SPOMIENKY NA GOTEBORG 2002
SPOMIENKY NA GOTEBORG 2002
Viem,že je to už 5 rokov ale dnes som videl video ako sme sa stali majstrami sveta,pamatáte sa ešte aké to bolo ? hneď na začiatku,keď sa to začalo slová komentátora " JANO CHYTÁ aj 5-TY NÁJAZD" a následne na to " Náš naj-produktívnejši obranca,a rozbieha sa Trenčiansky rodák,Riško nech ti vyjde....DÁVA GÓÓL,SME VO FINÁLE RUSKO-SLOVENSKO, SOBOTA 11.MÁJA 2002.Spomínate ? ako sme všetci,s napatím sledovali priamy prenos ? 18 minúta a 46 sekunda stav 3:3 a teraz tie hádam najkrajšie slová komentátora " A už je Prokopievova formácia,Zatonskyj pred bránou číha nepríjemny Sušinskyj,pozor na nich ale zmocnili sme sa puku,PÁLFY môže ísť dopredu,naľavo ma BONDRU,BONDRA !!! GÓÓÓÓÓÓL,DÁVA GÓÓÓL,GÓÓÓÓL." 100,sekúnd pred koncom sme zmenili skóre na 4-3 a Slovenský národ žil,všetko burácalo..stále keď to vidím mám slzy v očiach. Rád by som vedel vaše spomienky a názory.Dakujem
-
Sagittarius
Guru
jasne, najazdy proti svedom si obcas pozriem na youtube, trochu skratene finale mam na PC... krasa, tiez sa mi tlacia slzy do oci :] a spominam si na to celkom dobre, sledoval som snad vsetky zapasy - vsetky doma. (dnes by to bolo inak
), bolo to uzasne
ajked by to chcelo cele zapasy.. no, asi si ich idem zohnat :]
"...a posielame svedov do...! ... do boja o tretie miesto..."
ano ak by som ta mohol poprosit,dal by si mi potom vediet ak by si zohnal tie zapasy ? najma semifinale SVK-SWE.dikSteju napísal:jasne, najazdy proti svedom si obcas pozriem na youtube, trochu skratene finale mam na PC... krasa, tiez sa mi tlacia slzy do oci :] a spominam si na to celkom dobre, sledoval som snad vsetky zapasy - vsetky doma. (dnes by to bolo inak), bolo to uzasne
ajked by to chcelo cele zapasy.. no, asi si ich idem zohnat :]
Ako napisal Ibiza-Ba,sa mi zda..treab mat srdce,to bojovne srdce...velmi dobre si pamatam napr, na Duska Mila...jeho usmev a stastie na tvari,alebo Janka Lasaka v brane,Vlada Orsagha ked vybehol z trestnej a strelil....Ziga Palfyho,a vela dalsich...ale to najlepsie srdce,alespon mne sa tak zdalo,Gentleman nad gentlemanov,i ked sa narodil na ukrajine ale srdcom slovak..Peto Bondra,nieco nadherne..ale stali sme sa majstarami sveta,to malicke Slovensko porazilo tych najlepsich z najlepsich,Rusov,Svedov,Cechov uz nebudeme len malickou prekazkou ostatnych uz sme sa stali rovnocenym superom..
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ale ano, len to nebola STV tusim..kupoval som to pre brata, pockaj mam aj linkschw33k napísal:STV vydalo DVD z finále ?
Keď som v " zlatom fonde " zisťoval info , odpísali mi , že majú jedine zostrihy MS Goteborg 2002 a dokonca iba na VHS
keby sa nam daco taketo stane aj vo futbale keby sa dostaneme aspon na daky svetovy alebo europsky sampionat to by bolo daco uzasne pri hokeji ktory neni u mna sport cislo 1 mi behal mraz po chrbte a este aj beha ked si na to spomeniem a co by to bolo pri futbale.... no ja neviem to co na tom turnaji ukazali to nikdy nikdo nezabudne od vtedy som hrdy ze som slovak
Ano podobne,my sme sedeli v jednom bare bolo tam asi 200 ludi a ked dal Bondra gol..tak vsetci hukali a ja som padol na kolena a so slzami v ociach som bozkaval slovensku vlajku a reval som na plne hrdlo GOOOOOOLL,a hukal som,reval,plakal,smial sa,proste vsetko emocionalne vypatie vyslo zo mna von....a veril v jedno,porazime RUSOV..a stalo sa. Nasledne na to,ked komentator oznamil 5.milionom slovakom ze sme majstrami sme vsetci plakali od stastia,a objimali,revali,hukali atd... a zabudol som dodat,od toho momentu teda od Petovho golu tam cca 200.ludi robilo to zname...We Will Rock You,to bolo tiez pekne
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
mierne OT, ale aj tak..ja som tiez skor futbalovy fanusik,ale akurat sme sa vcera s kamaratom zhodli, ze ak by sa mal robit rebricek najvyznamnejsich sportovych udalosti tak Artmediu by sme dali na prve miesto a to dokonca aj pred Goteborg, pre mna nieco uzasne..tym nechcem podcenovat vitazstvo na ms v goteborguIZZi-BA napísal:...
Mám na mysli " Zlatí chlapci z Goteborgu " alebo tak nejak ...Key5ers0ze napísal:ale ano, len to nebola STV tusim..kupoval som to pre brata, pockaj mam aj linkhttp://www.forzashop.sk/ganet/forza/mus ... 82002c796e
Išlo o všetky skrátené zápasy od základnej skupiny až po finále, ale len z Goteborgu