Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10
presne aj podla mna kezmarok ma dobrych hracov a podla mna postupia do play-offDrago napísal:A Dukla ide do vedenia. Vyhrala v Nitre prekvapivo 1:4, Zilina prehrala, a Zvolen 0:4 v Poprade. Slovan konecne vyhral.
Pre mna osobne nie je prekvapenie ake vykony podava Kezmarok, maju fakt kvalitnych hracov, myslim ze dokonca postupia do playoff, mozu byt takou ciernym konom sutaze
správa
najväčším prekvapením kola pre mna je prehra lídra zo Zvolena na ľade Popradu a navyše na nulu /4:0/ tak toto bol dosť prekvapivý výsledok, inak ma sklamala aj naša 20-tka, ktoru som pred začiatkom ligy asi precenil ale snád sa polepšia a uvidím aj nejaké to víťazstvoDrago napísal:A Dukla ide do vedenia. Vyhrala v Nitre prekvapivo 1:4, Zilina prehrala, a Zvolen 0:4 v Poprade. Slovan konecne vyhral.
Pre mna osobne nie je prekvapenie ake vykony podava Kezmarok, maju fakt kvalitnych hracov, myslim ze dokonca postupia do playoff, mozu byt takou ciernym konom sutaze
správa
predohrávka 5. kola extraligy Skalica - Košice 4:3, tak Košice si to žiaľ dokafrali v posledných piatich minutách kedy dostali dva goly, a mimochodom rozhodol Žigo Palffy a pripísal si aj jednú asistenciu, Žigo sa vrátil a hned rozhoduje vyrovnané zápasy si myslím že aj reprezentačný dres mu jednoznačne patri 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
skypej: Mikulas nema narok, nie je dost financii na rekonstrukciu stadiona, na hracov, celkovo je tam hokej na chabej urovni uz strasne dlho a neverim, ze sa nieco zmeni. To, ze prislo odvolanie Jancusku nic nezmeni na veci, ze Mikulas sa bude motat na dne. V muzstve chybaju hraci, ktori by dokazali potiahnut muzstvo, ci uz golmi v utoku, dobrou defenzivov pocas oslaboviek a tiez dobry brankar. Bez toho sa vyhrat neda.
správa
No tak zatiaľ Kežmarok čo je nováčik v extralige je na peknom 2. mieste
som zvedavý či im to vydrží a dokedy sa tak vysoko budú držať. Určite je to tým, že v Kežmarku majú dobré mužstvo čo sa týka skúsených hráčov napr. Šechný, Bartečko, Pavol Segľa, Klempa a iní, a doplnajú mužstvo mladými hráčmi
btw. Košice sa konečne prebrali víťazstvom nad Liptovským Mikulášom 4:1 no ale mali by aj ťažšie zápasy vyhrávať
čo sa žiaľ zatiaľ nedeje
btw. Košice sa konečne prebrali víťazstvom nad Liptovským Mikulášom 4:1 no ale mali by aj ťažšie zápasy vyhrávať
Re: správa
Kosice vedia vyhravat aj tazsie zapasy ale vonku su jak nemotorny newiem preco ale dufam ze sa to casom zlepsiJ.O.S.E napísal:No tak zatiaľ Kežmarok čo je nováčik v extralige je na peknom 2. miestesom zvedavý či im to vydrží a dokedy sa tak vysoko budú držať. Určite je to tým, že v Kežmarku majú dobré mužstvo čo sa týka skúsených hráčov napr. Šechný, Bartečko, Pavol Segľa, Klempa a iní, a doplnajú mužstvo mladými hráčmi
btw. Košice sa konečne prebrali víťazstvom nad Liptovským Mikulášom 4:1 no ale mali by aj ťažšie zápasy vyhrávaťčo sa žiaľ zatiaľ nedeje
-
skypej
Medium Star
Ja viem, ze nasi nemaju narok na nieco obrovskehojko napísal:skypej: Mikulas nema narok, nie je dost financii na rekonstrukciu stadiona, na hracov, celkovo je tam hokej na chabej urovni uz strasne dlho a neverim, ze sa nieco zmeni. To, ze prislo odvolanie Jancusku nic nezmeni na veci, ze Mikulas sa bude motat na dne. V muzstve chybaju hraci, ktori by dokazali potiahnut muzstvo, ci uz golmi v utoku, dobrou defenzivov pocas oslaboviek a tiez dobry brankar. Bez toho sa vyhrat neda.
ale len tak mimochodom .. stadion je celkom v pohode .. aj ked nejake zmeny by sa tam mohli spravit nuz podla mna to neovplyvnuje celkovu hru teamu ..
a taktiez .. hokej by bol na dobrej urovni len poznam par hokejistov a ich pristup k zapasom je mizerny .. proste tam chodia ako na silu ..
Mikulas vychoval velmi dobrych hracov .. vid. Uram, Hunovci, Jurcina .. a mnohych dalsich ..
Dneskajsi hokej je hlavne o financiach a sponzoroch .. a tych mikulas nema!!! .. a mozu si za aj samy ..
Ako si za to môžu?skypej napísal:Dneskajsi hokej je hlavne o financiach a sponzoroch .. a tych mikulas nema!!! .. a mozu si za aj samy ..
-
skypej
Medium Star
ako si za to mozu? .. svojou hrou ..brm napísal:Ako si za to môžu?Ale samozrejme financie tam chýbajú. Liptovský Mikuláš podľa mňa žije hlavne zo svojej tradície. Čo som bol v nedeľu na hokeji, tak akože v pohode hrali, pred koncom I. tretiny samozrejme Košiciam trepli gól, ale keď napr. hrali presilovky, tak to bola bieda chudoba, iba si prihrávali puk a akcia veškerá žádna.
sak sa pozri .. niekedy skalica, martin mali najslabsie rozpocty v extralige .. ako ukazali ze vedia hrat hokej tak sa zacali aj sponzori ukazovat .. a detto aj poprad .. ako sa dostal do finale tak pribudlo aj viac sponzorov ..
vsetko je v hre a na dobrych manazerov .. co LM nema ..