Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10

O športe...

Kto vyhra sezonu 2009/2010???

Kosice
23
26%
Slovan
24
27%
Zvolen
3
3%
Skalica
2
2%
Trencin
2
2%
Martin
19
21%
Banska Bystrica
5
6%
Nitra
6
7%
Zilina
0
Žiadne hlasovania
Poprad
6
7%

Celkom hlasov: 90

Drago
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Drago »

A Dukla ide do vedenia. Vyhrala v Nitre prekvapivo 1:4, Zilina prehrala, a Zvolen 0:4 v Poprade. Slovan konecne vyhral.

Pre mna osobne nie je prekvapenie ake vykony podava Kezmarok, maju fakt kvalitnych hracov, myslim ze dokonca postupia do playoff, mozu byt takou ciernym konom sutaze
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

Kezmarok hra pekny hokej ale tie kosice ma seru prehravaju proti slovanu zatial 3:1 dufam ze to otocia
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Drago napísal:A Dukla ide do vedenia. Vyhrala v Nitre prekvapivo 1:4, Zilina prehrala, a Zvolen 0:4 v Poprade. Slovan konecne vyhral.

Pre mna osobne nie je prekvapenie ake vykony podava Kezmarok, maju fakt kvalitnych hracov, myslim ze dokonca postupia do playoff, mozu byt takou ciernym konom sutaze
presne aj podla mna kezmarok ma dobrych hracov a podla mna postupia do play-off
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Drago napísal:A Dukla ide do vedenia. Vyhrala v Nitre prekvapivo 1:4, Zilina prehrala, a Zvolen 0:4 v Poprade. Slovan konecne vyhral.

najväčším prekvapením kola pre mna je prehra lídra zo Zvolena na ľade Popradu a navyše na nulu /4:0/ tak toto bol dosť prekvapivý výsledok, inak ma sklamala aj naša 20-tka, ktoru som pred začiatkom ligy asi precenil ale snád sa polepšia a uvidím aj nejaké to víťazstvo :wink:
J.O.S.E
King
King

správa

predohrávka 5. kola extraligy Skalica - Košice 4:3, tak Košice si to žiaľ dokafrali v posledných piatich minutách kedy dostali dva goly, a mimochodom rozhodol Žigo Palffy a pripísal si aj jednú asistenciu, Žigo sa vrátil a hned rozhoduje vyrovnané zápasy si myslím že aj reprezentačný dres mu jednoznačne patri :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Martin doma tradicne s Popradom prehral polahky (podla toho co pisali). Nitra tento rok zatial cajova, ako jedina sa natrapila aj s SR "20"
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Dukla stale bez prehry, vyhrali sme v Poprade 4:6, Slovan po predlzku vyhral v Ziline. Kezmarok angazoval Bartecka a vyhrali v Skalici. Pomaly sa to rysuje. Dvadsiatka utrpela dalsiu prehru, nic prekvapive
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

boha chlapi :D .. spominate tu vsetky teamy no na MHK 32 LM zabudate :D:D

oni sa este pozviechaju a dame to na majstra :smt039 :smt023

MHHHHKK 32 LIPTOVSKYYY MIKULAAAAAAS
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

skypej: Mikulas nema narok, nie je dost financii na rekonstrukciu stadiona, na hracov, celkovo je tam hokej na chabej urovni uz strasne dlho a neverim, ze sa nieco zmeni. To, ze prislo odvolanie Jancusku nic nezmeni na veci, ze Mikulas sa bude motat na dne. V muzstve chybaju hraci, ktori by dokazali potiahnut muzstvo, ci uz golmi v utoku, dobrou defenzivov pocas oslaboviek a tiez dobry brankar. Bez toho sa vyhrat neda.
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

skypej napísal:boha chlapi :D .. spominate tu vsetky teamy no na MHK 32 LM zabudate :D:D

oni sa este pozviechaju a dame to na majstra :smt039 :smt023

MHHHHKK 32 LIPTOVSKYYY MIKULAAAAAAS
urcite vyhrate paci sa mi tvoj humor :lol:
J.O.S.E
King
King

správa

No tak zatiaľ Kežmarok čo je nováčik v extralige je na peknom 2. mieste :) som zvedavý či im to vydrží a dokedy sa tak vysoko budú držať. Určite je to tým, že v Kežmarku majú dobré mužstvo čo sa týka skúsených hráčov napr. Šechný, Bartečko, Pavol Segľa, Klempa a iní, a doplnajú mužstvo mladými hráčmi

btw. Košice sa konečne prebrali víťazstvom nad Liptovským Mikulášom 4:1 no ale mali by aj ťažšie zápasy vyhrávať :) čo sa žiaľ zatiaľ nedeje
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: správa

J.O.S.E napísal:No tak zatiaľ Kežmarok čo je nováčik v extralige je na peknom 2. mieste :) som zvedavý či im to vydrží a dokedy sa tak vysoko budú držať. Určite je to tým, že v Kežmarku majú dobré mužstvo čo sa týka skúsených hráčov napr. Šechný, Bartečko, Pavol Segľa, Klempa a iní, a doplnajú mužstvo mladými hráčmi

btw. Košice sa konečne prebrali víťazstvom nad Liptovským Mikulášom 4:1 no ale mali by aj ťažšie zápasy vyhrávať :) čo sa žiaľ zatiaľ nedeje
Kosice vedia vyhravat aj tazsie zapasy ale vonku su jak nemotorny newiem preco ale dufam ze sa to casom zlepsi
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:skypej: Mikulas nema narok, nie je dost financii na rekonstrukciu stadiona, na hracov, celkovo je tam hokej na chabej urovni uz strasne dlho a neverim, ze sa nieco zmeni. To, ze prislo odvolanie Jancusku nic nezmeni na veci, ze Mikulas sa bude motat na dne. V muzstve chybaju hraci, ktori by dokazali potiahnut muzstvo, ci uz golmi v utoku, dobrou defenzivov pocas oslaboviek a tiez dobry brankar. Bez toho sa vyhrat neda.
Ja viem, ze nasi nemaju narok na nieco obrovske :)
ale len tak mimochodom .. stadion je celkom v pohode .. aj ked nejake zmeny by sa tam mohli spravit nuz podla mna to neovplyvnuje celkovu hru teamu ..
a taktiez .. hokej by bol na dobrej urovni len poznam par hokejistov a ich pristup k zapasom je mizerny .. proste tam chodia ako na silu ..
Mikulas vychoval velmi dobrych hracov .. vid. Uram, Hunovci, Jurcina .. a mnohych dalsich ..
Dneskajsi hokej je hlavne o financiach a sponzoroch .. a tych mikulas nema!!! .. a mozu si za aj samy ..
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Peky05 napísal:urcite vyhrate paci sa mi tvoj humor :lol:
heh :D .. tak co uz :D ..
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

skypej napísal:Dneskajsi hokej je hlavne o financiach a sponzoroch .. a tych mikulas nema!!! .. a mozu si za aj samy ..
Ako si za to môžu? :) Ale samozrejme financie tam chýbajú. Liptovský Mikuláš podľa mňa žije hlavne zo svojej tradície. Čo som bol v nedeľu na hokeji, tak akože v pohode hrali, pred koncom I. tretiny samozrejme Košiciam trepli gól, ale keď napr. hrali presilovky, tak to bola bieda chudoba, iba si prihrávali puk a akcia veškerá žádna. :/
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

MT prehral :(
hm sesternica mi posielala sms cez zapas:
Cau, 0:4 a lauffa uz trafili niecim do hlavy.
nanestastie sa mu nic nestalo
:lol:
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

skypej napísal:Mikulas vychoval velmi dobrych hracov .. vid. Uram, Hunovci, Jurcina .. a mnohych dalsich ..
to mas pravdu Mikulas vychoval velmi dobrych hracov
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:Ako si za to môžu? :) Ale samozrejme financie tam chýbajú. Liptovský Mikuláš podľa mňa žije hlavne zo svojej tradície. Čo som bol v nedeľu na hokeji, tak akože v pohode hrali, pred koncom I. tretiny samozrejme Košiciam trepli gól, ale keď napr. hrali presilovky, tak to bola bieda chudoba, iba si prihrávali puk a akcia veškerá žádna. :/
ako si za to mozu? .. svojou hrou ..
sak sa pozri .. niekedy skalica, martin mali najslabsie rozpocty v extralige .. ako ukazali ze vedia hrat hokej tak sa zacali aj sponzori ukazovat .. a detto aj poprad .. ako sa dostal do finale tak pribudlo aj viac sponzorov ..
vsetko je v hre a na dobrych manazerov .. co LM nema ..
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

nemaju sponzorov ale maju hracov na to aby boli aj na vyssich prieckach ako na 8,9 priecke a aj dnes proti kezmarku to uzali
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Peky05 napísal:to mas pravdu Mikulas vychoval velmi dobrych hracov
Napriklad??? Skus vymenovat tak 5 hracov, pricom podpriemernych Hunovcov sem ani netahaj ;)
Zamknuté