Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Taky nazor ani nikto nemoze brat, pretoze to co si napisal je totalna hlupost a neviem si nieco take ani predstavit. Zdravy rozum jednoducho take veci nepusti, nechyba ti logika??? Ci ty si myslis, ze len tak natahuju teraz seriu a zajtra to Kosice Slovanu pustia, pretoze Slovan bol prve tri zapasy o triedu lepsie a kedze Kosicania este chceli zarobit na vstupnom, tak to podla dohody takto natiahli??? Niekedy ma uz udivuje ake nezmyselne hluposti dokazu ludia napisat, obcas by stacilo sa nad tym zamysliet a radsej nic nepisat.
-
Murder_Inc
Star
Murder_Inc.. tiež som si to myslel, ale túto myšlienku vyvracia psychické nezvládnutie pondelkového zápasu bratislavských hokejistov. Keby vopred vedeli, že majú prehrať, tak by určite tak nefaulovali a určite by sa aj Cíger zdržal včerajšieho komentára..
//btw o Cígerovi som mal lepšiu mienku, ale asi som sa mýlil.. každému rupnú nervy, ale normálny človek sa dokáže ovládať.
Z môjho pohľadu bol včerajší hokej taký nemastný-neslaný, ale košickí hokejisti si na domácom ľade v posledný zápas sezóny splnili svoju povinnosť, čo je najdôležitejšie.
btw.. včera akosi nebolo veľa fanúšikov zo slovanu, v sektore, ktorého fotka bola pastnutá na predošlej strane, mali vyhradené iba prvých cca 5-6 radov a zaplnili sa iba dva.
//btw o Cígerovi som mal lepšiu mienku, ale asi som sa mýlil.. každému rupnú nervy, ale normálny človek sa dokáže ovládať.
Z môjho pohľadu bol včerajší hokej taký nemastný-neslaný, ale košickí hokejisti si na domácom ľade v posledný zápas sezóny splnili svoju povinnosť, čo je najdôležitejšie.
btw.. včera akosi nebolo veľa fanúšikov zo slovanu, v sektore, ktorého fotka bola pastnutá na predošlej strane, mali vyhradené iba prvých cca 5-6 radov a zaplnili sa iba dva.
-
hojko
Site Admin
Cigera nemam rad, ale nevidim nic zle na tom co povedal. Je dobre, ze si konecne otvoril niekto usta a takto to zhodnotil, navyse nepovedal nic vulgarne alebo nevhodne. Ved uz samo o sebe svedci aj to, ze vedenie ligy zakazuje hracom a funkcionarom vyjadrovat sa na adresu rozhodcov 24 hodin po skonceni zapasu. Na co je to dobre, ze niekto nemoze hned po zapase alebo na dalsi den povedat svoj nazor???
-
vajda65
Medium Professional
uplne zúrim ked niekto povie že naťahujú sériu. Jasné to že minulý rok vyhrali 4:0 si asi musia teraz vynahradiť, že?
Nikto by si v playoff nedovolil len tak pustiť zápas.
Jediné čo ma včera prekvapilo bol Kropáč vs Rudko Jendek.
Pamätám si ich ako spolu hrávali v Slovane, a teraz takto. Tam aj Rudko rozdal zopár rán.
Jedna na bradu a šiel k zemi.
Nikto by si v playoff nedovolil len tak pustiť zápas.
Jediné čo ma včera prekvapilo bol Kropáč vs Rudko Jendek.
Pamätám si ich ako spolu hrávali v Slovane, a teraz takto. Tam aj Rudko rozdal zopár rán.
Jedna na bradu a šiel k zemi.
Hojko, keby vyhral Slovan, Cíger by bol ticho, praskli mu nervy a chcel si zanadávať. Navyše nepoužil ani jedno konkrétne obvinenie ani neuviedol žiadnu situáciu, takže výpovedná hodnota nulová. Ani nevedel poriadne rozprávať, bol to len ventil nič viac. Teda išlo hlavne o ten spôsob. Kto ale niekedy hral aspoň školské turnaje alebo nejakú ligu vie ako to chodí, najmä v takýchto zápasoch, nehovoriac o najvyššej hokejovej lige. Veľa ľudí ho tu súdi, ale myslím že práve je tu veľa takých, ktorí by zareagovali rovnako alebo podobne. Ja to beriem tak, že to patrí k tomu, stretávame sa s tým stále že niekto sa vie kontrolovať viac niekto menej. Najmä keď sa séria vyrovná z 3:0 na 3:3... Čo ja viem, netreba hneď z neho robiť najväčšieho kkta aj keď ho nezbožňujem, to isté sa môže stať každému, sú to emócie. Každý je len človek.
Ako bolo spominane, ten Cigerov vyrok bol cisto ventil, ve dnes hovorili ze na tlacovke uz bol kludny...
Tak rano sa vstava, ide sa do Blavy
, podla odhadov nas bude asi 200, tak dufam ze aspon cez prerusenie nas bude pocut, aj ked Blavacky fanklub stoji sa ...
Viem ze z ust kosicana nazor na dohody ohladom zapasov nemaju ziadnu hodnotu, ale je to podla mna neskutocny bullshit...
Tak rano sa vstava, ide sa do Blavy
Viem ze z ust kosicana nazor na dohody ohladom zapasov nemaju ziadnu hodnotu, ale je to podla mna neskutocny bullshit...