Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10

O športe...

Kto vyhra sezonu 2009/2010???

Kosice
23
26%
Slovan
24
27%
Zvolen
3
3%
Skalica
2
2%
Trencin
2
2%
Martin
19
21%
Banska Bystrica
5
6%
Nitra
6
7%
Zilina
0
Žiadne hlasovania
Poprad
6
7%

Celkom hlasov: 90

hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Taky nazor ani nikto nemoze brat, pretoze to co si napisal je totalna hlupost a neviem si nieco take ani predstavit. Zdravy rozum jednoducho take veci nepusti, nechyba ti logika??? Ci ty si myslis, ze len tak natahuju teraz seriu a zajtra to Kosice Slovanu pustia, pretoze Slovan bol prve tri zapasy o triedu lepsie a kedze Kosicania este chceli zarobit na vstupnom, tak to podla dohody takto natiahli??? Niekedy ma uz udivuje ake nezmyselne hluposti dokazu ludia napisat, obcas by stacilo sa nad tym zamysliet a radsej nic nepisat.
Murder_Inc
Star
Star

Príspevok od používateľa Murder_Inc »

Sak hovorim, ze sa mi to tak zda. Tak som to zase nemyslel, ze by sa dohodli, ze kto vyhra, ale myslel som len na natahovani serii, ale to je jedno...moj nazor, no co uz. Uz radsej budem ticho :oops:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Murder_Inc.. tiež som si to myslel, ale túto myšlienku vyvracia psychické nezvládnutie pondelkového zápasu bratislavských hokejistov. Keby vopred vedeli, že majú prehrať, tak by určite tak nefaulovali a určite by sa aj Cíger zdržal včerajšieho komentára..

//btw o Cígerovi som mal lepšiu mienku, ale asi som sa mýlil.. každému rupnú nervy, ale normálny človek sa dokáže ovládať.

Z môjho pohľadu bol včerajší hokej taký nemastný-neslaný, ale košickí hokejisti si na domácom ľade v posledný zápas sezóny splnili svoju povinnosť, čo je najdôležitejšie. ;)

btw.. včera akosi nebolo veľa fanúšikov zo slovanu, v sektore, ktorého fotka bola pastnutá na predošlej strane, mali vyhradené iba prvých cca 5-6 radov a zaplnili sa iba dva.
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

Ciger sa ukazal ze je velmi podobny svojim hracom...proste nezvladal ten psychicky natlak tak isto ako jeho hraci zbytocne faulovali pustali sa do bytiek...a ten Kropačov likvidacny faul to je fatk sila dal by som mu stop na par stretnuti :evil:
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

Kosice pekne som velmi spokojny,pekne zabojovali.Ked nevyhraju zajtra v Blave tak mi to nebide vydit lebo pre mna su uz teraz hrdinovia,ale verim ze vyhrame.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

brm napísal://btw o Cígerovi som mal lepšiu mienku, ale asi som sa mýlil.. každému rupnú nervy, ale normálny človek sa dokáže ovládať.
Hlavne pred fanúšikmi a desiatkami tisíc divákmi pred obrazovkami. Takisto som o ňom mal lepšiu mienku.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Cigera nemam rad, ale nevidim nic zle na tom co povedal. Je dobre, ze si konecne otvoril niekto usta a takto to zhodnotil, navyse nepovedal nic vulgarne alebo nevhodne. Ved uz samo o sebe svedci aj to, ze vedenie ligy zakazuje hracom a funkcionarom vyjadrovat sa na adresu rozhodcov 24 hodin po skonceni zapasu. Na co je to dobre, ze niekto nemoze hned po zapase alebo na dalsi den povedat svoj nazor???
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

uplne zúrim ked niekto povie že naťahujú sériu. Jasné to že minulý rok vyhrali 4:0 si asi musia teraz vynahradiť, že?

Nikto by si v playoff nedovolil len tak pustiť zápas.

Jediné čo ma včera prekvapilo bol Kropáč vs Rudko Jendek.
Pamätám si ich ako spolu hrávali v Slovane, a teraz takto. Tam aj Rudko rozdal zopár rán.

Jedna na bradu a šiel k zemi.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Hojko, keby vyhral Slovan, Cíger by bol ticho, praskli mu nervy a chcel si zanadávať. Navyše nepoužil ani jedno konkrétne obvinenie ani neuviedol žiadnu situáciu, takže výpovedná hodnota nulová. Ani nevedel poriadne rozprávať, bol to len ventil nič viac. Teda išlo hlavne o ten spôsob. Kto ale niekedy hral aspoň školské turnaje alebo nejakú ligu vie ako to chodí, najmä v takýchto zápasoch, nehovoriac o najvyššej hokejovej lige. Veľa ľudí ho tu súdi, ale myslím že práve je tu veľa takých, ktorí by zareagovali rovnako alebo podobne. Ja to beriem tak, že to patrí k tomu, stretávame sa s tým stále že niekto sa vie kontrolovať viac niekto menej. Najmä keď sa séria vyrovná z 3:0 na 3:3... Čo ja viem, netreba hneď z neho robiť najväčšieho kkta aj keď ho nezbožňujem, to isté sa môže stať každému, sú to emócie. Každý je len človek.
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

raz niektori nadavaju na rozhodcu a ked ich trener posle do riti tak nadavate na trenera...srandovne to citat...:D
brm
Darca
Darca

Hossa1881.. tu nejde o to, že koho.. ale že ako.. ;) Vraj dávali v TV, že za to lapil 10000sk pokutu?
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ako to povedal? je pravda ze pracovali emocie ale ved ich poslal do riti...vsak to nieje nejak vulgarne, a navyse(aj ked nemyslim na toto PO, skorej zakladna cast) ma pravdu
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Ako bolo spominane, ten Cigerov vyrok bol cisto ventil, ve dnes hovorili ze na tlacovke uz bol kludny...

Tak rano sa vstava, ide sa do Blavy :D , podla odhadov nas bude asi 200, tak dufam ze aspon cez prerusenie nas bude pocut, aj ked Blavacky fanklub stoji sa ... :woa:

Viem ze z ust kosicana nazor na dohody ohladom zapasov nemaju ziadnu hodnotu, ale je to podla mna neskutocny bullshit...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

brm: Pokuta 10 000 je stanovena, dostal ju aj Kapus teraz pocas finale.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Slovan je majster. Košice, nič moc. Začali hrať až po tých góloch. Ale bolo neskoro.
brm
Darca
Darca

njn.. ale aspoň im ten titul len tak ľahko neprišiel.. stál ich dosť nervov a 10000sk.. :D

btw.. gratulujem..
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

slovan ma dalsi zasluzeny titul 8)
buduci rok sa tesime na dalsi :D
tento rok najkrajsie cele playoff ake kedy slovensko zazilo :)
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

SLOVAN :D :D
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

SLOVAN :hokej2: :posilka1: :aasmile29: :smt112, ale ako sa hovorí Sláva víťazom česť porazeným.
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

sice to nebol krasny zapas, ale pekne vyvrcholenie sezony a najma obe semifinale a stvrtfinale mt-tn by kvalitov obstali aj s porovnani so severskymi ligami....fakt som po dlhom case pozeral skoro kazdy hokej jupiiiii
Zamknuté