Stretko
Das par boroviciek a hned sa rozhovorisShamway napísal:Ked vas tam bude uz tolko tak sa hadam aj ja objavimale hlavny recnik bude musiet byt niekto iny
![]()
ALe nepoznam ani jedneho zvas takze najvyssi alebo najvyraznejsi nech mam nejakou hojko vlajockou
Inak podnik vyberajte radsej vy, ja mam najlepsie skusenosti s Nebrou, len tam sa asi tolki nepomestime.
Potom poznam este Beer pub, len ten je tusim trochu drahsi a neplnoleti by museli byt asi na nealku
Prvotne stretko by som privital kdesi v okoli Hlavnej ulice, kedze sa mi z autobusovej stanice nechce chodit velmi daleko
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Postni fotku.
//autoeditácia príspevku ( 13 Dec 2008, 15:37 )
!
//autoeditácia príspevku ( 13 Dec 2008, 15:37 )
Neboj Goťar, my po teba aj s fRuxom radi pridemeGothaR napísal:Das par boroviciek a hned sa rozhovoris
Inak podnik vyberajte radsej vy, ja mam najlepsie skusenosti s Nebrou, len tam sa asi tolki nepomestime.
Potom poznam este Beer pub, len ten je tusim trochu drahsi a neplnoleti by museli byt asi na nealku
Prvotne stretko by som privital kdesi v okoli Hlavnej ulice, kedze sa mi z autobusovej stanice nechce chodit velmi dalekoAlebo ak ma niekto dobry tip na podnik niekde dalej, tak dojdem rovno tam, len sa mi nechce vrcat kdesi od Maratonca az na zaciatok Hlavnej.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Fabo
Hardcore addict
Irish mi pride celkom fajn. Btw, zohnal som si cestu domov kapku skor, tympadom by som mohol mozno aj ten stvrtok..
//autoeditácia príspevku ( 13 Dec 2008, 19:14 )
No a aby som teda doplnil ze kto koho pozna, takze pridavam miraka a gothara, smejo teba nie som isty ci spoznam, snina bola davno
niekto z vzdialenejsieho okolia KE sa nechce pridat? PO napriklad?
//autoeditácia príspevku ( 13 Dec 2008, 19:14 )
No a aby som teda doplnil ze kto koho pozna, takze pridavam miraka a gothara, smejo teba nie som isty ci spoznam, snina bola davno
niekto z vzdialenejsieho okolia KE sa nechce pridat? PO napriklad?
A co tak pred malym Tescom? Kto pride skor, ten moze pockat vo vnutri a potom len vybehnut vonmoosha napísal:Ale to ze kam ideme dohodneme tam, ale kde sa STRETNEME. Navrhujem Maratonca, lebo tam mi ide z Jazera 9, ale aj autobusova stanica/Osloboditelov nevadi.
-
Fabo
Hardcore addict
Skor ako kedy? Bol urceny cas?
Inak ja planujem este pred stretkom zajst do Baľšoj Ložky na boršč a stakana staličnoj, takze za prve sa bude blbo odhadovat presny cas kedy budem volny tak aby som potom polhodinu niekde nestepoval a zaroven aby som vas nenahanal s meskanim, a za druhe, ak by sa niekto chcel pridat budem rad.
Inak ja planujem este pred stretkom zajst do Baľšoj Ložky na boršč a stakana staličnoj, takze za prve sa bude blbo odhadovat presny cas kedy budem volny tak aby som potom polhodinu niekde nestepoval a zaroven aby som vas nenahanal s meskanim, a za druhe, ak by sa niekto chcel pridat budem rad.