|
|
|
| Autor |
Správa |
Stenky Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.02.2005 Príspevky: 1018 Bydlisko: VsadeDoma,DobreNajlepsie Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 21:08 Predmet: |
|
|
Zite Punkom : prijem mam platit mu mi nerobi problem ale prijde mi to ako ty hovoris chore. partiu pocitacovu ma ale seci su z ceska cize sa stretavaju jedine na nete. len parkrat v lete chodia na chaty.
ako mne je aj trocha luto ze nema s kym a co ale on je uz dospely a keby to chcel zmenit urcite by vedel. ma kamaratov v skole s ktorymi sa dost kamarati boli aj parkrat vonku, len jemu sa podlamna nic nechce a ked ho oni nezavolaju tak on nic nepodnikne.... jemu celkom vyhovuje sediet doma a hrat sa.
ja som nemyslel ze by s kamaratkou chodieval von, len aby mu raz a navzdy dohovorila nech zmeni pristup
ale to len v pripade ze moj dohovor zlyha
Dejmi John: nemame klasicke dvere. mame take posuvne na klajnice, tam nic nezamknem
ampex: pokusim sa dako nehadavo nevycitavo diplomaticky o pokec s nim. snad z toho daco vzide |
|
| Návrat hore |
|
 |
curious Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2008 Príspevky: 288 Bydlisko: SomewhereOverTheRainbow Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 21:20 Predmet: |
|
|
fakt ma 22? tak mu pozháňaj nejaké nové hry,filmy...nech sa zavrie do izby a neotravuje,ale fakt by si sa s ním mal skúsiť porozprávať( keď má 22, tak by mal pochopiť) že chceš byť s frajerkou sám a že ti nie je príjemné keď tam sliedi...vysvetli mu,že ak on bude mať frajerku tiež mu nebude príjemné, keď naňho budeš zírať keď budú spolu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sagittarius Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.02.2007 Príspevky: 968 Bydlisko: Do nekonečna a ešte ďalej Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 21:59 Predmet: |
|
|
| Gangy napísal: |
| Ked je prilis asocialny na to aby si nasiel konicek ktory by vykonaval mimo domu, skus mu ho najst ty a potom mu ho nenapadne nanutit. |
Myslím, že on už aj koníček má a ako vidím tak ho dosť baví.
A k téme, skús ísť normálne s ňou nejakej miestnosti v byte, kde brat nechodí, hádam až taký blbý nebude, že príde za vami sliediť, keď to už budete...a ak hej nemám slov...
Pochopím, keby si bol mladšia sestra a bojí sa o teba...ale takto...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
turtlak69 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2007 Príspevky: 2412 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 22:05 Predmet: |
|
|
podla mna by odisiel keby zacnete nieco v sukromi vo volnej izbe. ak by mu to neprislo trapne, ze on sa hra wowko a o stenu mu bucha postel v pravidelnych intervaloch, tak uz by mu nebolo pomoci. tiez velmi pochybujem, ze keby vas pristihol, tak by spravil nieco ine ako rychlu otocku na pate a odchod.
ale mozme to brat aj z opacnej strany. on je vlastne vasa antikoncepcia. takze v konecnom dosledku mu mozes byt vdacny a mal by si mu este platit cca 600sk mesacne za jeho 100%-tne sluzby a spolahlivost  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4548
Zaslal: 06 Máj 2008, 22:11 Predmet: |
|
|
Ja som podobny tvojmu bratovi akurat ze niesom otravny, proste ak mame doma navstevu ktora sa netyka mna tak sa nezaujimam, pozdravim a idem dalej, nestaram sa, ale brat ma uz viac krat ziadal ci by som nemohol na 2 dni odist mimo domu ze si chce priviezt kamosku tak som isiel dakde prec a po 2 dnoch sa vratil domov a vec vybavena...
ale ked mam pravdu povedat nemozes ho vyhodit z domu len tak, proste ale ak vas otravuje tak ho prikovaj ku pocitacu a nech tam hraje po celu dobu co mas navstevu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
2Pacaveli Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2006 Príspevky: 3250 Bydlisko: DeathRow Records Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 22:24 Predmet: |
|
|
ako zitepunkom pisal, ked ho posielas vonku, posielas ho do nudy... ked nema ziadnych kamaratov, sam chodit do kina a pod... no, dost neprijemne jedine, ako bolo spominane, nejak mu povedat, ze by si nieco nasiel (hocico, co by ho bavilo, to snad musi nieco take existovat) a siel to robit..., jednoducho mu vysvetli, ze chces byt osamote s priatelkou... inak, je mi ho aj tak troska luto. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stenky Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.02.2005 Príspevky: 1018 Bydlisko: VsadeDoma,DobreNajlepsie Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 22:27 Predmet: |
|
|
sakra on je strasne vztahovacny, on je este urazeny ze som ho v nedelu vysmaril z obyvacky ked sme pozerali film a zacal sa tvarit ze on vobec nedolieza naschval (mozno som troska paranoidny ale este som nezazil aby cez vikend uprostred dna vypol pocitac a isiel pozerat film od polovice, hlavne ked mam spolocnost) sa tvaril ze to je OK a ze vobec nerobil naschval..... a ked som mu pripomenul ze minule tiez dosiel z nicoho nic robit spolocnost tak sa ma spytal ci nefetujem.... ako nemusi ostat v jednej izbe kurnik ale on doslova prikvitne on neni okoloiduci.... mozno ked budem s holkou trocha dlhsie uz mi to nebude vadit ale teraz ma to doslova vytaca...
mam pocit ze som s bratom pohadany (asi az do chvile kym nebude daco chciet odomna na take mu byvam dobry...)
asi tomu dam cas kym brasko vychladne a skusim odznova.... zatial dakujem za postrehy a rady  |
|
| Návrat hore |
|
 |
2Pacaveli Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2006 Príspevky: 3250 Bydlisko: DeathRow Records Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 22:30 Predmet: |
|
|
| Stenky napísal: |
sakra on je strasne vztahovacny, on je este urazeny ze som ho v nedelu vysmaril z obyvacky ked sme pozerali film a zacal sa tvarit ze on vobec nedolieza naschval (mozno som troska paranoidny ale este som nezazil aby cez vikend uprostred dna vypol pocitac a isiel pozerat film od polovice, hlavne ked mam spolocnost) sa tvaril ze to je OK a ze vobec nerobil naschval..... a ked som mu pripomenul ze minule tiez dosiel z nicoho nic robit spolocnost tak sa ma spytal ci nefetujem.... ako nemusi ostat v jednej izbe kurnik ale on doslova prikvitne on neni okoloiduci.... mozno ked budem s holkou trocha dlhsie uz mi to nebude vadit ale teraz ma to doslova vytaca...
mam pocit ze som s bratom pohadany (asi az do chvile kym nebude daco chciet odomna na take mu byvam dobry...) |
musi sa sam rozhodnut, ze takto dalej zit nemoze... predsa, uz ma tych 22 rokov, co by sa mal spravat (teda, podla toho co pises, tak si myslim), o dost rozumnejsie... no, ked teraz nema s kym chodit von alebo tak... ty s tym urcite nic neurobis. jedine, ze by si sa snim porozpraval a nejak mu naznacil, nech si skusi pohladat nejakych kamaratov (aj ked, mne by to bolo troska trapne to hovorit 22 rocnemu bratovi) a zacne s nimi niekam chodit... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4548
Zaslal: 06 Máj 2008, 22:38 Predmet: |
|
|
| 2Pacaveli napísal: |
ako zitepunkom pisal, ked ho posielas vonku, posielas ho do nudy... ked nema ziadnych kamaratov, sam chodit do kina a pod... no, dost neprijemne jedine, ako bolo spominane, nejak mu povedat, ze by si nieco nasiel (hocico, co by ho bavilo, to snad musi nieco take existovat) a siel to robit..., jednoducho mu vysvetli, ze chces byt osamote s priatelkou... inak, je mi ho aj tak troska luto. |
ked mu uz natom tak zalezi aby nebol doma tak nech mu da nejake prachy a posle ho do internet cafe a ma vybavene sukromie na par hodin, mozno by chalan spoznal aj nejakych novych ludi v inete(samozrejme ze nie potom co tam pojde 1-2x zahrat) |
|
| Návrat hore |
|
 |
2Pacaveli Addict

|
Zaslal: 06 Máj 2008, 22:42 Predmet: |
|
|
| Sheep napísal: |
| ked mu uz natom tak zalezi aby nebol doma tak nech mu da nejake prachy a posle ho do internet cafe a ma vybavene sukromie na par hodin, mozno by chalan spoznal aj nejakych novych ludi v inete(samozrejme ze nie potom co tam pojde 1-2x zahrat) |
no, to je tiez jedna z moznosti... ale tiez mi to nepride normalne, davat bratovi peniaze aby vypadol... ano, aj mne da starsi brat niekedy nejaku tu stovku, ked chce, aby som siel prec skor ako planujem... ja ju pritom vobec nepytam, sam sa ponukne, tak ked chce, tak nech da... a odidem skor, ako planujem odist... stenky to ma vsak este horsie... no, proste musi nejak spoznat novych ludi a najst si kamaratov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
curious Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2008 Príspevky: 288 Bydlisko: SomewhereOverTheRainbow Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 22:50 Predmet: |
|
|
ale ako Stenky spomínal, jeho brácho nie je veľmi spoločenský, tak asi mu je lepšie doma a neláka ho to vonku medzi ľudí.
ale v tomto prípade by sa mal zavrieť do izby a neotravovať...
mne prichádza na um len normálny "dospelácky" rozhovor...keďže už máte na to vek a uzavrieť nejakú dohodu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Leo15951 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2008 Príspevky: 314
Zaslal: 07 Máj 2008, 0:37 Predmet: |
|
|
| vymazane |
|
| Návrat hore |
|
 |
dbbz Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2007 Príspevky: 56
Zaslal: 07 Máj 2008, 7:00 Predmet: |
|
|
| marian152 napísal: |
| jedine sa dohodni s tou kamoskou na ktoru je namotany ze nech ho zavola von a nech sa tvari ze ho bali, alebo take nieco. Mozno zabere, alebo ani nemusi, staci ked mu napise na icq nieco romanticke a ked bude s nim tak mozu pokecat o hocicom a zvedie temu na uplne nieco ine. Alebo si ho zavola ze nech jej pride opravit PC, alebo ju nieco naucit s PC(nie Lineage). |
taketo oje*** nemaju dlhy ucinok, myslim ze hlada trvalejsie riesenie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
INDIGOcorp. King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 1699 Bydlisko: BABYLON 5 Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2008, 8:15 Predmet: |
|
|
bno brat je podla opisu dost ze magorcek ale nie podla mna kludne staci ist do tej izby ved hrat sa da aj potichu s priatelkou  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hezo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2004 Príspevky: 1613 Bydlisko: ‡SVK‡ Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2008, 11:22 Predmet: |
|
|
| kolko ma kg ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|