Prave som nad tym rozmyslal. Toto obdobie pred Vianocami uz asi nie je vela casu. Cez tyzden je to passe a cez vikend uz mam program. Cize asi az po novom roku.
takisto sa chystam +- 4ho do Prahy... tak pripadne apelujem na ostatnych Prahojkacov aby sa tiez vynadrili, ze by sme si dali poslednu pitku pred skuskami?
Zaroven pridavam najaktualnejsie foto co mam k dispozicii
No tak pershinga spoznam urcite, aj kolaca, to nebude problem. Prinajhorsom mame telefony, ze. To mi pripomina, GothaR, pisni mi na ICQ alebo do SS slovenske cislo...
Ale to ze kam ideme dohodneme tam, ale kde sa STRETNEME . Navrhujem Maratonca, lebo tam mi ide z Jazera 9, ale aj autobusova stanica/Osloboditelov nevadi.
moosha napísal:Ale to ze kam ideme dohodneme tam, ale kde sa STRETNEME . Navrhujem Maratonca, lebo tam mi ide z Jazera 9, ale aj autobusova stanica/Osloboditelov nevadi.
A co tak pred malym Tescom? Kto pride skor, ten moze pockat vo vnutri a potom len vybehnut von Ale ja som za hocico v blizkom okoli Hlavnej, no ak bude vacsina za nejake ine miesto (Maratonec), tak samozrejme nemam problem dojst tam.
Inak ja planujem este pred stretkom zajst do Baľšoj Ložky na boršč a stakana staličnoj, takze za prve sa bude blbo odhadovat presny cas kedy budem volny tak aby som potom polhodinu niekde nestepoval a zaroven aby som vas nenahanal s meskanim, a za druhe, ak by sa niekto chcel pridat budem rad.
MOZNO by sme stretko mohli spojit s navstevou Datacomu a kupou noveho kompu pre mna . Cash by aj bol (40-50k), a odborneho poradenstva mam viac nez dost. Len jak to dotrepat na Jazero...
jake neskoro, o 21 by som az dal a naco fotky, co vam uz nacisto?
Ja prihlasujem mozno aj The Devila, a suhlasim stym ze sa stretneme a potom sa dohodneme...
pershing napísal:jake neskoro, o 21 by som az dal a naco fotky, co vam uz nacisto?
Ja prihlasujem mozno aj The Devila, a suhlasim stym ze sa stretneme a potom sa dohodneme...
No ja musim o desiatej koncit kvoli autobusu
Vobec sa nebranim zaciatku o tej stvrtej, ved doma aj tak nebude co robit a o stvrtej je aj tak uz tma, navyse potom budeme skor doma