sakra on je strasne vztahovacny, on je este urazeny ze som ho v nedelu vysmaril z obyvacky ked sme pozerali film a zacal sa tvarit ze on vobec nedolieza naschval (mozno som troska paranoidny ale este som nezazil aby cez vikend uprostred dna vypol pocitac a isiel pozerat film od polovice, hlavne ked mam spolocnost) sa tvaril ze to je OK a ze vobec nerobil naschval..... a ked som mu pripomenul ze minule tiez dosiel z nicoho nic robit spolocnost tak sa ma spytal ci nefetujem.... ako nemusi ostat v jednej izbe kurnik ale on doslova prikvitne on neni okoloiduci.... mozno ked budem s holkou trocha dlhsie uz mi to nebude vadit ale teraz ma to doslova vytaca...
mam pocit ze som s bratom pohadany (asi az do chvile kym nebude daco chciet odomna na take mu byvam dobry...)
asi tomu dam cas kym brasko vychladne a skusim odznova.... zatial dakujem za postrehy a rady
Stenky napísal:sakra on je strasne vztahovacny, on je este urazeny ze som ho v nedelu vysmaril z obyvacky ked sme pozerali film a zacal sa tvarit ze on vobec nedolieza naschval (mozno som troska paranoidny ale este som nezazil aby cez vikend uprostred dna vypol pocitac a isiel pozerat film od polovice, hlavne ked mam spolocnost) sa tvaril ze to je OK a ze vobec nerobil naschval..... a ked som mu pripomenul ze minule tiez dosiel z nicoho nic robit spolocnost tak sa ma spytal ci nefetujem.... ako nemusi ostat v jednej izbe kurnik ale on doslova prikvitne on neni okoloiduci.... mozno ked budem s holkou trocha dlhsie uz mi to nebude vadit ale teraz ma to doslova vytaca...
mam pocit ze som s bratom pohadany (asi az do chvile kym nebude daco chciet odomna na take mu byvam dobry...)
musi sa sam rozhodnut, ze takto dalej zit nemoze... predsa, uz ma tych 22 rokov, co by sa mal spravat (teda, podla toho co pises, tak si myslim), o dost rozumnejsie... no, ked teraz nema s kym chodit von alebo tak... ty s tym urcite nic neurobis. jedine, ze by si sa snim porozpraval a nejak mu naznacil, nech si skusi pohladat nejakych kamaratov (aj ked, mne by to bolo troska trapne to hovorit 22 rocnemu bratovi) a zacne s nimi niekam chodit...
2Pacaveli napísal:ako zitepunkom pisal, ked ho posielas vonku, posielas ho do nudy... ked nema ziadnych kamaratov, sam chodit do kina a pod... no, dost neprijemne jedine, ako bolo spominane, nejak mu povedat, ze by si nieco nasiel (hocico, co by ho bavilo, to snad musi nieco take existovat) a siel to robit..., jednoducho mu vysvetli, ze chces byt osamote s priatelkou... inak, je mi ho aj tak troska luto.
ked mu uz natom tak zalezi aby nebol doma tak nech mu da nejake prachy a posle ho do internet cafe a ma vybavene sukromie na par hodin, mozno by chalan spoznal aj nejakych novych ludi v inete(samozrejme ze nie potom co tam pojde 1-2x zahrat)
Sheep napísal:ked mu uz natom tak zalezi aby nebol doma tak nech mu da nejake prachy a posle ho do internet cafe a ma vybavene sukromie na par hodin, mozno by chalan spoznal aj nejakych novych ludi v inete(samozrejme ze nie potom co tam pojde 1-2x zahrat)
no, to je tiez jedna z moznosti... ale tiez mi to nepride normalne, davat bratovi peniaze aby vypadol... ano, aj mne da starsi brat niekedy nejaku tu stovku, ked chce, aby som siel prec skor ako planujem... ja ju pritom vobec nepytam, sam sa ponukne, tak ked chce, tak nech da... a odidem skor, ako planujem odist... stenky to ma vsak este horsie... no, proste musi nejak spoznat novych ludi a najst si kamaratov.
ale ako Stenky spomínal, jeho brácho nie je veľmi spoločenský, tak asi mu je lepšie doma a neláka ho to vonku medzi ľudí.
ale v tomto prípade by sa mal zavrieť do izby a neotravovať...
mne prichádza na um len normálny "dospelácky" rozhovor...keďže už máte na to vek a uzavrieť nejakú dohodu
hezo : tak normalne daco okolo 80ky mozno cez... usi chodit na telesnu takze sa troska hybe... len sa o seba fakt nestara. dlhe mastne vlasy, jedno tricko nosi kludne aj tyzden a pod... navyse sa neholi a rastu mu take debilne kiwi fuzy. vies ale ked mu daco povies tak sa stavia na zadne: : "nestaraj sa" "mne to nevadi" a pod. jemu to proste pride normalne...
no k problemu. musim pockat kym vychladne lebo nas vcerajsi rozhovor bol pomerne ostry (nie koli sukromiu iked tam padla zmienka aj o tom)
nechapem niekedy spolu vychadzame a niekedy je strasne haklivy urazlivy az prehnane nervny a agresivny. musim cakat teraz kym nebudem mat istotu ze bude schopny normalneho rozhovoru.
sorry ale ma 22rokou je jasne ze kcete byt osamote to pochopi aj 15 ročny chalan a pojde aj keby gembli celi den tak na ten den pojde sem tam ku kamošovy a bude snim kecat aj o hrach abo očom ale 22 ročny chalan čo to nechape neni dement ale retardovany ko........... ako ak to nevie pochopit tak ja by som to ručne vysvetlil nemyslim zbit ho je to predsta brat aale chiť a zahod mu klavesnicu von okrnom alebo vitrhni mu miški a rozbi ju o stenu a hotovo nech sa spameta
jo a vtedy ze vipne počitač a ide ku tv a vy ste tam tak ked pride hned chodte do izby a ked sa vrati ku pc chodte ku tv a ked zas pojde ku tv tak mu tak vinadaj ze sa pototo
no toto ja mam brata ktory ma 11 segru co ma 16, ale ked sme s priatelkou v izbe tak neotravuju:) asi vedia preco.. len raz dosiel bracho pozerat s nami Toy Story.. lebo sa mu to pacilo..
Zaxman napísal:sorry ale ma 22rokou je jasne ze kcete byt osamote to pochopi aj 15 ročny chalan a pojde aj keby gembli celi den tak na ten den pojde sem tam ku kamošovy a bude snim kecat aj o hrach abo očom ale 22 ročny chalan čo to nechape neni dement ale retardovany ko........... ako ak to nevie pochopit tak ja by som to ručne vysvetlil nemyslim zbit ho je to predsta brat aale chiť a zahod mu klavesnicu von okrnom alebo vitrhni mu miški a rozbi ju o stenu a hotovo nech sa spameta
jo a vtedy ze vipne počitač a ide ku tv a vy ste tam tak ked pride hned chodte do izby a ked sa vrati ku pc chodte ku tv a ked zas pojde ku tv tak mu tak vinadaj ze sa pototo
hej a zacne sa tam pak bitka, tiez nemam rad ked brat pride a zacne sa navazovat v style ze daco drbe do kompu, sa mi pak kudla vo vrecku otvara....
Stenky, to ci ma na sebe tyzden tie iste veci pre neho je to skor equip tak to riesit nemusis, napisal si ze ma 22 tak nech si take ptakoviny riesi sam, ak mu nezalezi na tom jeho problem...
Stenky napísal:hezo : tak normalne daco okolo 80ky mozno cez... usi chodit na telesnu takze sa troska hybe... len sa o seba fakt nestara. dlhe mastne vlasy, jedno tricko nosi kludne aj tyzden a pod... navyse sa neholi a rastu mu take debilne kiwi fuzy. vies ale ked mu daco povies tak sa stavia na zadne: : "nestaraj sa" "mne to nevadi" a pod. jemu to proste pride normalne...
opis skoro ako Zofre z Muziky... nech sa nauci na daco hrat, alebo spievat fonetickou madarcinou a nech cvici so skupinou... ( )
nepomohlo keby dohovorili aj rodicia?
ja by som mu dal prehanadlo a uvidime či si da k pc kybel alebo pojde na wc a ked mu daš tak hojne take rodinne balenie tak tak rychlo otial nevinde ..............a ak to tu pišeš len kvoli tomu ze si kcete užiť ale nemožete tak šak su hotely na jednu noc to neni nič drahe že by ste si to nemohli dovoliť
kibo ja to chapem ale normalny človek pochopi že ludia ktory sa maju radi kcu byt osamote ...............vieš keby povie že ho vyhana zdomu nech odide na niekolko dni preč dajme tomu na 3 dni a pravidelne každy mesiac tak to by som aj ja mohol............ ale ked sem tam ma šancu byt sam z holkou tak ČLOVEK NORMALNY ČLOVEK to pochopi
v lete svita na lepsie casy... ako inak zohnal som mu brigadu ktoru teraz nemoze koli skole robit ale v lete ho dufam poriadne zamestnaju. rodicia budu v robote a holka bude mat prazdniny tak uz len pockat
presne kvoli tomuto je leto moje najoblubenejsie obdobie... ale ma to aj mnozstvo nevyhod. v lete bude tak cca 30 stupnov a vtedy je to uz trosku narocnejsie. pri takom teple vydavat fyzicku aktivitu doma nie je az tak prijemne. s tymto mam ja velky problem. byt v ktorom je neskutocne teplo vzdy nie je prilis vyhra. ale aspon v zime netreba skoro vobec kurit. AMD CPU vykuri vsetko. ale v lete je to katastrofa. nechcem odbacat od temy, ale ked uz padla rec o lete, tak by mohol niekto hodit nejaku radu ako dostat do bytu chlad moznost vypnut PC nepripada do uvahy
turtlak69 napísal:presne kvoli tomuto je leto moje najoblubenejsie obdobie... ale ma to aj mnozstvo nevyhod. v lete bude tak cca 30 stupnov a vtedy je to uz trosku narocnejsie. pri takom teple vydavat fyzicku aktivitu doma nie je az tak prijemne. s tymto mam ja velky problem. byt v ktorom je neskutocne teplo vzdy nie je prilis vyhra. ale aspon v zime netreba skoro vobec kurit. AMD CPU vykuri vsetko. ale v lete je to katastrofa. nechcem odbacat od temy, ale ked uz padla rec o lete, tak by mohol niekto hodit nejaku radu ako dostat do bytu chlad moznost vypnut PC nepripada do uvahy
no minuly rok som u seba v izbe nameral 45C, dobre pocujes, byvam na najvyssom poschodi a teplo sem liezlo aj z tej ciernej asfaltovej strechy a vsetko bolo horuce nehovoriac o kompe, sak ta bedna mala na dotyk minimalne 60 stupnov a monitor tiez bol horuci jak svina a tak som slapal az dokym sa neochladilo no co som mohol robit...?alebo si na okno namontuj klimatizaciu, mozno to by vyriesilo tvoj problem.
mat tak 10k na klimu, tak uz tam visi heh ale 45 mat doma... ufff. to je uz neludske uz len tabulku na dvere s napisom "lacna sauna" a mozes na tom aj zarabat