|
|
|
| Kto to cele vyhra tento rok? |
| Martin |
|
8% |
[ 13 ] |
| Slovan |
|
39% |
[ 61 ] |
| Trencin |
|
7% |
[ 12 ] |
| Skalica |
|
8% |
[ 13 ] |
| Kosice |
|
36% |
[ 57 ] |
|
| Celkom hlasov : 156 |
|
| Autor |
Správa |
Drago Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2006 Príspevky: 2189 Bydlisko: Apple positive Karma: 
|
Zaslal: 14 Sep 2007, 20:00 Predmet: |
|
|
A Dukla ide do vedenia. Vyhrala v Nitre prekvapivo 1:4, Zilina prehrala, a Zvolen 0:4 v Poprade. Slovan konecne vyhral.
Pre mna osobne nie je prekvapenie ake vykony podava Kezmarok, maju fakt kvalitnych hracov, myslim ze dokonca postupia do playoff, mozu byt takou ciernym konom sutaze |
|
| Návrat hore |
|
 |
Peky05 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 580 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 14 Sep 2007, 20:08 Predmet: |
|
|
| Kezmarok hra pekny hokej ale tie kosice ma seru prehravaju proti slovanu zatial 3:1 dufam ze to otocia |
|
| Návrat hore |
|
 |
Peky05 Star

|
Zaslal: 14 Sep 2007, 20:10 Predmet: |
|
|
| Drago napísal: |
A Dukla ide do vedenia. Vyhrala v Nitre prekvapivo 1:4, Zilina prehrala, a Zvolen 0:4 v Poprade. Slovan konecne vyhral.
Pre mna osobne nie je prekvapenie ake vykony podava Kezmarok, maju fakt kvalitnych hracov, myslim ze dokonca postupia do playoff, mozu byt takou ciernym konom sutaze |
presne aj podla mna kezmarok ma dobrych hracov a podla mna postupia do play-off |
|
| Návrat hore |
|
 |
J.O.S.E Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2007 Príspevky: 896 Bydlisko: pivnica 11:DD Karma: 
|
Zaslal: 15 Sep 2007, 15:03 Predmet: správa |
|
|
| Drago napísal: |
najväčším prekvapením kola pre mna je prehra lídra zo Zvolena na ľade Popradu a navyše na nulu /4:0/ tak toto bol dosť prekvapivý výsledok, inak ma sklamala aj naša 20-tka, ktoru som pred začiatkom ligy asi precenil ale snád sa polepšia a uvidím aj nejaké to víťazstvo  |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2007 Príspevky: 896 Bydlisko: pivnica 11:DD Karma: 
|
Zaslal: 16 Sep 2007, 18:09 Predmet: správa |
|
|
predohrávka 5. kola extraligy Skalica - Košice 4:3, tak Košice si to žiaľ dokafrali v posledných piatich minutách kedy dostali dva goly, a mimochodom rozhodol Žigo Palffy a pripísal si aj jednú asistenciu, Žigo sa vrátil a hned rozhoduje vyrovnané zápasy si myslím že aj reprezentačný dres mu jednoznačne patri  |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14089 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 16 Sep 2007, 23:04 Predmet: |
|
|
| Martin doma tradicne s Popradom prehral polahky (podla toho co pisali). Nitra tento rok zatial cajova, ako jedina sa natrapila aj s SR "20" |
|
| Návrat hore |
|
 |
Drago Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2006 Príspevky: 2189 Bydlisko: Apple positive Karma: 
|
Zaslal: 21 Sep 2007, 20:55 Predmet: |
|
|
| Dukla stale bez prehry, vyhrali sme v Poprade 4:6, Slovan po predlzku vyhral v Ziline. Kezmarok angazoval Bartecka a vyhrali v Skalici. Pomaly sa to rysuje. Dvadsiatka utrpela dalsiu prehru, nic prekvapive |
|
| Návrat hore |
|
 |
skypej Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 240 Bydlisko: kde sa zobudim :P Karma: 
|
Zaslal: 21 Sep 2007, 23:52 Predmet: |
|
|
boha chlapi .. spominate tu vsetky teamy no na MHK 32 LM zabudate 
oni sa este pozviechaju a dame to na majstra
MHHHHKK 32 LIPTOVSKYYY MIKULAAAAAAS |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14257 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 22 Sep 2007, 0:11 Predmet: |
|
|
| skypej: Mikulas nema narok, nie je dost financii na rekonstrukciu stadiona, na hracov, celkovo je tam hokej na chabej urovni uz strasne dlho a neverim, ze sa nieco zmeni. To, ze prislo odvolanie Jancusku nic nezmeni na veci, ze Mikulas sa bude motat na dne. V muzstve chybaju hraci, ktori by dokazali potiahnut muzstvo, ci uz golmi v utoku, dobrou defenzivov pocas oslaboviek a tiez dobry brankar. Bez toho sa vyhrat neda. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Peky05 Star

|
Zaslal: 22 Sep 2007, 22:45 Predmet: |
|
|
| skypej napísal: |
boha chlapi .. spominate tu vsetky teamy no na MHK 32 LM zabudate 
oni sa este pozviechaju a dame to na majstra
MHHHHKK 32 LIPTOVSKYYY MIKULAAAAAAS |
urcite vyhrate paci sa mi tvoj humor  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 24 Sep 2007, 14:55 Predmet: správa |
|
|
No tak zatiaľ Kežmarok čo je nováčik v extralige je na peknom 2. mieste som zvedavý či im to vydrží a dokedy sa tak vysoko budú držať. Určite je to tým, že v Kežmarku majú dobré mužstvo čo sa týka skúsených hráčov napr. Šechný, Bartečko, Pavol Segľa, Klempa a iní, a doplnajú mužstvo mladými hráčmi
btw. Košice sa konečne prebrali víťazstvom nad Liptovským Mikulášom 4:1 no ale mali by aj ťažšie zápasy vyhrávať čo sa žiaľ zatiaľ nedeje |
|
| Návrat hore |
|
 |
Peky05 Star

|
Zaslal: 24 Sep 2007, 19:51 Predmet: Re: správa |
|
|
| J.O.S.E napísal: |
No tak zatiaľ Kežmarok čo je nováčik v extralige je na peknom 2. mieste som zvedavý či im to vydrží a dokedy sa tak vysoko budú držať. Určite je to tým, že v Kežmarku majú dobré mužstvo čo sa týka skúsených hráčov napr. Šechný, Bartečko, Pavol Segľa, Klempa a iní, a doplnajú mužstvo mladými hráčmi
btw. Košice sa konečne prebrali víťazstvom nad Liptovským Mikulášom 4:1 no ale mali by aj ťažšie zápasy vyhrávať čo sa žiaľ zatiaľ nedeje |
Kosice vedia vyhravat aj tazsie zapasy ale vonku su jak nemotorny newiem preco ale dufam ze sa to casom zlepsi |
|
| Návrat hore |
|
 |
skypej Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 240 Bydlisko: kde sa zobudim :P Karma: 
|
Zaslal: 25 Sep 2007, 13:00 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| skypej: Mikulas nema narok, nie je dost financii na rekonstrukciu stadiona, na hracov, celkovo je tam hokej na chabej urovni uz strasne dlho a neverim, ze sa nieco zmeni. To, ze prislo odvolanie Jancusku nic nezmeni na veci, ze Mikulas sa bude motat na dne. V muzstve chybaju hraci, ktori by dokazali potiahnut muzstvo, ci uz golmi v utoku, dobrou defenzivov pocas oslaboviek a tiez dobry brankar. Bez toho sa vyhrat neda. |
Ja viem, ze nasi nemaju narok na nieco obrovske
ale len tak mimochodom .. stadion je celkom v pohode .. aj ked nejake zmeny by sa tam mohli spravit nuz podla mna to neovplyvnuje celkovu hru teamu ..
a taktiez .. hokej by bol na dobrej urovni len poznam par hokejistov a ich pristup k zapasom je mizerny .. proste tam chodia ako na silu ..
Mikulas vychoval velmi dobrych hracov .. vid. Uram, Hunovci, Jurcina .. a mnohych dalsich ..
Dneskajsi hokej je hlavne o financiach a sponzoroch .. a tych mikulas nema!!! .. a mozu si za aj samy .. |
|
| Návrat hore |
|
 |
skypej Light Star

|
Zaslal: 25 Sep 2007, 13:00 Predmet: |
|
|
| Peky05 napísal: |
urcite vyhrate paci sa mi tvoj humor  |
heh .. tak co uz .. |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 6636
Zaslal: 25 Sep 2007, 14:30 Predmet: |
|
|
| skypej napísal: |
| Dneskajsi hokej je hlavne o financiach a sponzoroch .. a tych mikulas nema!!! .. a mozu si za aj samy .. |
Ako si za to môžu? Ale samozrejme financie tam chýbajú. Liptovský Mikuláš podľa mňa žije hlavne zo svojej tradície. Čo som bol v nedeľu na hokeji, tak akože v pohode hrali, pred koncom I. tretiny samozrejme Košiciam trepli gól, ale keď napr. hrali presilovky, tak to bola bieda chudoba, iba si prihrávali puk a akcia veškerá žádna. :/ |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|