Sused Madar

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Mali by ste vyhrady voci tomu, aby sa do vasho susedstva nastahovala Madarska rodinka?

Ano
71
24%
Nie
104
36%
Je mi to jedno
95
33%
Nikdy !
21
7%

Celkom hlasov: 291

drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

Linkman napísal:tak ale to musíš počítať s tým že žitný ostrov a bliz. okolie, že tam žije naša maďarská "menšina"
keby bolo po slotovom, tak uz tam davno nie su a vsetci su uz v tahu a aj ten kokt z parlamentu
mastermind
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mastermind »

Les napísal:Madari nezabrdaju do Slovakov, to len Slovaci do Madarov (viz Slota) :!:
ale no les. a co Duray ked tu rozpraval o felvideku? alebo ked chceli ti koko*ari presadit to aby mohli v parlamente po slovensky rozpravat...
to je uplne v pohode?
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

mastermind napísal: ale no les. a co Duray ked tu rozpraval o felvideku? alebo ked chceli ti koko*ari presadit to aby mohli v parlamente po slovensky rozpravat...
to je uplne v pohode?
Ja nehovorim o poslancoch, ale o madarskych obcanoch v Madarsku.
ZHiT
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ZHiT »

preco mam mat vyhrady ked aj ja som "madar" :P :P :P :P
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

ZHiT napísal:preco mam mat vyhrady ked aj ja som "madar" :P :P :P :P
Co robis v Martine ked si madar :roll:
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soviet666 »

Rubiki napísal:No ak by mal blbe narazky na Slovakov tak by my to vadilo, ale inak pohoda :roll:
PRESNE TAK

kym to niesu ciGanI tak je vsetko vpohodE
petuliceq
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa petuliceq »

Absolutne by mi to nevadilo. Ono nenavist medzi madarmi a slovakmi je koli politikom. Chodte sa pozriet na juzne slovensko. Tam ziju slovaci a madari vedla seba a absolutne im to nevadi. A videl som tu reci ze len aby to nebol cigan. To su predsudky... Mame suseda cigana z jednej strany a z druhej strany normalnu "bielu" rodinu. A povjem vam s ciganovcami mame lepsie vztahy. Nemozem na nix kriveho slova povedat. Takze posudzovat cloveka len podla toho ze je cigan sa mi zda povrchne...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

no tak si to nepochopil,ty nemas suseda cigana ale roma...to je rozdiel,keby si mal suseda cigana by si sa hned zobudil zo sna
petuliceq
Medium Expert
Medium Expert

Holubar napísal:no tak si to nepochopil,ty nemas suseda cigana ale roma...to je rozdiel,keby si mal suseda cigana by si sa hned zobudil zo sna
Mno kazdopadne zo sna by som sa zobudil keby veciam co nexam na zahrade zacali rast nohy. Iste to by bolo nemile. Ja som len chcel povedat ze medzi kazdou skupinou ludi sa najdu cierne ovce. Aj ked je pravda ze medzi ciganmi ix je kur*a vela ale co sa da robit. Strielat ix nemozme
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

petuliceq napísal:Absolutne by mi to nevadilo. Ono nenavist medzi madarmi a slovakmi je koli politikom. Chodte sa pozriet na juzne slovensko. Tam ziju slovaci a madari vedla seba a absolutne im to nevadi. A videl som tu reci ze len aby to nebol cigan. To su predsudky... Mame suseda cigana z jednej strany a z druhej strany normalnu "bielu" rodinu. A povjem vam s ciganovcami mame lepsie vztahy. Nemozem na nix kriveho slova povedat. Takze posudzovat cloveka len podla toho ze je cigan sa mi zda povrchne...
Zijem na juznom a vadi mi to lebo ked ocujem madarcinu tam kde ma byt slovencina tak to mi vadi....
petuliceq
Medium Expert
Medium Expert

ikovan napísal:Zijem na juznom a vadi mi to lebo ked ocujem madarcinu tam kde ma byt slovencina tak to mi vadi....
To jest kde?
Mne islo o suseda madara. Iste keby som prisiel do obchodu a predavacka by bola madarka a nerozumela by mi ani slovo to by ma nastvalo. Ale to ze vedla mna byva clovek ktory je madar, a hovori po madarsky doma to by mi nevadilo...
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Les napísal:Madari nezabrdaju do Slovakov, to len Slovaci do Madarov (viz Slota) :!:
Nie to nieje zabrdanie keď v škole odmietajú odpovedať po Slovensky?
Avalong
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Avalong »

To je pravda ked ziju na Slovensku tak by sa mali podriadit slovenskym zakonom a nie si vytvarat vlastne

...cigani su (boli) kocovne kmene chodili ako artisti v cirkuse
...romovia su ich potomkovia ktory sa usadili a nevedia zit usadlym zivotom a obtazuju stat v ktorom ziju
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Pred poslednym stahovanim som mal susedov madarov a boli celkom v pohode len malokedy som im rozumel a boli trochu pribrzdeni :D .
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

Ináč prečo nezaložíte tému Sused Čech, alebo Sused Rakušan :evil:
Ak to niekomu vadi tak jeho problem, ten maďar môže byť napr. omno inteligentnejší ako Čech alebo Rakušan. Maďari nás síce utláčali, ale si zoberte že maďar ktorý sa možno práve narodil za to nemôže :!: :x Toto je už rasizmus.
Nechápem prečo keď niekto vidí maďara tak má stoho senzáciu :!: :!: :!:

:lock:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

o com tocis?sa zobud,to len Les ma potrebu z nas robit primitivnych zadubenych slovakov s malym s aby si mohol ukojit vlastne komplexy...uz sme sa aj tak zhodli ze na Madaroch nam vadi ich arogancia voci nam...a ked nevies co znamena slovo rasizmus radsej ho nepouzivaj
Les
King
King

lama2d napísal:Ináč prečo nezaložíte tému Sused Čech, alebo Sused Rakušan :evil:
Ak to niekomu vadi tak jeho problem, ten maďar môže byť napr. omno inteligentnejší ako Čech alebo Rakušan. Maďari nás síce utláčali, ale si zoberte že maďar ktorý sa možno práve narodil za to nemôže :!: :x Toto je už rasizmus.
Nechápem prečo keď niekto vidí maďara tak má stoho senzáciu :!: :!: :!:

:lock:
Ja s tebou suhlasim. Preto som vytvoril tuto anketu, aby som sa presvadcil, ze kolko rasistov surfuje po hojko fore... Hlavne, ze si rasizmus pripusti naozaj len malokto.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

strateny pripad....
Les
King
King

Niekto nevie zniest, ze to tak naozaj je a preto sa schyluje stale k opatovnym urazkam... :!: :!: :!: :!:
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

to les: ked uz si sa utvrdil v tom kolko je tu "rasistov", tak by si nam ten pocet mohol napisat. popripade aj nejake mena. mna by to v skutku zaujimalo
Napísať odpoveď