|
|
|
| Autor |
Správa |
EnQuist Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.12.2007 Príspevky: 30
Zaslal: 04 Jan 2008, 21:36 Predmet: SPOMIENKY NA GOTEBORG 2002 |
|
|
| Viem,že je to už 5 rokov ale dnes som videl video ako sme sa stali majstrami sveta,pamatáte sa ešte aké to bolo ? hneď na začiatku,keď sa to začalo slová komentátora " JANO CHYTÁ aj 5-TY NÁJAZD" a následne na to " Náš naj-produktívnejši obranca,a rozbieha sa Trenčiansky rodák,Riško nech ti vyjde....DÁVA GÓÓL,SME VO FINÁLE RUSKO-SLOVENSKO, SOBOTA 11.MÁJA 2002.Spomínate ? ako sme všetci,s napatím sledovali priamy prenos ? 18 minúta a 46 sekunda stav 3:3 a teraz tie hádam najkrajšie slová komentátora " A už je Prokopievova formácia,Zatonskyj pred bránou číha nepríjemny Sušinskyj,pozor na nich ale zmocnili sme sa puku,PÁLFY môže ísť dopredu,naľavo ma BONDRU,BONDRA !!! GÓÓÓÓÓÓL,DÁVA GÓÓÓL,GÓÓÓÓL." 100,sekúnd pred koncom sme zmenili skóre na 4-3 a Slovenský národ žil,všetko burácalo..stále keď to vidím mám slzy v očiach. Rád by som vedel vaše spomienky a názory.Dakujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sagittarius Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.02.2007 Príspevky: 840 Bydlisko: Do nekonečna a ešte ďalej Karma: 
|
Zaslal: 04 Jan 2008, 21:38 Predmet: |
|
|
| Ale máš tam trocha nepresností... |
|
| Návrat hore |
|
 |
EnQuist Amateur

Zaslal: 04 Jan 2008, 21:40 Predmet: |
|
|
| ano viem,ale pisal som to len tak...pre informacie ciastocne,len chcem vediet tie otazky dolu.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Steju Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.04.2007 Príspevky: 635 Bydlisko: starlit sea Karma: 
|
Zaslal: 04 Jan 2008, 22:17 Predmet: |
|
|
jasne, najazdy proti svedom si obcas pozriem na youtube, trochu skratene finale mam na PC... krasa, tiez sa mi tlacia slzy do oci :] a spominam si na to celkom dobre, sledoval som snad vsetky zapasy - vsetky doma. (dnes by to bolo inak ), bolo to uzasne ajked by to chcelo cele zapasy.. no, asi si ich idem zohnat :]
"...a posielame svedov do...! ... do boja o tretie miesto..." |
|
| Návrat hore |
|
 |
EnQuist Amateur

Zaslal: 04 Jan 2008, 22:57 Predmet: |
|
|
| Steju napísal: |
jasne, najazdy proti svedom si obcas pozriem na youtube, trochu skratene finale mam na PC... krasa, tiez sa mi tlacia slzy do oci :] a spominam si na to celkom dobre, sledoval som snad vsetky zapasy - vsetky doma. (dnes by to bolo inak ), bolo to uzasne ajked by to chcelo cele zapasy.. no, asi si ich idem zohnat :]
"...a posielame svedov do...! ... do boja o tretie miesto..." |
ano ak by som ta mohol poprosit,dal by si mi potom vediet ak by si zohnal tie zapasy ? najma semifinale SVK-SWE.dik |
|
| Návrat hore |
|
 |
IZZi-BA Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.04.2007 Príspevky: 659 Bydlisko: BA zatial Karma: 
|
Zaslal: 04 Jan 2008, 22:57 Predmet: |
|
|
| slovensky tym neni velmi pozmeneny ako z goteborgu ved kludne mozme byt majstrami ved mame stale hviezdy co tam boli a este Svatos Meszaros Budaj... ved mozme byt kludne majstrami znovu len treba taku bojovnost a take srdce na to |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 1857 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 05 Jan 2008, 0:40 Predmet: |
|
|
myslim ze vela ludi si finale nahravalo na video, ja osobne mam rip z dvdcka ktore vydalo STV, btw to DVD vyzeralo otrasne... (nedam, nepoziciam, nepredam ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2633
Zaslal: 05 Jan 2008, 0:46 Predmet: |
|
|
STV vydalo DVD z finále ?
Keď som v " zlatom fonde " zisťoval info , odpísali mi , že majú jedine zostrihy MS Goteborg 2002 a dokonca iba na VHS |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 1857 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 05 Jan 2008, 0:51 Predmet: |
|
|
mam dvdrip a mna uz nezaujima ci bolo DVD a odkial bolo ale mam v takej verzii aj bronz proti Cechom..
+ teraz som si spomenul ze v case ked som chodil do carrefouru tak pustali dvdcko (alebo co to bolo) na plazme pri vchode, takze neviem |
|
| Návrat hore |
|
 |
jimino Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.08.2006 Príspevky: 711 Bydlisko: Downing street Karma: 
|
Zaslal: 05 Jan 2008, 3:26 Predmet: |
|
|
| IZZi-BA napísal: |
| kludne mozme byt majstrami |
ale po prvy krat je to vzdy najzaujimavejsie a najdojemnejsie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2776 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 05 Jan 2008, 3:40 Predmet: |
|
|
| Aj sex je prvykrat cosi ine ako 501vý krát. Ja mam to video bookmarknute a sem tam vyronim slzicku.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sajmon Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.06.2005 Príspevky: 2707 Bydlisko: Slovak Republic Karma: 
|
Zaslal: 05 Jan 2008, 11:20 Predmet: |
|
|
| Prvykrat. asi 2 roky nato, som si pozrel video z finale a musim povedat ze zimomriavky ma neobisli |
|
| Návrat hore |
|
 |
Setton Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2008 Príspevky: 14 Bydlisko: Snina Karma: 
|
Zaslal: 05 Jan 2008, 11:38 Predmet: |
|
|
| To je čosi jedinečné, také niečo človek zažije len raz.. A slovenský fanúšik.. Veľa príležitostí na oslavy v budúcnosti mať nebude, hokej ovládne Kanada a Rusko, kt. majú najlepšie talenty. |
|
| Návrat hore |
|
 |
EnQuist Amateur

Zaslal: 05 Jan 2008, 17:09 Predmet: |
|
|
| Ako napisal Ibiza-Ba,sa mi zda..treab mat srdce,to bojovne srdce...velmi dobre si pamatam napr, na Duska Mila...jeho usmev a stastie na tvari,alebo Janka Lasaka v brane,Vlada Orsagha ked vybehol z trestnej a strelil....Ziga Palfyho,a vela dalsich...ale to najlepsie srdce,alespon mne sa tak zdalo,Gentleman nad gentlemanov,i ked sa narodil na ukrajine ale srdcom slovak..Peto Bondra,nieco nadherne..ale stali sme sa majstarami sveta,to malicke Slovensko porazilo tych najlepsich z najlepsich,Rusov,Svedov,Cechov uz nebudeme len malickou prekazkou ostatnych uz sme sa stali rovnocenym superom.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13944 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 05 Jan 2008, 17:25 Predmet: |
|
|
| Pri pozerani tohoto videa, alebo pocuvani zvuku, alebo akejkolvek myslienke na ten gol asi kazdemu beha mraz po chrbte. Mne takisto. Finale som sledoval v Martine na namesti pred galeriou a pamatam si, ze ked dal bondra gol tak som so slzami v ociach objimal a dvihal spoluziaka... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|