SPOMIENKY NA GOTEBORG 2002
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
upsi, tak to sry...schw33k napísal:Mám na mysli " Zlatí chlapci z Goteborgu " alebo tak nejak ...
Išlo o všetky skrátené zápasy od základnej skupiny až po finále, ale len z Goteborgu
re:majstrovstva sveta 2002
jasne ze si nato spominam doma mam aj video ako sme sa tsali majstrami sveta...a dost casto si ho pozeram...a najradsej spominam na Petra bondru....a na ten gol proti kanade sekundu pred koncom druhej casti a ten finalovi bol tiez excelentny...Peto nam pomohol vtych najtazsich chvilach....takisto aj ked sme boli bronzovy to uz pod vedenim Hossu....ale aj tak si myslim ze nikto nema a ani nebude mat na taktiku Filca ten vedel urobit taky tim ako nikto nikdy prednim....
Pamatam sa nato, dost dobre. Ako sme s napatim sedeli pred TV a zrazu sme vsetci doma vyskocili a zvrieskli goooool!!!! Bolo to super, jedna vec co ma mrzi ze som mal asi len 9/10 roko, cize som si to tak neuzil ,teraz by som uz zabehol do nejakeho podnikus kamaratmi a bola by vacsia zabava
Jak som ja zavidel tym co ukazovali z Blavi v meste pod velkou obrazovkou, to bola parada vzdy som im zavidel
A priznam sa aj ja ze stale sa mi hrnu slzy do oci ked to pozeram.
A este taka spomienka ked som to nevydrzal a musel som ist curat pocas zapasu a v hajzli sme mali otvorene okno a ja si tak curam a odrazu pocujem z vonku zo sidliska z niekolych okien GOOOOOOOL! Hned som vedel , ze sme dali gol
Toto video je dobre a najviac sa mi paci, ako komentator na konci hovori, Slovensko vyhraaava a posiela Svedov...........do boja o tretie miesto

Edit.............a asi najkrajsie video este krajsich golov s peknou pesnickou (ktorej text si stale pamatam
) a som sa skoro rozplakal a citim zimomriavky po celom tele 
Jak som ja zavidel tym co ukazovali z Blavi v meste pod velkou obrazovkou, to bola parada vzdy som im zavidel
A este taka spomienka ked som to nevydrzal a musel som ist curat pocas zapasu a v hajzli sme mali otvorene okno a ja si tak curam a odrazu pocujem z vonku zo sidliska z niekolych okien GOOOOOOOL! Hned som vedel , ze sme dali gol
Toto video je dobre a najviac sa mi paci, ako komentator na konci hovori, Slovensko vyhraaava a posiela Svedov...........do boja o tretie miesto
Edit.............a asi najkrajsie video este krajsich golov s peknou pesnickou (ktorej text si stale pamatam
-
Začiatok Konca
Professional
Hej...bolo to prekrásne..ešte aj teraz..a to som si len čítal prvý príspevko mi behal mráz po tele..Bolo to neskutočne nádherné..bol som doma..a pamätám si na to..ako by to bolo včera..krásny pocit..Ešte aj to video..len zimomriavky..aj po toľkých rokoch..Hej..komentátor sa trošku preriekol..
ale bolo to super.. fakt krásne.. 
Ďakujeme chlapci

Ďakujeme chlapci
Re: SPOMIENKY NA GOTEBORG 2002
NO nie si sam , po precitani prveho postu som mal aj ja dost.EnQuist napísal:stále keď to vidím mám slzy v očiach.
Ani by som nepoveal ze to uz je 5 rokov, no asi, vtedy som este hraval hokej tak to bolo super, sam som sa aj dotkol toho zlateho kovu ktory sme ziskali, pretoze som vtedy hraval s Jakubom Bacom, synom Jergusa Bacu tak on nam kazdemu v muztstve daroval podpis kartu s venovanim od kazdeho hraca ktory vtedy hral na MS. Pekne spomienky
hviezdy už nemame.........nie ako tedy................a nedal bondra nahodou gol 20sekund dokonca namiesto 100??...................ale uvidime konečne sa toho chytil dobry trener nie ty dvaja ko.....ti ........predtym..........myslim ze tento rok aspon do prve 6 by sme sa určite mohli dostať...........a dufam ze aj nejaku medajlu donesieme.....no ale ako ste vraveli určite to už nebude take ako predtym ..................a komentator nemal chybu
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja som pozeral ten dvdrip asi tak pred polrokom mam ho doma na pc
Bol som ako na ihlach ked som to pozeral.. ten pocit byt najlepsim je uzasny, vtedy bol tym parta uzasnych chalanov ktory isli za svojim cielom hlavou a srdcom...
Keby sa to este podarilo...
Haluz je aj video po zapase, kde Visnovsky povedal take daco: "Tam maju kur*y ruske!"
Imho ten den zili ulice, zil snad kazdy, kazdy mohol s hrdostou povedat SLOVENSKO JE NAJ
Bol som ako na ihlach ked som to pozeral.. ten pocit byt najlepsim je uzasny, vtedy bol tym parta uzasnych chalanov ktory isli za svojim cielom hlavou a srdcom...
Keby sa to este podarilo...
Haluz je aj video po zapase, kde Visnovsky povedal take daco: "Tam maju kur*y ruske!"
Imho ten den zili ulice, zil snad kazdy, kazdy mohol s hrdostou povedat SLOVENSKO JE NAJ