Mne je to fuk, ja mam tiez madarov predkov, a co teraz. Ale keby furt nieco chceli na Slovensku menit a pomadarcovat a keby ma s tymito blbostami otravovali, tak to nie, tak to naozaj nemusim!
Les napísal:
To su len keci. Je to zbytocne nafuknute a kto to nevie zniest, tak jeho problem.
Nie som isty! To cloveka vie nasrat ked si ide len po Nitre a zacuvne tam Madarov. Raz sme sli s kamosom na bicykli do Nitry, zasvavili sme sa cestou v jednej dedine, ze si oddychneme a tam normalne v rozhlase blabotali po madarsky. Mna skoro keflo!
q-parser - nuž mne by to osobne nevadilo keby ten oznam v tej dedine potom aj preložili po našom. Inak nemám nič, že ked som v Komarne a tam každý po madarsky.
Linkman: hlasili aj po slovensky, to je jasne. Len ma to zarazilo, ze uz az za Nitrou som ocul madarcinu. Ked to pojde takto dalej, tak okolo roku 2100 budu konvertovat juzne Polsko. Este ze mame fortress v Ziline!
Les napísal:Madari nezabrdaju do Slovakov, to len Slovaci do Madarov (viz Slota)
ale no les. a co Duray ked tu rozpraval o felvideku? alebo ked chceli ti koko*ari presadit to aby mohli v parlamente po slovensky rozpravat...
to je uplne v pohode?
mastermind napísal:
ale no les. a co Duray ked tu rozpraval o felvideku? alebo ked chceli ti koko*ari presadit to aby mohli v parlamente po slovensky rozpravat...
to je uplne v pohode?
Ja nehovorim o poslancoch, ale o madarskych obcanoch v Madarsku.
Absolutne by mi to nevadilo. Ono nenavist medzi madarmi a slovakmi je koli politikom. Chodte sa pozriet na juzne slovensko. Tam ziju slovaci a madari vedla seba a absolutne im to nevadi. A videl som tu reci ze len aby to nebol cigan. To su predsudky... Mame suseda cigana z jednej strany a z druhej strany normalnu "bielu" rodinu. A povjem vam s ciganovcami mame lepsie vztahy. Nemozem na nix kriveho slova povedat. Takze posudzovat cloveka len podla toho ze je cigan sa mi zda povrchne...
Holubar napísal:no tak si to nepochopil,ty nemas suseda cigana ale roma...to je rozdiel,keby si mal suseda cigana by si sa hned zobudil zo sna
Mno kazdopadne zo sna by som sa zobudil keby veciam co nexam na zahrade zacali rast nohy. Iste to by bolo nemile. Ja som len chcel povedat ze medzi kazdou skupinou ludi sa najdu cierne ovce. Aj ked je pravda ze medzi ciganmi ix je kur*a vela ale co sa da robit. Strielat ix nemozme
petuliceq napísal:Absolutne by mi to nevadilo. Ono nenavist medzi madarmi a slovakmi je koli politikom. Chodte sa pozriet na juzne slovensko. Tam ziju slovaci a madari vedla seba a absolutne im to nevadi. A videl som tu reci ze len aby to nebol cigan. To su predsudky... Mame suseda cigana z jednej strany a z druhej strany normalnu "bielu" rodinu. A povjem vam s ciganovcami mame lepsie vztahy. Nemozem na nix kriveho slova povedat. Takze posudzovat cloveka len podla toho ze je cigan sa mi zda povrchne...
Zijem na juznom a vadi mi to lebo ked ocujem madarcinu tam kde ma byt slovencina tak to mi vadi....