebudu otupovaní televíziou.A ktorý budu zmýšlať národne.)

Prepáčte za moju gramatiku.
Ja predsa nikde netvrdím, že pomoc národu sa zakladá na vraždení iných.
Lenže niektoré elementy je potrebné odstaviť. Skrytú mafiu treba rozbiť slobodmurárske lóže zakázať. Toto je najväčšia hrozba všetkých štátov- slobodomurárstvo. Liberalizmus z toho vyplývajúci kritizoval už Ľ. Štúr.
Liberalizmus maďarský sa zachytil emancipovať Židov, týchto odkundesov prisťahovaných, a rozbehol sa vyplieniť, do temnosti a väčšej nevôle uvrhnúť Slovanov, zrábateľov zeme našej matky, prvých remeselníkov a priemyselníkov v Uhorsku, najstarších jej obyvateľov, ľudí, ktorí sa v každom ohľade v zemi uhorskej vyznačili, zem uhorskú krvou svojou poliali a všelijakými zásluhami o ňu sa okryli.
Slovenskje národňje novini, 218. číslo, 14. september 1847.
Liberalizmus je živná pôda pre takéto protinárodné skupinky. Treba sa zbaviť denníkov vydávaných a platených v zahraničí. Každodenne si prečítame tony vymyslených bludov, to treba zmeniť.
To čo píšem ja nieje demagógia je to môj názor a moja snaha o zmenu. Čo sa týka Eú bol som vždy proti tak ako som proti nato a zavedeniu eura u nás. Taktiež niesom členom pospolitosti.

Myšlinka mozno dobra ale spôsob ako sa realizuju sa mi nepáči.
Práve na toto chcem zareagovať samozrejme v pospolitosti sa nájdu aj určité NS smery ale nikto tu nedokáže napísať konkrétne čo Vám na Sp vadí. A to ma dosť zaráža pretože ak proti niečomu som tak presne viem, čo konkrétne mi vadí. Mne to skôr pripadá ako mediálny ošiaľ, ktorý bol okolo Sp rozpútaný, každý je proti tomu ale nik nevie prečo. Rovnako je to aj s národným socializmom každý je proti nemu ale väčšina ľudí ani nemá šajnu čo to je. Nič proti Vám ale nenechajte za seba rozmýšľať iných. Najlepšie ako zistiť o inom čo je zač je si niečo o ňom a jeho predstavách prečítať. Sami hľadajte a sami zisťujte čo je pravda, nespoliehajte sa na iných ani na správy v tv.
Našim problémom je, že tu už boli všelijaké systémy počnúc kráľmi, šľachtou ale mediálna totalita ešte nie. U nás prakaticky udávajú tón politiky médiá. Oni dávajú mantinely tam kam potrebujú. Sú to samozvaní kazatelia, ktorých nepoznáme ale žijeme podľa toho ako nám kážu. Je to novodobé náboženstvo kde sa do kostola nechodí len v neďeľu ale každý deň o siedmej. A toho sa treba zbaviť - závislosti na cudzích kazateľoch. Veľa ľudí kritizuje cirkev za svetonázory a ani si neuvedomujú, že sami sú súčasťou mediálnej cirkvi. Samozrejme aj mediálna cirkev má inkvizíciu. Kacíri sú označovaní za extrémistov.
galleon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa galleon »

presne tak! poznam X ldui co tvrdia ze sp je zla organizacie len preto lebo media 1000x ukazu vymysli...
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Poznám ludí čo sú v SP ani nevedia prečo , len je to prenich moda.
A samozrejme reči typu hahaha antifa , sieg hail , a na stráž...) Dalšie menovať nemusím.Tiež su proti antifašizmu,anti-neonacizmu , hlavne že SP nema nič spoločne s pravicou.Tak viete mi vysvetliť prečo páni zo SP , nosia šále typu GNLS ? Alebo rovno bundy GNLS?

Nechcem počut bludy typu : to su ty 15-18 roční čo nevedia začo bojujú.Veď keď nevedia začo bojujú tak by som ich nevpúštal na pochody a hneď by som ich odstraňoval zo slovenskej pospolitosti.Tiež ma zaráža že som počul , že za určite financie je možne sa dostať do SP.Prečo za finančny poplatok ? Prečo neviem napríklad ich nevyskúšaju z dejín a pod.?Neodvolávajte sa nato že nato by nikto nemal čas.Veď hneď by sa zníženie prihlašok znížilo o 75%.
Richard.
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

Práve na toto chcem zareagovať samozrejme v pospolitosti sa nájdu aj určité NS smery ale nikto tu nedokáže napísať konkrétne čo Vám na Sp vadí. A to ma dosť zaráža pretože ak proti niečomu som tak presne viem, čo konkrétne mi vadí. Mne to skôr pripadá ako mediálny ošiaľ, ktorý bol okolo Sp rozpútaný, každý je proti tomu ale nik nevie prečo. Rovnako je to aj s národným socializmom každý je proti nemu ale väčšina ľudí ani nemá šajnu čo to je. Nič proti Vám ale nenechajte za seba rozmýšľať iných. Najlepšie ako zistiť o inom čo je zač je si niečo o ňom a jeho predstavách prečítať. Sami hľadajte a sami zisťujte čo je pravda, nespoliehajte sa na iných ani na správy v tv.
Našim problémom je, že tu už boli všelijaké systémy počnúc kráľmi, šľachtou ale mediálna totalita ešte nie. U nás prakaticky udávajú tón politiky médiá. Oni dávajú mantinely tam kam potrebujú. Sú to samozvaní kazatelia, ktorých nepoznáme ale žijeme podľa toho ako nám kážu. Je to novodobé náboženstvo kde sa do kostola nechodí len v neďeľu ale každý deň o siedmej. A toho sa treba zbaviť - závislosti na cudzích kazateľoch. Veľa ľudí kritizuje cirkev za svetonázory a ani si neuvedomujú, že sami sú súčasťou mediálnej cirkvi. Samozrejme aj mediálna cirkev má inkvizíciu. Kacíri sú označovaní za extrémistov.

bravó - ivan sk 8) :)
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

:arrow: SP=násťročna organizácia ktorá je viditeľne pravicová.
:roll:

//autoeditácia príspevku ( 05 May 2009, 0:19 )
Risko napísal::arrow: SP=násťročna organizácia ktorá je viditeľne pravicová.
:roll:
edit:samozrejme nájde sa tam pár staršich ktorý musia nejakými omáčkami ojekabatiť deti no nie ? :)
Panzerfaust
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Risko napísal:Poznám ludí čo sú v SP ani nevedia prečo , len je to prenich moda.
A samozrejme reči typu hahaha antifa , sieg hail , a na stráž...) Dalšie menovať nemusím.Tiež su proti antifašizmu,anti-neonacizmu , hlavne že SP nema nič spoločne s pravicou.Tak viete mi vysvetliť prečo páni zo SP , nosia šále typu GNLS ? Alebo rovno bundy GNLS?

Nechcem počut bludy typu : to su ty 15-18 roční čo nevedia začo bojujú.Veď keď nevedia začo bojujú tak by som ich nevpúštal na pochody a hneď by som ich odstraňoval zo slovenskej pospolitosti.Tiež ma zaráža že som počul , že za určite financie je možne sa dostať do SP.Prečo za finančny poplatok ? Prečo neviem napríklad ich nevyskúšaju z dejín a pod.?Neodvolávajte sa nato že nato by nikto nemal čas.Veď hneď by sa zníženie prihlašok znížilo o 75%.
Richard.
Pre niektorých je to móda, ale pospolitosť ich nemôže predsa vyhodiť z pochodov. Myslíš si, že ich netrápi že im robia hanbu? A keď niekto nevie čo je nacionalizmus tak nemôže byť predsa nacionalista.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

kali520 v téme Situacia v Rusku? Povstane? napísal:Na straz je akurat tak fasisticke pre zidovske media a tych co tie media sleduju a sieg heil ani na jednom zhromazdeni nikto nepovedal, opat vymysel zidovskych medii.

Inak ideme mimo temy pre SP tu mam prislunu temu mozme pokracovat tam.
Veď píšem, že nechcem používať ako príklad, lebo neviem o tom, že by tam padlo.

A Na stráž! je pozdrav členov Hlinkovej gardy a tá bola už len aká?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Sagittarius napísal:A Na stráž! je pozdrav členov Hlinkovej gardy a tá bola už len aká?
No rozhodne nie fasisticka.

Hlinkova garda (HG) bol polovojenský poriadkový zbor zriadený v rámci Hlinkovej slovenskej ľudovej strany ako pomocný orgán štátnych úradov. Sformovaný bol v lete 1938 a legalizovaný v októbri 1938; so súhlasom Beranovej vlády ozbrojená.

Tym padom aj rezim musel byt fasisticky, co nebol. Od talianskeho fasizmu mal daleko od nemeckeho narodneho socializmu prebral len hlavne principy.

A okrem ineho HSLS funguje este dnes pod nazvom Slovenska ludova strana.

A co sa tyka pozdravu "Na straz", tak jeho pravy vyznam je tiez prekrucany
http://pospolitost.wordpress.com/2007/1 ... -na-straz/
Napísať odpoveď