Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Slovnaft Extraliga 2007/08
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 57, 58, 59  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Kto to cele vyhra tento rok?
Martin
8%
 8%  [ 13 ]
Slovan
39%
 39%  [ 61 ]
Trencin
7%
 7%  [ 12 ]
Skalica
8%
 8%  [ 13 ]
Kosice
36%
 36%  [ 57 ]
Celkom hlasov : 156

Autor Správa
...
Medium Expert
Medium Expert

Stav: Odhlásený
Založený: 07.04.2006

PríspevokZaslal: 09 Apr 2008, 23:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

http://youtube.com/watch?v=WZnpQpf-BoM :)
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
konyk87
Star
Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 24.10.2007

PríspevokZaslal: 09 Apr 2008, 23:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

no Ciger to trosku psychicky nezvladol Confused

k priebehu zapasu sa nemozem vyjadrovat lebo som nevidel ani dnesny ani predchadzajuci a z najvacsou pravdepodobnostou neuvidim ani piatkovy Sad prasiva robota..kto vymyslel poobedne zmeny?

no v kazdom pripade to vyzera zaujimavo - z 3:0 na 3:3, navyse uz druhy krat v tohtorocnom play-off...v piatok nas urcite caka zaujimavy hokej, len sa bojim aby sa to nezvrtlo a nebude na lade viac bitiek ako hokeja...

inak tohtorocne play-off sa mi celkom pozdava - plne zvratov - v stvrtfinale TN-MT, dve sedemzapasove semifinalove serie + zvrat z 1:3 na 4 v serii TN-BA a teraz toto finale...takto by to mohlo vyzerat kazdy rok Smile

v piatok nech vyhra...hokej...
Návrat hore
Retne
King
King

Založený: 01.08.2004

PríspevokZaslal: 09 Apr 2008, 23:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

Nemozne sa stalo skutonostou Very Happy Hokej bol opat super, nemalo to nic spolocne s prvymi dovma zapasmi v tejto serii cize chvalim... Asi najviac co stoji za zmienku je uz viditelne rozpolozenie psychiky Slovanistov, tak dufam ze im to este jeden zapas vydrzi Smile
Návrat hore
PACO8
Light Professional
Light Professional

Založený: 12.04.2006

PríspevokZaslal: 09 Apr 2008, 23:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

PACO8 napísal:
Nechcem malovat certa na stenu, ale aby sa nestalo ze to Kosice otocia rovnako ako Trencin proti Martinu. Tento rok bolo v play-off kopu zvratov.
To co som myslel zvacsa zo srandy sa pomaly stava realitou Confused .
Dnesny zapas som nevidel tak nemozem posudzovat hru Slovana ani Kosic, ale Cigerov koment na Youtube sa mi pacil Very Happy
Som velmi zvedavy na vyvrcholenie tohto vsetkeho. Dufam ze BA naberie posledne sily a v siedmom zapase na domacom lade zvitazi.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Murder_Inc
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 04.03.2008

PríspevokZaslal: 10 Apr 2008, 2:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

Neviem, ale mne to pripada tak, ze Slovan a Kosice sa akokeby dohodli a hraju na to, aby seriu natahovali. Vyzera to tak, akokeby chceli od divakov vyzdimat posledne prachy za vstupenky a sledovanost v TV...no proste si nemozem pomoct, ale tak mi to pripada. Sak z 3:0 vyrovnat seriu na 3:3...hmmm...No je to moj osobny nazor. Nemusite to brat vazne.
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 10 Apr 2008, 3:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

Taky nazor ani nikto nemoze brat, pretoze to co si napisal je totalna hlupost a neviem si nieco take ani predstavit. Zdravy rozum jednoducho take veci nepusti, nechyba ti logika??? Ci ty si myslis, ze len tak natahuju teraz seriu a zajtra to Kosice Slovanu pustia, pretoze Slovan bol prve tri zapasy o triedu lepsie a kedze Kosicania este chceli zarobit na vstupnom, tak to podla dohody takto natiahli??? Niekedy ma uz udivuje ake nezmyselne hluposti dokazu ludia napisat, obcas by stacilo sa nad tym zamysliet a radsej nic nepisat.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Murder_Inc
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 04.03.2008

PríspevokZaslal: 10 Apr 2008, 3:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

Sak hovorim, ze sa mi to tak zda. Tak som to zase nemyslel, ze by sa dohodli, ze kto vyhra, ale myslel som len na natahovani serii, ale to je jedno...moj nazor, no co uz. Uz radsej budem ticho Embarassed
Návrat hore
brm
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 02.11.2005

PríspevokZaslal: 10 Apr 2008, 9:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

Murder_Inc.. tiež som si to myslel, ale túto myšlienku vyvracia psychické nezvládnutie pondelkového zápasu bratislavských hokejistov. Keby vopred vedeli, že majú prehrať, tak by určite tak nefaulovali a určite by sa aj Cíger zdržal včerajšieho komentára..

//btw o Cígerovi som mal lepšiu mienku, ale asi som sa mýlil.. každému rupnú nervy, ale normálny človek sa dokáže ovládať.

Z môjho pohľadu bol včerajší hokej taký nemastný-neslaný, ale košickí hokejisti si na domácom ľade v posledný zápas sezóny splnili svoju povinnosť, čo je najdôležitejšie. Wink

btw.. včera akosi nebolo veľa fanúšikov zo slovanu, v sektore, ktorého fotka bola pastnutá na predošlej strane, mali vyhradené iba prvých cca 5-6 radov a zaplnili sa iba dva.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
den333
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 16.08.2006

PríspevokZaslal: 10 Apr 2008, 13:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ciger sa ukazal ze je velmi podobny svojim hracom...proste nezvladal ten psychicky natlak tak isto ako jeho hraci zbytocne faulovali pustali sa do bytiek...a ten Kropačov likvidacny faul to je fatk sila dal by som mu stop na par stretnuti Evil or Very Mad
Návrat hore
Peky05
Star
Star

Založený: 01.07.2007

PríspevokZaslal: 10 Apr 2008, 13:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kosice pekne som velmi spokojny,pekne zabojovali.Ked nevyhraju zajtra v Blave tak mi to nebide vydit lebo pre mna su uz teraz hrdinovia,ale verim ze vyhrame.
Návrat hore
erytrocyt
Moderátor
Moderátor

Stav: Prihlásený
Založený: 10.08.2006

PríspevokZaslal: 10 Apr 2008, 16:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

brm napísal:
//btw o Cígerovi som mal lepšiu mienku, ale asi som sa mýlil.. každému rupnú nervy, ale normálny človek sa dokáže ovládať.
Hlavne pred fanúšikmi a desiatkami tisíc divákmi pred obrazovkami. Takisto som o ňom mal lepšiu mienku.
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 10 Apr 2008, 17:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

Cigera nemam rad, ale nevidim nic zle na tom co povedal. Je dobre, ze si konecne otvoril niekto usta a takto to zhodnotil, navyse nepovedal nic vulgarne alebo nevhodne. Ved uz samo o sebe svedci aj to, ze vedenie ligy zakazuje hracom a funkcionarom vyjadrovat sa na adresu rozhodcov 24 hodin po skonceni zapasu. Na co je to dobre, ze niekto nemoze hned po zapase alebo na dalsi den povedat svoj nazor???
Návrat hore
vajda65
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 22.02.2005

PríspevokZaslal: 10 Apr 2008, 18:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

uplne zúrim ked niekto povie že naťahujú sériu. Jasné to že minulý rok vyhrali 4:0 si asi musia teraz vynahradiť, že?

Nikto by si v playoff nedovolil len tak pustiť zápas.

Jediné čo ma včera prekvapilo bol Kropáč vs Rudko Jendek.
Pamätám si ich ako spolu hrávali v Slovane, a teraz takto. Tam aj Rudko rozdal zopár rán.

Jedna na bradu a šiel k zemi.
Návrat hore
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Založený: 17.06.2006

PríspevokZaslal: 10 Apr 2008, 19:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

Hojko, keby vyhral Slovan, Cíger by bol ticho, praskli mu nervy a chcel si zanadávať. Navyše nepoužil ani jedno konkrétne obvinenie ani neuviedol žiadnu situáciu, takže výpovedná hodnota nulová. Ani nevedel poriadne rozprávať, bol to len ventil nič viac. Teda išlo hlavne o ten spôsob. Kto ale niekedy hral aspoň školské turnaje alebo nejakú ligu vie ako to chodí, najmä v takýchto zápasoch, nehovoriac o najvyššej hokejovej lige. Veľa ľudí ho tu súdi, ale myslím že práve je tu veľa takých, ktorí by zareagovali rovnako alebo podobne. Ja to beriem tak, že to patrí k tomu, stretávame sa s tým stále že niekto sa vie kontrolovať viac niekto menej. Najmä keď sa séria vyrovná z 3:0 na 3:3... Čo ja viem, netreba hneď z neho robiť najväčšieho kkta aj keď ho nezbožňujem, to isté sa môže stať každému, sú to emócie. Každý je len človek.
Návrat hore
Hossa1881
Light Professional
Light Professional

Založený: 31.07.2005

PríspevokZaslal: 10 Apr 2008, 20:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

raz niektori nadavaju na rozhodcu a ked ich trener posle do riti tak nadavate na trenera...srandovne to citat...Very Happy
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 57, 58, 59  Ďalšia
Strana 54 z 59

Prejdi na: